bugün

anaya babaya iki satır dirlik vermeyecek çocuktur aslında.

düşünüyorum, şu ortalama halimle, yanlışlıkla dahi bi çocuğum oldu napacam lan? parmağında oynatır amk beni. okusa ayrı dert serseri olsa ayrı dert. bizim piçliğimiz çocukken marketin camını kırmak, sakız araklamak falandı. bu ibne serseri olsa, ülke eyalet sistemine geçer amk.

bi tanıdığımızın vardı böyle bir çocuğu aynen aktarıyorum:

eleman 3,5 aylık. yaş değil ay. annesi biberonda süt, mama falan hazırlıyor ama velet bir yudum aldıktan sonra içmiyor. kadın kocasına dönüp "allah allaaa beğenmedi mi sıcak mı geldi acaba?" diyor. o sıra çocuk "beğenmedim anne" diyor. 3,5 aylık lan. kadın elindeki biberonu panikle atarak mutfağa koşuyor tabi adam da.

sonra bunlar "noldu yanlış mı duyduk" falan derken bir daha içeri giriyorlar yanlış duyduklarını düşünerek. bu kez de çocuk "korkma anee eee eee yaptım" diyor. doktora gidiyorlar doktor da "aslında sizin oğlan doğar doğmaz anne baba dermiş de direkt cümle kurmayı tercih etmiş onun için 3,5 ay beklemiş" deyu taşağa bağlıyor. doktor napacak aga zekasını mı törpüleyecek.

eleman şu anda 4-5 yaşlarında. bilgisayarda kendi kendine basit programlar, yazılımlar falan yapıyormuş. korkuyorum evlerine gitmeye laf falan sokar da kaldıramam diye. mına kodumunun dahi piçi.
Anne babanın yetersizlik sendromuna kapılacağı durumdur. Tabi ki çocuk için de ayrı bir derttir. Ömrü boyunca anlaşılamamanın verdiği bir sıkıntısı olacaktır. (bkz: sanane be slks)