bugün

ayar verildiği söylenen oyuncu

kim vermiş ayarı diye baktım iki lafından biri sıçmık olan beyaz adlı arkadaş vermiş güya

yeriz biz onu.iki cümle sonra da işler güçler dizisine hakaret etmiş aynı kişi

hadi onu da yazıp savunsanıza amk..
Burhan abinin sevgilisi. (bkz: Engin Günaydın).
olmasa daha iyi
işler güçler adlı saçma dizinin başrolündeki üç adam kadar itici olmadığı kesin. oyunculuğu vs. beni ilgilendirmiyor, kaldı ki içinde bulunduğu yapımları da hiç izlemedim, ama kesinlikle itici değil.

cool adam kendisini övdü, bu anı unutmasın.
patates kızartmasının üzerine sıkılan pekmez gibi anlamsız bir duruşu var işler güçlerde.tez elden diziden gönderilmeli.
itici ve yapmacık tavırlarıyla bütün antipatiliğini gösteren ünlümsü bişeydir.
işler güçler'in tüm havasını bozmuş kadındır.
seni bkm'ye geri yollasak büş'üm ?
kimin torpiliyle oyuncu olduğunu merak ettiğim şahıs.

güzellik desen yok, oyunculuk desen hiç yok, bir de üstüne kaprisler, tripler ilginç valla.
Çok telaşlı konuşan bir oyuncu. insanın içi bayılıyor. bayıldım ben oradan biliyorum.
dudakları biraz fazla büyük gibi..
Balık etli, renkli gözlü, esmer tenli; hoş bir hatun oyuncudur.

(eksile kezban kardeş)*
bkm mutfak ekibinin en başarılı oyuncularından biridir. şu sıralar işler güçler dizisiyle ekranlardadır. sempatik biridir.
yetenekli bir oyuncu.
balık etli bir ablamız balık dediysem balina da balık hamsi de balık bu lüfer.
işler güçler den soğutan , önceki programıyla * çoktan antipatiklik kazanmış oyuncu.
yetenekli fakat işler güçler dizisine tam oturmayan oyuncu. çok güzel hareketler bunlar programında çok iyiydi.
tatlidir.
yüzünü çabuk eskiten, eski tatlılığını iticiliğe bırakmış stajyer oyuncu. daha önünde çok yol var iken antipatiklikte hülya avşar'a kafa tutmaya başladı.
işler güçlerden ayrılıp akasya durağına geçse de sadece traş olmaya gittiğimiz berberlerde aynadan yansımasını görsek dediğimdir.
güzel olamayan kızların yaptığını yapmakta şeker kız olmaya çalışmaktadır.Bu konuda aşırı çabası irrite edici olmakla beraber kendisi çok da güzel bir hatundur,özellikle gözleri şahanedir.
ne oyunculuğu güzel ne kendisi. tamamen boşa yer işgal ediyor. yılmaz erdoğan'ın ortalığa bırakmış olduğu kişi.
pek yetenekli olmadığını düşündüğüm kişi yapmacık tavırlı.
ne yetenek var, ne güzellik var, ne vücüt var ne var lan it...

o değilde, bu da mı hakkarili lan, hakkari kontenjanından mı dahil acaba?
soyadindan oturu bana pekin ordeklerini hatirlatan oyuncu. cok guzel hareketler bunlar'daki oyunculuk performansi ayakta alkislanasidir.
tez zamanda sakatlanması, dolayısiyle işler güçler dizisinden uzak durmasi dileğiyle.

gerçekten olmuyor, dizinin ırzına geçtin. selçuk aydemir gibi bir isim neden böyle bir saçmalık yapar hala anlamış değilim.