bugün

Seçim öncesi yaptığı konuşmalarda Alen'le bile yarışabilecek düzeyde amigoluk potansiyeline sahip olduğunu ispat eden insan...
seçim dönemlerinde Star tv de ve bilumum kuruluşunda propagandasını yapan siyasetçi.
benim saf milletim(en küçük tabirle) onu tanımaya basladıgı ilk günden beri dolandırıcı hortumcu amerikayı dolandırdı gibi laflarla onu ve ailesini suclamıştır. okudukları kaynaklarda dogan grubu gazetelerdir! gelelim onun ve ailesinin yaptıklarına; motorola olayında aslında kesinlikle bir dolandırma yoktur....!
sadece onlara olan borclarını ödeme konusunda anlasmazlık cıkmıstır. bunun en büyük sebebi de o dönem türkiye deki krizlerdir. 2 milyar dolar gibi bir parayı hemen pesin ödemek veya kısa vadede ödemek zordur. bu yüzden mahkemelik olmuslardır ve normal sartlarda bıraksalar borclarını yavas yavas ödeyeceklerdi. herneyse ama benim ülkemin gazeteleri özellikle dogan grubu gazeteleri olayı carptırarak uzanların dolandırıcı oldugunu söylemiştir. malum aydın dogan ın iş dünyasındaki en büyük rakiplerindendir uzanlar. o yüzden pek sevmez onları.... bir diger hadise olan imar bankası olayında ise sadece ve sadece vergi kacırmaları söz konusudur. tabiki suclulardır yalnız unutulmaması gereken bir sey vardır bu ülkede vergi kacırmayan bir vatandas varmıdır?kesinlikle yoktur!!! yani kazandkları parayı az göstermiş bazı mevduatları kayıda gecirmemişlerdir. ama biraz geriye bakarsak türkiye de her zaman en cok faizi bu banka vermiştir yani uzanlar! yani bi bakıma devletten kacırdıkları vergiyi müsterilerine yani halka vermişlerdir ve de herseye ragmen yıllarca türkiye de en cok vergi ödeyen kurulus olmuslardır. ama yine söyledigim gibi sucludurlar ama onlara yapılan bitirme kampanyası kadar kesinlikle degil bu işin içinde baska işler vardır aslında bunu da herkes biliyor(akp)ceas ve kepez olayı ise tam bir skandaldır. devlet 50 küsur yıllıgına kiralama yoluyla verdigi bir yeri haksızca onlardan geri almıstır... cem uzan a ve ailesine yapılan daha bir sürü haksızlık vardır saymakla bitmez.eger hükümet iyi niyetli, adaletli, uzlaşmacı olsaydı vergi borclarını rahatlıkla öderler ve gereken cezayı da alırlardı ama iyi niyet olmadıgı gibi bir gaddarlıkta oldugundan, aile üyeleri yargısız infaza mahrum kalmamak için kactılar. keske bu duruma düsürülmek zorunda kalmasaydılar... cem uzan seneler önce elini her seyden cektigi için sirketlerle hiç bir ortaklıgı kalmadıgı için normal olarak olayların dısındadır yani yasalar önünde sucsuzdur....
tayyip erdoğan ın şahsi sebeblerinden dolayı bizzat hükümet tarafından bitirilmiş, delikanlı devlet adamlarımızın bi taraflarının yemediği lafı söylemiştir.
(bkz: kahrolsun amerika)

