bugün

bütün vücudun şişmesiyle sonuçlanacak ve olana kadarda geçmiycek durum.*
(bkz: hamilelik)
(bkz: ben senin yerine olayim)
hormonsal bir bozukluk olabilir ya da psikolojik veya genetik.doktora gitmek lazım.
(bkz: nur topu da olabilir tabe)
(bkz: regl olmak için ıkınmak)
regl döneminin kişinin ruhsal durumuna bile bağlı olmasından dolayı, gecikme belli sınırlar dahilinde normaldir. hamile kalma ihtimali olanlar için daha erkenden tedbir almak ve doktorla irtibata geçmek önemlidir. hamile kalma ihtimali olmayan kişilerin gecikmelerinde, yaşanılan ortamın, kişinin ruhsal ve fiziksel değişiminin, besinlerin, kısacası kişinin etrafındaki her türlü olgunun regl dönemini geciktirici etkisi mevcuttur. çok fazla telaşa kapılmadan bir doktorla irtibata geçip beklemekte fayda vardır. üç ay sonra regl olan ve hiç bir problemi olmayan bayanlar mevcuttur.

edit: ben de kadın hastalıkları uzmanı mıyım ne? bu ne ilgi, alaka konuya, allah allah. *
edit 2: entry aldı başını gidiyor, yapmayın etmeyin oylamayın. devedikeni gibi gayet maskuler nickimle neden yazdıysam bu entry i yahu.*
(bkz: efendi gibi bir regl bile olamiyoruz)
(bkz: ben senin regl olabilme ihtimalini sevdim)
(bkz: oha)
(bkz: olmak ya da olamamak işte bütün mesele bu)
(bkz: uludağ sözlük regl oluyoruz zirvesi)
(bkz: bunlar reglam kokan hareketler)
(bkz: sevgiliye hınç duyulan anlar)
eger bu olaydan once sevgılıyle bır ılıskıde bulunulmussa regl olacak kısıyı ve de ozellıkle sevgılıyı hamıle olabılme ıhtımalı bulundugundan depresyona sakabılcek eylem.kımsenın basına gelmesın ınsallah.
ne kadar olmasını istersen, ısrarla o kadar olmayan berbat durum. * * *
"behçet,kan ağla ulan !!!" nidalarıyla dövünmeye yol açabilen bir durumdur.
(bkz: bana regl olamazsın dediler kız vermediler)
(bkz: istemem yan cebime koy)
bir bucuk ayı gecmısse;en yakın kız arkadasın teyze,erkek arkadasın dayı olabılme riski
strestendir büyük ihtimal. serin gelmek lazım böyle durumlarda, hallolur.
evdeki bütün tatlıları yiyip bitirmek ama yine de tık olmaması.
herkese bağrınmak ama hala olmamak.
eve ped stoğu yapmak ama yine de olmamak.
her tuvalete girişte işte bu kez demek ama yine hüsrana uğramak.
en son doktora gidip söktürücü ilaç almak.
ve de mutlu sona ulaşmak.
(bkz: polikistik over sendromu)
(bkz: oda arkadaşının bir türlü regl olamaması)
(bkz: odayı toplama sebepleri)
(bkz: tasıtarağı toplama sebepleri)
biraz daha regli olamazsam herhalde hiç menapoz olmuycam, sonsuza dek regli olucam dedirten, gözlerimden kıvılcım çıkartan sorunsal.
(#388636)
gecenın kör saatınde bir bayanı delirtmeye yeter.