bugün

11. Nesil yazar. iyi yazmalar.
iyi yapar. hoş gelmiştir.
imla kurallarından bihaber yazar.
Özelden bijilediğimiz yazar tanesi.
nick altına yazmayın diyen yazardır.
(bkz: hadi amcaya pipiyi göster)
adamdır. ayarları sağlamdır.
(#29717945) O vatan hainleri kötü de bi de şöyle bi şey var şimdi bu Müslüman da mı vatan haini oluyor?

http://haber.sol.org.tr/d...-cikaramayiz-haberi-77595

--spoiler--
Bakan Erdoğan Bayraktar, Türkiye’nin Müslüman bir ülke olduğunu, “konumu itibariyle” mucitler ve “kalem efendileri” çıkaramayacağını ama bir “ara eleman ülkesi” olmak için çabalayabileceğini söyledi
--spoiler--

--spoiler--
Bu ülke Müslüman bir ülke. Yüzde 99’u Müslüman. Tarihten gelen bir yapısı var. Türkiye’nin bulunduğu coğrafya çok zor bir bölge ve Türkiye onun merkezinde bulunuyor. Şimdi Türkiye’nin konumu itibariyle biz icat yapamıyoruz, buluş yapamıyoruz. Tarım ülkesiyiz biz. Ne yapacağız biz”
--spoiler--

Bir ara bayağı fırtına koparmıştı bu sözler:

(bkz: biz ara eleman ülkesiyiz mucit çıkaramayız)
Meme hastası yazar.
Entrylerine bakılırsa kendisi biraz mal ve görgüsüzdür. Defolunuz gidiniz dedirtir. Donuzu da şu şekilde yer mesela.
Bu gece bi seylere cabalıyo ama tokmakcı..ay pardon destekcisi yok.
başarısız troll.
(bkz: alın bunu burdan)
Esprili yazan yazar.
ısrar sonucu nick altı giriyorum bu yazara öyle herkese nick altı girmem.
Israrcı, ama bir o kadarda samimi gibi olan yazar.
iyi yazmalar.~
bir yazar, ayak fetişcisi de olabilir.
daha entry girmeyi bilmeyen, buram buram zaza'lık kokan, ve akabinde ağzında salya, sümük delilsiz, kanıtsız entry'ler giren yazarımsı.

(#29950977) girdiği entry ile, yazışma ve imla kurallarını bilmediği gibi, kanıt ve delil de sunmayan güya yazar.

--spoiler--
itibar etmeyiniz.
--spoiler--
amucamın amına koyım.

-bir küfürbaz haydo vecizesi.
amcasından tanımadan nefret ettim. bu kadar troll bir yeğeni olduğu için.
Ayizit in sapığı. Ya da kendisi. Açtı hesap kendini övüyor.
Kürt yazar.
Yazar kürt.
Uzak durunuz.
bak sonun cok kotu olacak, kimse kurtaramayacak mal olma diyen bir amcaya sahip nefes alan yaratiktir.
silinmekle , mod olmak arasında gidip gelen 11.nesil yazar insanı.

1-2 entrysini okuduktan sonra yaşının ufak olduğu ve siyaset hakkında yorum yapamayacak olduğunun farkına vardım , farkına varmak neyime lan benim.
ağzından pislik akan bir troll. ya ağzını topla ya da 49 cm'i ben sana tersten göstereyim.
cahil siyaseti, yakın tarihi bilmeden, erdoğan'ın ona ezberlettiği cümleleri birebir dışa vurarak siyaset yaptığını sanan dallama. keşke troll olsaydı. bu kadar cahil insanların varlığına inanmak istemiyorum.
kızların sıçmasına kafayı takmış yazar.