bizler yalan duymaya alıştığımız için doğru söyleyeni kovduk. Eger başbakan olsa idi Atatürk den sonra gelmiş geçmiş en iyi lider olacağına inanıyorum. (bkz: Bülent Ecevit)
o bir efsane.
buraların napolyonu.
paraları o sayar hesaba biz bakarız.
cem uzan ben geliorum yavrum.. *
paranin nelere kadir olabildigini gostermistir bizlere. daha yakin gecmiste aydin doganla kanli bicakliyken parayi basip kanal d'de kendi secim reklamlarini yayinlatmaktadir.
aynı saf ve çabuk kanan oy kitlesini hedef aldığı için rte tarafından sindirilmiş, dolandırıcı ailenin küçük evladı.
terörden sonra türkiyenin başına en büyük masrafı açmış çok hücreli organizma...
gereksiz bir not: en borçlunun borç miktarı eski para birimimizle 695 trilyon tl.
http://www.hurriyet.com.t...9&srid=3044&oid=2
http://cemuzan.deviantart.com
butun futbol maclarında suratını gosterip macın içine eden hortumcu kişilik.
Meslektaşları tarafından hortum hırsızlığıyla suçalanan hortumcu *
siyasi görüşünü ve hükümete karşı duruşunu beğendiğim genç siyasetçi. oyumu vemekten çekinmediğim, ve görüşlerini değiştirmedikçe gene oy vereceğim genç parti lideri.
genç, gözüpek, korkusuz, kararlı, bir şeyi kafasına koydu mu yapan insan. bir şans verilmesi gerektiğini düşünüyorum.
ecevit'in vefatı üzerine yaptığı açıklamaları kendi de uygularsa o zaman samimiyetine inanırım yoksa ele verir talkımı kendi yutar salkımı sözünü hatırlatırım sayın cem uzan'a
cumhurbaşkanını halkın seçmesi gerektiğini, milli maçlarda önce türk milleti, kadınlara şiddet uygulanan reytingi yüksek dizilerde ise önce türk kadını reklamını kabak gibi yayınlatan sözde siyasetçi.
Amerikayı dolandıran güzide dolandırıcılarımızdan,ayrıca futbol maçlarında alttan fotoğrafını gösterten parti lideri...
cem uzan'la geliyoruz şeklinde olan çıkış sloganı cem uzan la (buradaki la lan anlamındadır) geliyoruz tarzında düşünüldüğünde pek bir gülümseten kişilik.
(bkz: ucuz siyasetçi)
-mazot 1 yetele! ösese kalkacak! zart olacak zurt olacak!
-hele bi soluklan hele bi otur şöyle yiğenim.
diğerlerinin aksine gerçekçi ve mantıklı açıklama yapan,başkaları gibi olmayacak şeyleri yapacağını idda etmeyen ve diğerlerinin hiç olamadığı kadar bazı konularda cesur ve nedense birilerini rahatsız eden ya da daha doğrusu korkutan siyasetçi.
ligtv müdavimleri için reklam kampanyaları düzenleyen genç parti başkanı. motorola'yı kazıklamış adamım ben imajıyla bu adam imf'ye de posta koyar diyen vatandaşlarımız sayesinde önceki seçimde % 7 dolaylarında oy almış bir kişi. helal olsun.

şu anda televizyonlarda dönen reklamlarına takmış durumdayım, çok eğlenceli. reklamcılığın birinci kuralı olan hedef kitleye göre reklam stratejisini güzel uyguluyor, misal bugün(19 kasım 2006 pazar) oynanan sivas-trabzon maçında "fındık 8 ytl olacak" reklamı 3 kez çıktı, cem uzan'la ilgili başka da reklam kampanyası gösterilmedi. demek ki hedef kitle trabzon'da geçimini fındıkla sağlayan trabzonspor taraftarı, güzeel.

akşam oldu, fener-beşiktaş derbisi, merakla bekliyorum, 2 kez ya da 3 kez "mazot 1 ytl olacak" reklamı çıktı, çok büyük bir taraftar sayısına sahip beşiktaş ve fenerbahçe seyircileri içindeki araç sahiplerine hitap ediyor, tutup da hamsi 3 ytl olacak dese doğru bir pazarlama stratejisi olmazdı. bu da güzel.

misal trt4'te açık öğretim sınavları için eğitim programları arasında öss kalkacak reklamı iyi gider, ya da fenerbahçe'nin avrupa maçında "roberto carlos'u fenerbahçe'ye getireceğim" reklamı.

son olarak "öss kalkacak" reklamına kafayı takmış durumdayım, öss olmasına rağmen eğitim alan onbinlerce insan iş bulamazken(eğitim kalitesi de cabası) sen herkesi üniversiteye alacaksın, kusura bakma ama genç yaşta bunamışsınız sayın uzan, bizim akçaabatlı hemşehri haydar baş'ın iktidara gelirsem para basarak ekonomiyi düzelteceğim önerisinden daha mantıklı bir önerin yok. lisede "uzan geliyorum" esprisinden gına gelmişti, emin olun seçim propagandalarınız çerçevesindeki reklamlarınız en az bunun kadar bayat espriler, gerçek olduğuna inanmak istemiyorum, olsa olsa seçmenin yüzünü güldürerek genç ve esprili başkan sıfatını almak istiyorsunuz ama olmuyor, seçim bölgesinde döner ekmek dağıtarak topladığınız binlerce insan size oy verse dahi tmsf'nin elinizden ala ala bitiremediği mallarınız için artık çok geç, üzgünüz. 2 partinin seçim barajına takılmasına neden olarak akp'yi tek başına iktidara taşıyarak akp'ye bir iyilik yaptınız başka da icraatiniz göremedim, üzüldüm, "ceviz kaç ytl olacak?"
gemisine bakinca cilgin bir kapitalist
vaadlerine bakinca sert bir solcu
beşiktaş taraftarları istanbulspor maçında kendisini şöyle anmışlardır zamanında,

"oley cem uzan

.lara gel uzan"

ve turkcell telsimin ..ına kor. çarşı grubu ailesine saygılarını belirtmiştir.
seçimlerde kendisinden hiç beklenmeyen bir başarı yakalayan genç parti'nin genel başkanı olan zat-ı muhteremdir. bir bakıma, türk seçmeninin cehaletini usta bir manipulasyonla kullanmış ve oyları toplamıştır. kimse kalkıp da tepki oylarından falan dem vurmasın. zira; gerçekten bu zat'a inanıp da oy veren hatırı sayılır bir güruh mevcuttur ülkemizde. maalesef gerçek budur.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar