bugün

james bond filmlerinden çıkmışcasına bir dış dizayna sahip, özellikle beyaz renk bir arabayı bu kadar havalı ve görsel şölen haline getirebilir.
iç tasarımı ise şöföre uçak pilotu hissiyatı yaşatan bir araç özellikle cam tavanlı modelinde tavanı ikiye ayıran modül üzerindeki düğme fonksiyonları müthiş.
araç pahalı bir araç 2. eli 90.000 lerde, rakip olarak wolswagen cc ve o dizayn aralığının rakibi ama karşılaştırılamayacak kadar modern çizgi hatlara sahip iç dizaynı ile hepsini sallama çay yapar bu araba.
aşık olduğum araç lakin pek tutulmuyor. ilk olarak sitemizde bir doktor da görmüştüm. mercedes marka aracını satıp almıştı. o zamanlar türkiye'ye ilk girdiği yıllar. düşünsenize o zamana kadar böyle bir tasarım görmemişsiniz bir anda kapınızın önünde böyle bir araç var. lan ilk dedim bu araç fuarda sergilenmek üzere yurt dışından getirilen konsep araç mı diye ama sonradan baktım ki citroen yapmış tasarımı arkadaş. bize de izlemek düştü. ama işte sonuç hüsran keşke tutan bir araç olsaydı.

çokça gelen şikayetler:

- ses yalıtımı konusu.
- yolu çok hissettiriyor.
- atak bir araç olmaması.
- koltuğun yüksek tavanın ona oranla alçak olmasından dolayı, uzun boylu yolcuların sıkıntı çekmesi,
- parça fiyatlarının pahalı olması, ( tüm ds modellerine geçerli)
almaya niyetlendim rüya gibi araba ama piyasası yokmuş sıfırıni alacaktım ama alanın elinde kalıyormuş.

istemeye istemeye vazgeçmek zorunda kaldım.