bugün

dikkat çekici ve güzel ekranlar üreten teknoloji firması.
http://www.crea.com.tr
bir aylık monitörü uf olan firma
çok uygun fiyata plazma tv üreten firma. ümraniye faaliyet göstermektedir. yakın tarihte hızlı bir büyümeye geçeceği su götürmez bir gerçek. fakat kalitesi tartışılır.
Türkiye'nin, bilişim ürünleri distribütörlerinden biri olan Kont Bilişim'in , grup şirketidir. Bilgisayar üretimi konusunda faliyet göstermektedir. Şık kasa tasarımları ile dikkat çekmekteler.
4 büyükler için özel dizayn edilmiş kasalar satan bir firma.
taraftar pc versiyonundan genel olarak memnun kalınan bilgisayardır.ah keşke özelliklerine dikkat ederek alsaydım.tek kötü yanı 1 gb olan bellek.
çok estetik harici diskleri olan türk sermayesiyle yaratılmış marka.
masaüstü bilgisayarlarını bilmem ama laptoplarını almayın, aldırtmayın! bakın aldırtmayın diyorum, bu kadar vasat çalışan teknik servisleri olamaz bir firmanın ya. elin çabulcularına yetki veriyor bunlar. 1 yıl ya oldu ya olmadı, bazı tuşları basmıyor laptopun. hoparlörün tekinden ses gelmiyor, cd yerinin yayı bozuk. tamam, bunları geçtim ama laptopu teknik servise vermeden önce adama diyorum ki; kaç gün içinde alabilirim? maksimum 1 hafta sürer. biz sizi yarın ararız, ne zaman alacağınıza dair bilgi veririz, dediler. 2 gün geçti. kimse aramaz oldu. gittim. bilgisayar teknisyenimiz bir işe gitti, geldiğinde saat 7.5 idi, yemek yememiş, normalde 8 de çıkıyor ama erken gitti, o yüzden haber veremedik, dediler. yine yarın arayacaklarını söylediler. 3 gün geçti... evet. garantiye falan da vermedim, parası neyse vereceğiz ama bunların bu ipneliklerine karşı ne yapacağımı bilmiyorum. laptopu çöpe mi atayım, yoksa birileri bana akıl verecek mi?

edit: teknik servisleri vasat çalışan, hatta çalışmayan dal daşşak yatan bilgisayar firması.
parası olmayan orta sınıf ve altının sıkça başvurduğu marka. Crea alırsanız promosyon olarak traş makinesi veriyorlar.
(bkz: technologic)