bugün

pes 2013'te spikerin ismini en güzel telaffuz ettiği oyunculardan biri.
Hamsik'in biraz golgesinde kalmis, isvicreli playmaker.
galatasaray ın yeni transferi.
prandelli hocam istediyse dünyanın en iyi orta sahasıdır, istemediyse leş transfer *
cimboma geldi diyorlar. cemali, gelirken şakiri yi de getirseydin be.
bu transfer döneminin en önemli transferlerinden olduğunu kanıtlaması uzun sürmeyecektir. pandev'den de, tarıktan da daha çok ihtiyacımız olan tipte bi adamdı. süper oldu.
valla bu haberler eğer doğruysa bence takım için çok önemli iki oyuncu transferi olur pandev'le beraber.

bence galatasaray'ın ihtiyacı forvet veya stoper değil. hadi forvet mevki biraz gerekli ama kanatlar, göbek ve sneijder'in ekstra katkısıyla burak'a gol attırılabilir.

bursa maçında bunu bence prandelli de net gördü ve eğer haberler doğruysa iki yönlü oynayabilen bi ortasaha aldıracak ve 4-3-3 oynayacağız. bursa maçında yekta yerine sağlam bir emre çolak bile olsa fark ettirebilirdi takıma ki ne sneijder ne de bruma tam olarak takımı hücuma kaldıracak ve yerleştirecek seviyede değiller. üçlü ortasahayla biri arkasını toplamak kaydıyla selçuk'un ofansa katkısı da artırılabilir.

birileri galatasaray'ı çok iyi analiz etmiş. mancini de olabilir bu prandelli de. terim döneminde sistem yok, taktik anlayış yeterli değil diyorduk ya hani, işte o soru işaretlerinin cevapları yavaş yavaş çıkartılmaya başladı. pandev ve dzemaili isimleri eğer doğruysa burak ve selçuk'un formunu artıracak*, takımı da derleyip toparlayacak nokta transferler yapılıyor diye düşünüyorum. takımın çok büyük değişime ihtiyacı yok. zaten böyle bir imkan da yok ama iki üç dişli çark lazım sistemi yürütecek o da bu iki isimin becerebileceği şey. doğruysa umarım hayırlı olur.
adami alirsak cok ucuza alacaz şaşirdim.
pandevle beraber dzemalının maliyeti 2,350 euro gibi düşük miktar.Bunun kat kat fazlası katkı alıcagımızdan kimsenin şüphesi olmasın.
nedir ne değildir bilinmeyen adam.

aga iyi ya da kötü diyosunuz da bi özelliklerini yazın da biz cahiller öğrenelim. nedir abi bu adam?
özetlemek gerekirse:

-sırasıyla zürih, bolton, torino, parma ve napoli'de oynamış,
-28 yaşında, gücünün zirvesinde, çevik,
-ön libero ve orta sahanın ortasında oynayabiliyor,
-çift yönlü bir oyuncu, atağı seviyor ve zaruret durumunda sistemi bozmamak adına forvet arkası görevlendirilebilir,
-en kuvvetli özellikleri pasları, uzaktan şutlar, top kapması ve savaşçılığı,
-karşıdan karşıya pozisyonlar yumuşak karnı, zaman zaman heyecanlanabiliyor,
-topa sert ve düzgün vurmayı seviyor,
-selçuk'u rahatlatabilir de, devrini de bitirebilir. prandelli'nin tercihleriyle ilgili.
-yönetimin al oynat diye aldığı değil, prandelli'nin bana bunu alın dediği adam; sistem transferi.
-istikrarlı bir biçimde yıllardır bulunduğu takımlarda ve isviçre'de banko oynuyor.

görmeden olmaz diyenler için:

http://www.youtube.com/watch?v=HBrCAsvyi3k
tam istediğimiz tarzda bir oyuncudur. bilmeyenlerden bazıları bok atmış kendisine ama cidden kaliteli bir oyuncudur. felipe melo'ya benzetilebilir. onun kadar agresif bir oyuncu olmamakla birlikte bir eksiği yoktur. defansif özellikleri kadar ofansif özellikleri de fena değildir. ortasaha için ligde harika bir rotasyon oyuncusu olmakla birlikte avrupa'da çoğu zaman 11 oyuncusu olacak adamdır aynı zamanda. belki selçuk isimli gebeşi kendine getirebilir bile. yabancı sınırı olmasa şu adamın gelişi galatasaray ortasahasını ciddi anlamda kendine getirir derdim ama burada iş biraz da prandelli'ye kalıyor.
buralari cok entry dolduracak yeni aslan . benim görüşüm melo yekta varken gereksiz transfer . Ama meloyu kesebilir hiç belli olmaz inşallah takıma hayirli
olur .
bilirim cemaliyi, iyi topçudur.
Bu futbolcunun ismi soylenirken karşındakine (bkz: ağzın doluyken konuşma) diyesi gelir insanın. Bu nasıl futbolcu ismi be. Parmak kiz uyudun mu?
youtube'da izlediğim 2 dakikalık videosundan edindiğim izlenime göre arkadaşın ilginç bir koşu stili var. bir mustafa sarp, ne bileyim bir loric cana heyecanını yakalatabilir gibi duruyor takımda. ( düşünmesi bile kötü lan )
gelmesine pandev den daha çok sevindiğim topçu.

bunun gelmesiyle, selçuk arada kesik yer, kendine gelir. melo arada kesik yer, kendine gelir. melo ve selçuk un ortasında da oynayabilir, yekta gibi.

bu arada adamın vücudunu gördüm, herif yememiş, içmemiş vücut çalışmış, güçlü bir oyuncu, bariz belli. selçuk ve kankaları görüp heves edip, biraz güçlenir mi? ümidim yok, ama imkansız diye bir şey yok.
Dillerim cebraili kelimesi ile rhyme olan soz obegi.
yekta selcuk melo varken abes kaçan transfer.ulan o zaman ceyhunu niye yolladınız diyorum.
pandev'den daha faydalı olacak ve galatasaraylılarca çok sevilecek diye düşündüğümüz futbolcu...
bu sene çok ağız dolduracağı şimdiden belli olmuş futbolcu.
futbol cahillerinin ceyhun ile aynı kefeye koyduğu adam. mis gibi oyuncudur. walter gargano kendisinin bir gömlek altıdır. en azından son zamanlarda öyle.
galatasaray'ın ortasahasına direnç katacak oyuncu. aldığı topları olumlu kullanabilen bi futbolcudur.
Galatasaray'ın orta sahasına selçuk inan'ın 2 senedir devam eden iğrenç formunu sona erdirecek ve büyük umudum olan adam.
Az yedekte kalsın da aklı başına gelsin !
galatasaray'ın yeni transferi.

künyesi:

uyruk: isviçre (makedonya kökenli)
boy:179 cm
kilo:73 kg
mevki: ortasaha
kariyer:
zürih: 136 maç 14 gol
bolton: 1 maç 0 gol
torino: 34 maç 0 gol
parma: 50 maç 1 gol
napoli: 109 maç 18 gol