bugün

gerektiğinde bir tavşan* kadar ciddi olabilen, mağdur kimse bir konuyu anlamadıysa üşenmeyip maddelerle açıklayacak kadar işinin ehli, baş öğretmen. karanlıktan aydınlığa sen çıkardın beni deep*
ezberlemesi kolay şarkı
15 senelik dosttan öte kardeş, kendisi ile 4 sene ayrı kalmamıza rağmen, 4 sene sonunda ki ilk görüşmemizde, daha 2 gün önce görüşmüşüz gibi kaldığımız yerden devam ettiğimiz, hatta kardeşten daha da öte. kendisini çok sevdiğimi bilsin yeter.
ayrıca (#398499) * * * *
(bkz: geçen haftanın en kıskanılan yazarı)

sürekli dikkat ediyorum, bu adam ne zaman süper bi entry girse (ki genelde hepsi öyle oluyor) anında bir ya da iki kişi tarafından eksi oy alıyor. bu olay yüzünden her hafta en beğenilenler listesine en az 10 entry sokacakken 2-3 de kalıyor bu rakam. ne biçim hasetlikmiş yav bu. listedeki "deep" ismi niçin bu kadar batar bunlara anlamıyorum.
kendisine* sarkı hediye etmek istedigim iyi yazar

forumum biçim biçim
ölürüm sozluk için
alem bana düşmandır
gammazladığım için
oy oy

hele loyy loy loy
nereye gittin formatım oy
hele loyy loy loy
ben bunu anlamadım**
(#465842) bravo diyor ve gülüyorum kendisine.. çok çok gülüyorum hala hatta.. yorum da yapalım biraz; sözlükteki en sağlam insanlardan biri kendisi.. yani gördüğüm kadarıyla, kısa sürede gözlemleyebildiğim kadarıyla..
entry'lerini takip ettiğim sıkı yazar, sıcak kanlı bünye.
kendisi yazarlığının yanı sıra, asp, delphi ve sql konusunda uzman, adeta yazmış olduğu kodlarla bilgisayara takla attırmayı becertebilen nadir insanlardandır.
harbi kral adam yahu.hani entryler yar dedinde yarmadım mı leylim leydim leyylim aman tadında o ayrı zaten,bir de muhabbeti de ayrı bi lezzet ayrı bi keyif olan,ah bir de tavla oynamayı bilse biraları dağıtmasa dediğim * insan.
düşünceleri gayet hoş,sözlükte olması gereken yazarlardan.
gönderdiği mesajlarla sabah sabah** beni sinirlendirmiş olsa da bana hangi yazarların gereksiz adam olduğunu göstermiştir.
bir bakıyorsunuz tek cümle ile yerlere yatırmış, bir bakıyorsunuz upuzun bir tespit ile tam 12'den vurmuş konuyu, bir bakıyorsunuz incesinden ayarını veriyor, bir bakıyorsunuz tehlikenin farkında ve uyumuyor. düşüncelerini hep takdir ettiğim, sözlükte bulunmasından dolayı mutlu olduğum, az olmadığımızı, uyumadığımızı ve bu ülkeyi onlara bırakmayacağımızı gösteren yazarlardandır. dikkatle, ilgiyle ve destekle takip ediyorum.
(bkz: deep tanga giysin gazeteciler teknede gizli foto ceksin kampanyasi)
(bkz: deep sen bizim herşeyimizsin)
(bkz: ruh onikizi)
sözlüğün eglenceli yazarlarından.* *
Mantık küpü.. kahkaha tufanı.
mükemmel anathema şarkısı. o melodi, o sözler... sizi gerçekten dibe götürüyor diyebilirim... *
1000 lemiş yazar. hade bakalım hoba.
1532. entrysini kutlayacağım yazardır.yuvarlak sayıları sayesinde ben de artık sevmiyorum ne bileyim bana böyle sabah sabah seda sayan'a çıkmış seyirciyi andırıyor.deep değil ya ne alakası var sayılar andırıyor.aslında hepimiz biraz John Nash değil miyiz hey dostlar sorarım size hı?.1532. entrysi şimdiden kutlu olsun dediğim insan.ağlamamakiçin kendimi zor tutuyor ve kameralari antalya sahillerine cevirmek üzere cevat kelle'ye bırakıyorum mikrofonu.
1000. entrysini kutladığım yazar. böyle değil 1000, 10000 tane yazsa yine arkasındayımdır aynı zamanda.
(bkz: aynı fikirleri paylaşmak)*
1000. entry si tüm sözlük camiamıza kutlu olsundur. camiamız çatısı altında böylesine bir sözlük yazarının entry koşturması bizlere mutluluk ve gurur vermektedir. her geçen gün değerini katlayıp avrupadaki bir çok sözlüğün ağzının suyunu akıtmaktadır. önümüzdeki başlıklarda onu çok daha iyi izleyeceğiz. sevgiler deepppp.

(bkz: deep sen bizim herseyimizsin)
(bkz: deep bizi diskoya götür)
kutlamadığım yazar.kıskanmıyorum hayır...ya bırak kutlamayacağım işte...arkası kuvvetliymiş diyollar...
geçen haftanın en beğenilen entryleri istatistiğini parselemiş yazardır. yine 6 tane sokmuş bu hafta, insan mısın sen demek istiyorum. bir de yeni gördüm, 1000 entry yapmış "hoba" nidalarıylan, onu da ayrıca tebrik ediyorum.
kuzum güzel olduğunuz kadar küstahsınız da, 1000. entrynizi kendi isminiz başlığı altına girmeler falan(kendine girmişsin dememek için ne eziyet çektim yahu*)..yok çok komikmiş de, aynı zamanda sağlam yazarmış da; ne boş konuşanı, ne yeşilleneni, ne formata uymayanı kaçırırmış daa..zeki cümlelerle bezermiş her başlığın altını..yok ya!..hadi ordan otopark kabadayısı*! sevmem. tanımam. takip etmem. ne alakaysa bir acıma hissi doğdu içime 1000. entrysini kutlayasım geldi. ahanda bir de akrostiş yazacağım ulan, daha ne edeyim ben sana.

demek senin yazdıkların en iyiler'dekiler
eee ne yapalım bize de kutlamak düşer
entrylerin antalya'dan mı aldı bu sıcaklığı a dostum
piç gibim öksüz gibim kaldı da bizimkiler

ellerinden öperim, önünde saygıyla eğilirim, pek de severim. şu sözlük deryasında ısrarla ve devamlı takibinde olduğum nadide insan. hayvan seni*.

hayırlı olsun hocam..son hız devam..*
geçen haftanın en beğenilen entryleri'ne önce bodoslama bir giriş yaparak 6-7 tane sokmuşsa da sonradan 4'e düşmüştür nedense bu sayı.. takip edilmesi boyun borcu ve mükellefite gibi bişeydir, çok şey öğrenilecektir kendisinden.. hemşeridir bir de..
sözlük formatı adına entrylerine uyduraktan bir tanım attırmamasına kızamadığım yiğit özgürümsü insan.
(#522304)nolu entrysi ile beni benden alan yazar. tebrikler