bugün

her ay neden kapıyı çalar anlaşılmaz haber vermeden gelir gider oh ne ala memleket
ulem yoksa bu kız hamile mi dedirten onu yerine senin olası gelen durum
valla duruma gore erkek arkadsın yusuf yusuf olmasını saglamak için söylenebilecek en uygun yalandır
Kocayı güldüren, sevgiliyi söndüren hadise.
insan kendisini en kötüsüne alıştıracağından ötürü test sonucu gelene kadar koca " yok canım gecikmiştir, yoksa babamı oluyorum" derken sevgili "kesin hamile kaldın, b.ku yedik allah benim belamı versin" tarzında takılır.
"bir türlü regli olamıyorum" şikayetiyle doktora gidildiğinde evlenince geçer diye yanıt alınan hadise
erkek arkadaşıyla zinai cima yapıyor olmanın * neticesinde ar damarı namevcut dişi zamane fırlamasının başına gelebilecek durum...
edit: kötüleyen kızımıza, oğlumuza kürtajın caiz olmadığını belirteyim. sahip çıkın o çocuğunuza...
tıbbın en son imkanlarını kullansa da,ıkınsa da, zorlansa da,afedersiniz kendini de paralasa, el açıp o çok sevdiği gösterişli dualarını yapıp Allah'a yalvarsa da, hepimizin ablası bülent abla mızın sittin sene yaşayacağı durum. *
erkek arkadaşın paçalarını tutuşturan hadise. aman diyeyim.
"bize ne lan?" sorusunu bunyeye entegre eden hal, durum, vaziyet.

bayan yazarların periyodlarının gelişmeler bolumunden yayınlanmasını oneriyorum bundan sonra.
ayrıca bahsi geçen beşeri herhangi bir rahatsızlığa sahip değilsiniz rahat olun. ama belki yardımcı olur diye bir teşhis de ben koyayım.

(bkz: allah akıl fikir dagıtırken orda bulunamamak)
geçen ay üzün süren regl döneminde ettiğin beddua için binlerce kere özür dilemeyi gerektiren durumdur. keşke demeseydim ''olmaz olası '' diye başınızı duvarlara vurursunuz.
(bkz: bülent ersoy)
3 ay hiç regl olamayan arkadaşıma doktor sunlari soyler;

"regl olamamanı düşünmekten regl olamiyorsun."

(bkz: stres)
(bkz: regl olmak için tıklayınız)
(bkz: gebedir o gebe)
(bkz: sınav stresi)
(bkz: ruh çalkantıları)
(bkz: üzüntü)
(bkz: hormon bozukluğu)
(bkz: suçluluk duygusu)
(bkz: hapishane şartları)
(bkz: iklim değişikliği)

veya

(bkz: bebeğimiz olacak)
hatunları delirten sey. onlar regl oldugunda er kişi* bile rahatlıyor.
allah muhafaza rahim kanseri riski taşıyan gecikmedir, olmadı hamiledir, olmadı sinir stres yapmıştır içi şişmiştir. yanına yaklaşmadan önce çubukla dürtüp tepkisi ölçülüp öyle yanaşılması gereken kadının maruz kaldığı durumdur.
-regl olamıyorum rıza
-ne baba mı oluyorum.
(bkz: Erkek olmak)
* *
eski köye yeni adet getir(eme)mek.* *
sinir patlamasına ve ağrıya neden olur.
menepoza girildiğinin göstergesi.
kızlık zarının ( tıpta hymen ) gergin olmasından dolayı kanı dışarı atamamaktan kaynaklanabilir. yani çıkış yoktur , tam tıkalıdır. tedavi basittir. zara ufak bir yarık açarak çıkış sağlanır. dikkat: aman evde denemeyin.
basit sebeplerle meydana gelebise de, doktora gidilmesi gerekebilecek hadisedir.
(bkz: anne oluyorsunuz) *