bugün

--spoiler--
Çanakkale Merkez Barbaros ilkokulu karı koca yaşlı bir çift farklı sandıkta oy kullanıp 1013 nolu sandıkta yeniden oy kullandılar.
CHP'li müşahitler hemen durumu farkedip tutanak tutturup oyları iptal ettirdiler.
Bu çift şimdi yargıya hesap verecek.
Tebrikler sandık görevlileri
--spoiler--

https://twitter.com/gokha...tatus/1010878117248937984
benim sandık başkanı olduğum salonda bir chp'li üye diğer parti üyeleri ve iki chp'li müşahit vardı. acaba bir parti tek müşahit mi bulundurabiliyor diye baktım.. hüküm görmedim.. müdahale etmedim.. onlar da şahit olarak sonuna kadar kaldılar... sayarken de en az 20 chp'li sayımı seyretti. en ufak bir itirazları da olmadı... ha bir defa hocam biraz seçmen kağıdını kaldır tam göremedim, dedi o kadar. sonra parti üyelerine ıslak imzalı seçim sonuçlarını verdik...
yenilgiyi kabul etmek de erdemdir...
keşke chp planı projesiyle iktidara gelse...
ülkede kaos çıkararak, hdp'Yi SIRTLAYARAK DEĞiL,,,
Adil Seçim'den çok önemli duyuru!

Yapılan açıklamada: " ÖNEMLi DUYURU! Büyükşehirlerden veri girişleri halen devam etmektedir. Bir çok büyük ilde oy girişi tamamlandığında sonuçlar büyük ölçüde değişecektir. Umudunuzu kaybetmeyin, güzel sonuçlar almaya devam ediyoruz. Görevlerinizi kesinlikle terk etmeyin! #Seçim2018" denildi.

https://www.gercekgundem....ecimden-cok-onemli-duyuru
yahu bu chp'li sandık görevlileri geri zekalı mı ki sandıkları bırakıp gitsinler. adamlar günlerdir bas bas bağırıyor. sandıklar asla bırakılmayacak diye. hatta ince oy verir vermez soluğu ysk'da aldı. kılışdar dakkasında açıklama yaptı sandıklara sahip çıkın diye. daha neyin yaygarası bu. bu kadar uyarıya rağmen tv'lerde ki sonuçlara bakıp da o sandığı bırakıyorsa zaten gerzeğin önde gidenine sandık teslim etmişsin demektir.

kendi yaptığın salaklık yüzünden ne diye ortalığı kaynatıyorsun.

ayrıca bugün tüm tvler de oyların toplanıp sayılacağı ysk'nın merkezlerini gösterdiler. her birinde girişinden itibaren onlarca polis, oyların sayılacağı odalarda kameralar. bu ortam da nasıl oy çalınacak söylermisin.
--spoiler--
Sanırım unutmamamız gereken şu, oylarımızı henüz çalmadılar ama sandıkları bırakırsak çalacaklar...
--spoiler--
(bkz: pehlivan)