bugün

martin palermo isimli sarı kafalı, güçlü, arjantinli solaktır. bugün 5'te 5 isimli yarışmada ps3'ü kazanan kişinin final sorusuydu ayrıca.
(bkz: martin palermo)
31 numaralı formayı giyen oyuncudur.
martin palermo 1999 copa america'daki kolombiya maçı sayesinde bu ünvanı almıştır, kolombiya 3-0 kazanmıştır. aynı maçta kolombiya da 1 penaltı kaçırmış ve maçta toplam 4 penaltı heba olmuştur, böyle de renkli bir maç. bu ise yılların taşak malzemesi olmuştur.

ekleme: ilk penaltı üst direğe, ikincisi fezaya, üçüncüsü de kaleci calero tarafından çıkarılmıştır.
http://www.youtube.com/watch?v=UNg1L5LNIkg
yedi camiiden su toplayıp bir güzel boy abdesti alsa, kâr etmecek olan topcudur.
yakın bir zamanda türkiye'de bir kulübe golcü olarak transfer olacak olan futbolcu.
selçuk, sabri, ibrahim üzülmez gibi futbolculardan beklenecek performanstır. lakin martin palermo gibi bir topçuya yakışmayan harekttir.
'eskiden olsa kesin guizadır derdim' cümlesi kurduran olayı yaratan futbolcu imiş.
(bkz: bir maçta 3 penaltı birden kurtaran kaleci)
eğer türkiye'de olursa muhtemelen maç sonu taraftarlar tarafından futbolculuk kariyeri bitirilecektir. hele ki şampiyonluk maçı falansa insanlık kariyeri de bitebilir.
ilk iki penaltıyı kaçırıp,Allah'ın hakkı üçtür mentalitesiyle yaklaşan bir teknik direktörün kullanmasına izin verdiği fotbolcudur.
yanlışlıkla çöle işi düşmemesi gereken futbolcudur .

(bkz: colde bahtsiz bedeviyi bekleyen kutup ayisi)
iki tane penaltı kaçırdıktan sonra, üçüncüyü de deneyecek cesarete sahip futbolcu, helal olsun.
david beckham ders vermiş olabilir.
peneltıyı kaçıran futbolcunun ebesisinin ismi taraftarın diline düşmüştür.
(bkz: sana havu topi veranun)*
(bkz: idam cezasının geri gelmesi)
alttaki diyalogları yaşaması muhtel futbolcu.

-abi bırak ben atayım.

hop penaltı kaçar.

-abi valla piçin biri noktayı kazmış ondan.

ikinci penaltı için de gelir.

-abi bırakın kuran çarpsın ben atarım bu golü.
+kuran mı?
-yav incil de olur, seni mi kıracağım?.

hop ikinci de kaçar.

üçüncü penaltı için de gelir.

-oğlum kazılan yerden su çıktı, kaydım atamadım. vallaha atacağım. atamazsam s.k beni.
+beyler hazırlanın.

üçüncü penaltı da kaçar.

-hakettim s.kin beni.
ilginçtir, iki penaltı kaçırdıktan sonra martin palermo'da nasıl bir özgüven varsa artık 3. penaltıyı da kullanmak üzere topun başına geliyor. rekor kırmak için bile bile kaçırıyor olsa gerek.
efsane bir isim olan martin palermo'dur. boca'nın efsane santraforudur.
solaklar penaltı atamaz kaidesinin örneğidir.
martin palermo'dur. muhteşem kariyerini bu 3 penaltı ile hiç etmiştir.

halbuki guiza'ya da bir maçta 4 penaltı attırılıp rekor kırılabilirdi.