bugün

Ülkemizde futbola olan sevginin bu denli fazla olmasının en önemli etmenlerinden biri.

Maşallah diyelim.
üç vurup bir sayarım bee.

tanım:bir sunucu
Kardesi: (bkz: seks satar)
gerçekten kelimeleri vurgulaması insanı deli ediyor fakat kusura bakmayın iğrençleşmek zorundayım; çıkarmadan 5 posta. yani çok tatlı, çok şirin biri demek istiyorum.
saatlerce konuşsun dinlerim.

http://www.youtube.com/watch?v=67pOsLF5ils
Ne diyelim. At gibi kız be. Evet.
görsel
TRT nin güzel bir sunucusu. Evet.
KALÇASI HOŞ BiR HATUNDUR, LAKiN ABARTMAYA DA GEREK YOK.
bir insan selçuk üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun olup da nasıl bu noktaya gelebilir aklım almıyor. kariyerine bakıyorum, onu diğerlerinden ayıran farklı bir projesi de yok.
insan gerçekten hayret ediyor.
Güzel ama salak kadın. Uğur meleke ile nasıl çıkıyor enteresan doğrusu. Evet.
Son derece yapmacık, itici ve ilgiye aç bir sunucu. Kalçası olmasa bir hiç.
Tüm kadın spor sunucu/muhabirleri toplansın bir merve toy değilsiniz.
sabahları atilla gökçe ile trt'de yaptığı spor programlarından hatırlıyorum kendisini. eski işyerindeyken her sabah izlerdik. bildiğim kadarıyla uğur meleke ile aralarında bir gönül ilişkisi var. ya da en azından vardı.
Hemen trt’deki görevine son verilmeli.

Kimse de kusura bakmasın.

Trt’de Bu kadar sempatik, güzel, hanım hanımcık bir kadının yeri yok.
soyadı güven vermeyen spiker.
bir sinem ökten değildir.
En sevdiğim spor yorumcusu.

Kanallları karıştırırken çıktı karşıma, hipnoz oldum kaldım. Aklıma 2 sene önce programını izlemek için 8 de uyandığım günler geldi, hüzünlendim.
Gotu çok güzel ne büyük ne küçük tam kararında.
Aşırı güzelliğinin yanı sıra güzel giyinmesiyle de şahanelikler yaratan trt sunucusu. 1987 izmir doğumlu olan güzel sunucu selçuk üniversitesi iletişim fakültesi gazetecilik bölümü mezunudur. çokta enerjiktir.
1-2 görselden yakalayabildiğim kadarıyla ayakları da harika olan hoş sunucu bayan.
Kartlaşmış baya. Ne tatlı kızdın sen bir zamanlar.
görsel
görsel
görsel
görsel

(bkz: swh).

G☆t oldu ...
1987 doğumluymuş. Daha büyük duruyo sanki. Hayat mı yıprattı seni deniz böyle?