bugün

eskisi gibi olamamak. eski samimiyeti özlemek. bir önceki günün bir sonraki günden daha iyi olduğunu bilerek yaşamak zorunda kalmak...
canımı en çok acıtan güvendiğim insanların insan olmadığını anladığım andır .
sessiz kalmak, konuşamamak.
aşti'nin giden yolcu peronlarındaki açık havadaki balkondan ankara'yı izlemektir.

insan gülümseyemez burada, mutlu anları düşünemez, dünyanın en güzel hayatını yaşasabile buraya gelince hep en kötü anılarını hatırlar.
kış gunu sabahin korunde sicacik yatagi geride birakmak.
Eskiden çok sevdiğiniz bir insana ayrıldıktan sonraki ilk günlerde hala ona karşı derin bir hayranlık duyuyor olmak, onu unutma sürecindeki sıkıntılı günleri atlatırken o illet hayattan kopma duygusundan sıyrılma çabası.
aile ile ilgili bir sorun teşkil ettiğinde..
sevdiklerinin bu dünyadan göçüp gitmesi, ölüm.
öyle bir an gelir ki artık hissedemezsin uyuştuğun için.
sevdiğinizi söylediğiniz insanın ayrıyken ne kadar iğrenç şeyler yaptığımı bilmiyorsun demesi.
acıtan durum zaten bunu bilmenize rağmen onunla olmak istemeniz.

hee söyleyeceklerim bu kadar. duygusal adam mod off. sikerler hacı. hepimizi sikerler.
Eve çağırılan jigolonun zenci olması.
'sevmiyorum artık seni başka birine aşık oldum anla beni nolur' mesajını aldığınız andır,bu ne lan türk filmi sahnesi gibi mesaj..aylarca canınız yanar sonra güler geçersiniz
anne ve babanın kavga etmesi.
Güveninizin boşa çıkmasıdır. Çaresiz kalmak da yine bir o kadar can acıtıcıdır.
1.5 yıllık sevgilinin ayrıldıktan 3 gün sonra yeni sevgilisiyle el ele önümden geçmesi.
cukune top degmesi ...
duygusal insanların hergün yaşadığı durumlardır.

duygusal olmayanların ise herhangi bir yara bere almadığı sürece pek düşünmediği bir durumdur.
hayatta tek başına kalmak. gidecek bir yerin olmaması, insanların seni deli görmesi. pek haksız değiller ama.
Size inanılmaması. *
"Ya yanlış anlama ama..." diye başlayan cümleler yakıyor en çok, insanın canını.
kendini ifade edememek.
eger bırını sevıyorsanız ondan "sevme benı" tarzı sozler ısıtmek gercekten cok koyuyor.
babaya, "ne yapayım sana bugün, ne yemek istersin?" Diye sorulduğunda; gayri ihtiyari "annene sor" cevabının gelmesidir.
Kan bağışı.
bazen:

değişen insanlar.
umursanmamak.
unutulmak.
başarısızlık.