bugün

yeni bir yazar.

(bkz: hoş geldiniz)
* bitchkiz şeklinde serbest çağrışım kurbanı olabilecek bir ad.
hoş gelmiş.
(bkz: blitzkrieg)*
mesajların kralını atan yazar. sezgileri de kuvvetli ayrıca. yenicez dedi mi yeniyoruz.
uludag lig'de antremanın neşesi olmuştur.
yardımcı olmayı pek bir seven yazardır.sağolsundur.
o bir sozluk bekcisi.
adının hakkını 3 harf çıkınca veren bir yazar.
geceyi sahura bağlayan saatlerde beni unutmayarak sevindiren yazar. iyi ki özel mesaj denen şey var. *
güzel bir kardeş, iyi bir yazar, herşeyden öte güzel insandır. oda küllerinden doğar.. bu memleketin yetiştiriceği ve örnek alacağı nevi sahsina munhasir güzel ruh. *
sabaha karşı mesajını görüp cevap yazdıktan sonra entry sini girdiğim yazar.
(bkz: limp bizkit)
limp bizkit is in the sözlük!
#5882225 nick altıma girdiği yazısını 12gündür sabah akşam incelememe rağmen tam anlatmak istediğini anlamadığım yazar. bana karşı gammazları savunup, nazikliğinden bunu beni kırmadan yapmaya çalışıp, geçerken de zall'a laf mı atmış yoksa bunların hepsini ben kıçımdan uyduruyorum muhabbet olsun diye mi yazmış anlamadım, ama iyi yapmış, mutlaka ki iyi niyetlidir, kendisine aleyküm selam diyorum. ayrıca 96 bukalemun gücündeyim. hadi sen de bunu düşün şimdi. *
entrylerini severek okuduğum yazar.
(#3685167) Yarmıştır, geçmiştir efendim.
counter-strike da "kit" yani hesap geçirme diye atlandırdıgımız olaydır. biz kitciyiz kelimesi burda iddaalı bir söz olarak kullanılmıştır. biz çok kit yaptık gelen geçene kitlerin anlamında. yazar burda süper bir nick yakalamıştır. napıyoruz o zaman alkışlıyoruz. * * *
Marijinal bir havası olan dişi yazar. Kişi yazar.

Eee işi yazar olmak zaar.