bugün

37 kuruşa kadar düşen kripto para.
elon muskun bir tweetiyle değer kaybeden bir kripto para.
son günlerde piyasayı yerle bir eden kripto para birimidir duyduğuma göre değeri epey artmış şu günlerde elimde olsaydı satmazdım.
görsel
https://uzmancoin.com/dog...in-madenciligi-elon-musk/
Muhtemelen yakında şahlanacak coindir.
görsel
--spoiler--
DOGE geliştirme birimi şefi Ross Nicoll konuyla ilgili yaptığı açıklamada “insanlar bunun bir şaka kripto parası olduğunu söylüyor ama biz kodlar konusunda çok ciddiyiz. ilgi artmaya başlayınca biz de paranın çalışıyor olmasını sağlamak istedik” dedi.
--spoiler--

https://uzmancoin.com/dogecoin-yeni-surum/
görsel
görsel
görsel
1.1 tl'yi görmüştü.
88 kuruşa düşmüş yine.
an itibariyle 1.42 tl.
fakirlerin medet umduğu sahte para. isminde bile hayır yok dogecoin ne amk? yok doggy style.
(bkz: sikkoin)
görsel
Lan ben 2.38 den sattım 1 dk sonra rekor kırdı.
atı alan üsküdarı geçti. 10.000 liramı 1 milyon tl yaptığım coin. şuan khontkarın jenga şarkısını dinliyorum.
bindik bir trene bir yerde patlayacak ama hadi bakalım. an itibari ile 3.42
sağ olsun bugün iyi kazandıran coindir.*
1 günde yüzde 200'den fazla değer kazanmış olan coin.
fakir coini.
(bkz: gotecoin)
görsel
Son 5 günde 6x yapan coin...

Arkadaşın 80k tl emanet parası bende idi, yanlışlıkla bassam havadan 400k kazanabilirdim...
Gün itibariyle dogecoin yükselişiyle kripto piyasasını nasıl olumsuz etkilediğine şahit olduk. Tüm coinler yerlere yatıp yapma abi yeter nefesimiz kesildi diyene kadar zorladı şerefsiz. Bu anda ben yatırımımı dogeye değil, doge yükselirken sağlamlık testini geçen, dogenin yükselişinden etkilenmeyen, en az zararla atlatan coinlere yaptım. Ytd.
ilk eğlence coini olarak çıktı. Yanlış hatırlamıyorsam 3 sene önce piyasadan sağlam para topladılar.
Elon musk ilk tweetini attırdığında bile white-paper'da eğlence amaçlı yazıyordu. Şimdi baktım altını doldurmuşlar, adam yine paraya yön verdi.

Şuanda dogecoini PayPal gibi düşünebilirsiniz. Sadece para birimi dogecoin. Zaten paypal'ın da kurucusu olduğu için bildiği işi sürü psikolojisi ile yapıyor.