bugün

Yan yürümek dışında yoktur.
Böyle şeylerle uğraşacağınıza bana çay ısmarlasaydınız daha iyi bir insan olurdunuz.
YaZıklar olsun.
(bkz: akrep burcu)
+18 özellikler.
Dengesizlik.
dengesizlik.
dengesizlik.
Şu burçları okuyup kafa yorduğunuz kadar kitap okusanız norveç'i geçmiştik.
Duygusallık.
Kıskançlık ve doyumsuzluk...
hic burcumun adami degilim bunu biliyorum. herkes soyluyor.
ama burclari tanimadigim icin hangisine daha cok uyuyorum bunu bilmiyorum. sanirim istanbul gibi kozmopolit bir yapiya sahibim. e ala! *
oğlak inatçılık,sinir en belirgin olanı genel olarak hepsi var.
ikizler olması. Tamamen ben.
Akrep burcuyum. Hangisini kendime yakın bulsam suç işlemiş olurum. O yüzden boşverin.
Kararsızlık, sanata ve güzelliğe düşkünlük, yönetme isteği, mükemmeli aramak, her şeyde kusur bulmak.
Hepsini yansıtıyorum ya. Ego,sinir, rahatlık, süslülük... hepsi
galatasaraylı olmam.
not: aslan burcuyum.
Valla hepsini yakın buluyorum. Tamamen burcumun insanıyım. Belki paraya düşkünlük yoktur sadece. Yani öyle sanıyorum. Bence yok heh he.

(bkz: boğa burcu)
Oğlak kadını olarak güven konusunda ki aşırı hassasiyetim..
en belirgin özelliğim.
Liderlik.
akrep burcuyum tüm özellikleri ile buradayım.

hepsi benim bitanelerim.
1-2 istisna dışında tamamen aynıyım.

--spoiler--

başak burcu erkeği oldukça inatçı bir kişiliğe sahiptir. dediği dedik bir tiptir. kararlarından ve düşüncelerinden döndürmek oldukça zordur. bir konuda, bir düşünceye inanıyorsa kimseyi dinlemez ve bu konuda tartışma içerisine girebilirler. fazla detaycı bir yapıya sahiptir. her konuyu en ince ayrıntısına, detayına kadar incelerler. aslında bu nedenle görmesi gereken asıl meseleden uzaklaşabilirler.
başak burcu erkeği son derece akıllıdır ve pratik düşünce yapısı ile öne çıkan bir karaktere sahiptir. her hangi bir durumda kolayca çözümler üretebilirler. hızlı düşünce yapısından dolayı, insanlar onun hazır cevap olduğunu düşünebilir. doğrusunu söylemek gerekirse, tüm burçlar arasında başak burcu erkeği kadar hızlı düşünce yapısına sahip başka bir burç yoktur.
başak burcu denildiğinde aslında ilk akla gelen temizlik ve titizliktir. hâl böyle olunca başak burcu erkeği de son derece titiz bir kişiliğe sahiptir. bulundukları ortamın, hayatının ve yaptıklarının her zaman düzen içerisinde olmasından yanadır. son derece titiz olması insanları zaman zaman rahatsız eden bir durumdur. kıyafetinin tozlanması bile o günü sinirli geçirmesi için yeterli bir sebeptir.
başak burcu erkeğinin daima sevecen ve hoş bir mizacı vardır. bu nedenle insanlar tarafından en sevilen ve aranılan erkek tipidir. dostları her ortamda onunla birlikte olmak, onunla zaman geçirmek ister. insanları eğlendirmesini ve keyiflendirmesini iyi bilirler. kim, başak burcu erkeğinin bu kadar sevilmesine şaşırabilir ki?
başak burcu erkeğini sevmeyen insan aslında oldukça azdır. insanlarla zaman zaman tartışmalara girebilirler. bunun nedeni inatçılığının yanında aşırı derecede eleştirici olmasıdır. gözüne hoş gelmeyen, yanlış bildiği her şeyi aşırı derecede eleştirebilir. bunu yaparken de düşüncesizce konuşup, karşısındaki insanı kırabilir ve farkına da varmaz. başak burcu erkeği daima hırslı ve çalışkan bir karaktere sahiptir. pes etmek nedir bilmez. her zaman ulaşmak istediği noktaya, sahip olmak istediklerine sahip olur. kaydetmeyi kabullenmezler. bu konuda uzun tartışmalar genelde başak burcu erkeğinden kaynaklanır. insanların açıklama yapmasını dahi dinlemezler. kendi bildiklerini doğru kabul ederler.

kaynak: http://www.basakburcu.net/basak-burcu-erkegi.html

--spoiler--
yüzmeyi biliyoruz ikimiz de.
Bak simdi giriyorsun facebooka balık burcu yaziyorsun o sayfadaki balik burcu ile ilgili yazdiklarinin %99.99 u bende var. O sayfayi okuyarak beno taniyabilirsin.
başak burcu erkeğiyim.

en yakın bulduğum özellik, erkek olmam.
Çok değişken fikirlere sahip olmak. Bilin bakalım hangi burç.
Çoğunu yakın buluyorum. Evet geneli.