bugün

kesinlikle olmaz iki taraftan birisi seviyordur.
Sevilmeyen biri arkadaş olarak kabul edilir mi ki?

Bence en sıkı arkadaşlık karşıt cinsle olur.
Benje uygun şartlar altında herkes herkesle sevgili olabilir o yüzden çok yakın o benim beybim tarzı arkadaşlığa asla inanmıyorum inananı da duymak istemiyorum. Belli bi Mesafede olur ama o kadar hayvanlaşmaya gerek yok.
cezalı yüz bir bilene kapım açık. cinsiyet temelli ayrımları azmadıysam kullanmıyorum.

mümkündür. hatta o kadar yakın arkadaş olurlar ki olay nerdeeen nereye gider
olabilir. eğer gacı düşkünü bir abaza değilseniz bal gibi de olursunuz. veya evde kalmış bir kadın değilseniz.
Bı tane kızla olmayı istedim baya cirkinceydi... Sonra bu yavsa yavsa yavsa ilallah ettirdi iletişimi kestim mecbur.
Vardı böyle bi kız. Arkadaşımın kuzeniydi. Bi çocukla takılıyolardı güya yakın arkadaşlarmış. Yatıp kalkıyolardı beraber her boku yiyolardı soran olursa sadece arkadaşız. Benim de arkadas kavramım kaydı şu amk izmirinde altüst oldum vallaha..
2021 senesinde hala bunun tartisma konusu olduguna inanamiyorum.
Hormonları paçalarından akan bir ergen değilseniz
Ya da aç aç kadın/erkek diye gezmiyorsanız
Görmüş geçirmiş eee birazda cinsel aclığınızı bastırmışsanız kısacası cinsiyetten cıkıp önce insan derseniz
Sohbet,dertleşme, eğlenme isterseniz olur
yapanlar yapıyor. Dostluk baki kalıyor.

Ama sözlükten olmaz arkadaşlar çoğunuz aç köpkelersiniz.
bırakın lan bu medeniyet ayaklarını kız güzelse erkekle kız arkadaş olamaz anca erkek arkadaşmış rolu yapar ama kızdan hoşlanır .kızda sevgilisi varsa sevgilisini keriz yerine koyar ne demiş şair medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar.
Miss gibi de olur.