bugün

Ay canım benim. Çok güzel bir yüzü vardı, melek gibiydi ama ben onun abisi yaşındaydım. Ben de gülümsedim sonra hemen başka tarafa baktım.

Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
Belki babasına benzetmiştir, evet.
Koala gördüğü her kızla flörtleşiyor, helal olsun...
Demek ki verecek.

Gönlünü tabi.
şarapçı umreye ne zaman gidiyon pampa farkında mısın sana bi ölüm iyiliği gelmiş.
Tipe bak AMK diyerek alaycı bir gülümsemeyle size bakmış olabilir. Kötü düşünmeyin hemen.
verecek.
Arkadaşlar verecek gibi saçma ve sapıkça sözler söylemeyin. Melek gibi kızdı. Yaşı en fazla 20\'ydi. Neredeyse kızım yaşında.

Müminin mümine gülümsemesi doğal bir şeydir.
hemen bi alevli meyve tabağı yollasaydın koala..
havalimanında rötar nedeniyle beklemek ve yolcu bekleme koltuğunda tam 2 saat oturmak zorunda kalmıştım. karşımda bir teyze oturuyordu. teyzenin yaşı itibariyle seyrekleşmiş platin sarı saçları yandan ayrıksız muntazaman taranmıştı. görece demode sayılabilecek kemik çerçeve gözlüğü küçüçük burnu üzerinde eğreti duruyordu... can sıkntısından odaklandığım teyze bir süre sonra gençleşmeye ve güzelleşmeye başladı gözümde ve ortam bir anda cafeye dönüştü. artık karşımda bana gülümseyen genç ve güzel kız duruyordu..

evet sıkıntılı bir duruma maruz kalmak zaman mekan ve insan algısını gerçekten etkiliyor.
Sen bunlara aldırma koala kardeşim.
Allah hidayet vermemiş ki ne bilsinler..
olum senin nasıl bir auran var lan…taksiye binen iş atar kafedeki kız iş atar hayır nasıl bir denk geliş bu gerçekten çok ilginç. Adam ya resmen flörtözlüğün david trezeguet si ya da büyük davranış değerlendirme yanlışı var.
Kadınların en ciddiye alınmaması gereken hareketi bakışlarıdır.