bugün
- rus kadınlarının türklere göre farklılıkları14
- anın görüntüsü28
- sözlük kızlarının ayak fetişizmine bakış açısı12
- hayatı sorgulamak12
- istanbulun en berbat ilçesi8
- menuet9
- din dersinin zorunlu olması11
- kenan evren'i yargılayan ve cezalandıran taşak18
- günün şarkısı10
- dünyada sadece ikimiz kalsak yine olmaz diyen kız9
- kahve falında kovboy çıkması9
- ötüken'e hacca gitmek9
- ebru gündeşe 69 milyonluk konser23
- erdoğan bir kez daha seçilmeli11
- vücudunuzda hissettiğiniz en büyük acı16
- tukenmis favorilerim10
- özgür özel9
- kadir mısıroğlu8
- 5 kasım 2024 abd başkanlık seçimleri20
- devlet bahçeli12
- aklı sikinde olan yazar18
- hem messi'yi hem ronaldo yu seven insan11
- jose mourinho33
- kısa saçlı erkek vs uzun saçlı erkek8
- realite manipülasyonu12
- fenerbahçe13
- menuet'in 26 yaşında olması9
- imza toplayıp judas'ı sözlükten attırmak22
- yazarların yaşadığı hayat19
- boklu bezle 500t seyahati9
- dincilerin vatan haini olması12
- yazarların hissettikleri14
- menuet benimle çıkmazsa gay oluyorum8
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri8
- 4 kasım 2024 mardin ve batman'a kayyum atanması15
- küresel'e en aşık yazar8
- gecenin şarkısı12
- artık evler satılmıyor31
- akşam yemeği8
- atilla karaoğlan15
- üşümek hiç ısınmamak8
- dünyanın en güzel ayağına sahip ünlü belli oldu9
- sevgiliyle sevişirken trafik lambası koymak9
- manyak olmaya karar verdim9
- v a m p i r o v9
- hükümlü olaların bilerek adaylığına izin verilmesi12
- 2 kasım 2024 beşiktaş kasımpaşa maçı22
- uludağ sözlük ün en edepli yazarı16
- misafir çocuğu10
- 4 yıldır bir kızı unutamamak18
evet efendim...
yüce allah'ın emir ve yasaklarına karşı çıkan, bununla da kalmayıp kendini evlendiği erkeğe saklamazcasına kendini birtakım tanrıtanımaz kişilerin kaslı kollarına bırakıp çeşitli cinsel pozisyonları ezberlemiş olan, genellikle annesi, babası ve çevresi tarafından pek sıkılmayan kızın hangi yörede yahut büyükşehirde yetiştiği sorunsalı.
bu kızımızın ailesi genelde modern ve çağdaştır. kızının istediği gibi yaşamasına karşı çıkmaz ve erkeklerle içli dışlı olmasına zemin hazırlar. genelde sahil kıyılarında bu tip şeyler görülebiliyor. allah bu tip kız adı altındaki bakire olmayan bayanlardan bizi korusun ya rabbim.
yüce allah'ın emir ve yasaklarına karşı çıkan, bununla da kalmayıp kendini evlendiği erkeğe saklamazcasına kendini birtakım tanrıtanımaz kişilerin kaslı kollarına bırakıp çeşitli cinsel pozisyonları ezberlemiş olan, genellikle annesi, babası ve çevresi tarafından pek sıkılmayan kızın hangi yörede yahut büyükşehirde yetiştiği sorunsalı.
bu kızımızın ailesi genelde modern ve çağdaştır. kızının istediği gibi yaşamasına karşı çıkmaz ve erkeklerle içli dışlı olmasına zemin hazırlar. genelde sahil kıyılarında bu tip şeyler görülebiliyor. allah bu tip kız adı altındaki bakire olmayan bayanlardan bizi korusun ya rabbim.
(bkz: izmir)
birde kendini ilgilendirmeyen konuları, insanların özel hayatlarını orada burada konuşan erkekler var. allah bu tip erkek adı altında canlılardan bizi korusun ya rabbim.
bu tip başlık açıp altınada akıl fukarası insansı yaratık ürünü cümleler döken kişilerin hiç bir başlığına entry girmemek lazım aslında. ama bunu söylemek için girdim ben dahada girmem. yok sonra ilgi çektiğini falan zannedip daha çok yazıyorlar gereksiz alanlar yaratıyorlar başkada bi boka yaramaz zaten böle adamlar.
(bkz: yollu)
senegal.
sen iste ve gerekli pozisyonu al her yerde cinsellik yaşatırlar sana bizim erkekler diye savuşturulması gereken kişinin merak ettiği memlekettir.
herkes muhtarlığa gidip ikametgah alıp cinselliği doyasıya yaşayan kızın memleketini değil ev adresine bile ulaşabilir.
burdur.
(bkz: anketinizin amına koyim)
(bkz: anketinizin amına koyim)
(bkz: yozgat)
ulan sana ne sana ne memleketidir.
dünyanın en her yeri olabilir.
izmir diyen de orospu evladıdır. Ben notumu düşeyim de şimdiden.
izmir diyen de orospu evladıdır. Ben notumu düşeyim de şimdiden.
Memleket sevdalısı değildir. Her yerdedir. Dünyadadır evrendedir. Bu işin memleketi olmaz. Bu işin iklimi olmaz. Varsa güneye batıya atılacak bir söz en doğusuda bunun içindedir en kuzeyide. Dağılabilirsiniz. Net bilgidir.
Tekirdağ,kırklareli,edirne,çanakkale,ayvalık,izmir,kuşadası,didim,muğla,antalya. Buradaki kızlar cinselliğini özgürce yaşarlar ama sen onlarla cinsellik yaşayacaksan zengin olman gerekir. Ne kadar yakışıklı olursan ol yine de o bölgedeki kızlar paraya tamah etmişlerdir. (Genç kızların çoğu öyledir.)
neresi olduğunun bir önemi yoktur. istediği kişiyle cinseliğini yaşar ya da yaşamaz. kimseyi ilgilendirmez.
bunu neden anana sormuyorsun delikanlı.. en iyi o bilir memleketini
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar