bugün

erkeğin gözlerindeki bozukluktur.
bundan iki yıl önce diş teliyle vedalaşmış bir kız olarak söylüyorum ki, çok sevimliydim lan o zaman.*
Telin maliyetini, bakımını ve takacak olan hekimi düşünürsek, zengin mi zengin kızlardır.
""zevkinden takmıyor ya o da zaten""

dişlerin görünümünü düzeltmek amaçlı bir eylemdir. yazarın lafına bakın "evlerinde otursalar tamam ama sokağa çıkıyorlar" görende büyük bir terbiyesizlik yapıyor zanneder. (bkz: yazarın iq seviyesi).
kızın sevgilisi açısından düşüncek olursak, bi kaç fransız darbelerle oğlanın ağzı kızın ağzından daha itici bir hali alır diye düşünüyorum. hatta eminim. denenmiş ve görülmüştür efenimm. (bkz: nemrut dağı krater gölü)
diş tellerine uyumlu olsun diye gözlükleri ve sivilceleri vardır.

(bkz: halk büyük panik içinde)
oral sex anında doruklara çıkan iticiliktir.
gülmemelidirler hatta mümkünse ağızını açmamaları gerekir.
Olmayan iticilik. Takan bi üst dönemim vardı. Baya çekici ve tatlı oluyordu valla.
olum sizin nasıl anılarınız var lan böyle?
diş teli takan pek çok tanıdığım kız var hiç biri sivilceli ve garip konuşan tipler değil.
beş sene sonra peşinden it gibi koşacağınız tipler oluyorlar erken konuşmayın.
bir bana mı çekici geliyor bu kızlar? gayet tatlı oluyorlar yahu. olmuyorlar mı? allah allah...
bir tanesini tanıma fırsatım oldu iticilikle alakası yoktu. gayet sempatikti. hatta o kadar alıştım ki onun o haline çıkarınca nasıl alışacağım hiç bilmiyorum.
(bkz: Bu başlıgı açanın diş teli takmış kişiden daha itici olması)
Telleri çıkartınca afete dönüyor.

Uzun vadeli yatırımlar her zaman karlıdır.
Gülduklerinde Nirvana'ya çıkan iticilik.
Iticilik mi? Ağzımda bir servet taşıdığımı bilmenizi isterim.

Görünüş olarak tatlı durmakta bence. Yani en azından büyük dişlerde.
Küçük dişleri ise çürük gibi gösteriyor olabilir ama bu yine de itici kılmaz, sevimli minnosca gösterir.

Çok şükür birkaç aya çıkacak ve ben kendime idol edindiğim saba Tümer gibi her şeye kahkahalarla güleceğim.
aksine sempatikliktir.
bilinen iticiliktir. öpüşmeye kalksan bir ton yara yapacak ağzında. dil teli takan kızlar gitsin elektrik direkleriyle flört etsin.
olmayandır. aksine yüzleri güzel ve kendileri sevimliyse pek bir tatlıdırlar.
tedavi sürecinde iyi mi duruyor kötü mü düşünülemez, temiz tutsun diş telsiz halinden bi farkı yoktur.
O telleri kiz çikarinca ve tas bi hatuna dönüsünce kafani daslara vurursun.
Çok üzdünüz beni şuan :(
Diş bulmuş telsizini arıyorsunuz siz de. Şaka bir yana yok lan fena halde sempatik gelir bu kızlar bana.
ağzına verince kulakları oynamıyor.
Bence bazi hanimlara cidden ayri bir tatlilik katiyor.
iticilik değil de daha az ciddiye alındığımızı ve insanı küçük gösterdiğini düşünüyorum. söyleyeceklerim bu kadar.