bugün

Gereksiz yere meşgul edilmemesi gereken yer. Bazılarının ağlama duvarı olarak kullandığı yer. Evet.
Derdine çözüm arayışı içerisindeki kişi söylemidir.

Arkadaşlar pokemon go isimli oyunun apk sını indirip cihazıma kurdum. Karakterimi oluşturduktan sonra mavi ekran geldi karakterin ortada duruyor. Etrafimda da 3 tane pokemon belirdi. Fakat kamerayla falan goremiyorum buradan sonra ne yapmam gerek bilgisi olan lütfen yardimci olsun.
üniversite öğrenci işlerinden bile kötü çalışan yer.
çalışmayan sözlük zamazingosu. artık çalışmayan buton mu yoksa moderasyon mu bilemem.

kaç gün önce alevilere aleni şekilde çok iğrenç küfürler eden bir adet orospu çocuğunu şikayet ettim. söz konusu entry silindi ama yazar hakkında hiçbir işlem yapılmadı. biz millete en ufak bir şey yazınca anında çaylak oluyoruz.

alevi olup da bu yazarlara tepki göstermeyen yazarların da ayrıca geçmişini sikiyim.
bir derdim var,

ama hiç birinizi ilgilendirmez dış kapının dış mandalları...
Mor ve ötesinin efsane eskimeyen şarkısıdır.
Bin dermanaa değişmem asla.
yararlı fasilitelerden biridir. moderatorlerin anlayışı için teşekkürler.
Mor ve Ötesi'nin muhteşem ötesi şarkısı.
çaylaklara neden kapatıldığını anlamıyorum? iş yükünü hafifletmek mi? 08.08.2016 saat 16:00'da çaylaklığım kaldırılacaktı. saat 20:41'i gösteriyor...
çaylaklar dışında kim yazıyor o sayfaya bir elin parmaklarını geçmez. Zaten haksız yere çaylak oldum ne ulaşabiliyoruz ne sesimizi duyurabiliyoruz.
belki burayı okursunuz sözlük yönetiminde olan insanlar.
moderatörlerin bakmadığı işlevsel şey..
Mor ve ötesinin dünya yalan söylüyor albümünden efsanevi şarkısı.
Ayrıca (bkz: cambaz)
eskiden 3 saat içinde cevap yazarlardı.
sanırım modlar sözlüğü bırakıp gitti.

(bkz: zall ile sıcak dakikalar)
Biraz geç ilgilenilen sözlük butonu.
artık tutulmayan içimizde.
şahsıma yapılan küfürleri 1 aydır sessiz kalan zımbırtı. iade ettiklerimi ise hemen silmişler. ibnelik ruhunuzda mı var ?
Benim için ayrı bir yeri olan, yıllarca reklamlara konu olmuş Mor Ve Ötesi şarkısı. Harun Tekin'in sesiyle her zamanki gibi müthiş bir hale gelmekle beraber, en manidar zamanlarda akıllara düşmektedir
işte sözleri;
Bir derdim var artık tutamam içimde
Gitsem nereye kadar, kalsam neye yarar
Hiç anlatamadım, hiç anlamadılar

Herkes neden düşman, herkes neden düşman
Unuttuk hepsini, nuhun nefesini
Gelme yanıma sen başkasın ben başka

Gitsem nereye kadar, kalsam neye yarar
Hiç anlatamadım, hiç anlamadılar

Bak bu son perde oyun yok bundan sonra
Işık yok hiç bir şey yok, yok, yok, yok
Bir derdim var =3

Bu da bir gif;

görsel
"bin dermana değişmem" Erkan Oğur'dan dinlenesi, güzel bir türküdür aynı zamanda.
Harika bir türküdür. Erkan oğur harika söyler bu türküyü.
sözlükteki "sonra" butonu neden kapatıldı? sorusuna cevap vermeden kapatılan fasilite. açıyorum kapatıyorlar. üç kere oldu. yeter.
eskiden moderasyon yaş ortalaması yüksek olduğundan fena olmayan, şimdi ise durumu çok kötü olan şey. ticket açarsınız, yanıtlanmaz. sözlük formatı başlığında olmayan kurallar sebebiyle çaylak yersiniz, bunu onlara söylersiniz ama doğru düzgün cevap almazsınız.

yükseltin yaş ortalamasını. google play'de ''nolur krdş 5 yıldız ver'' diyen adamlar moderatörlük yapıyor. komedi.

edit: ha şeyi unutmuşum, yıllardır burada yazan yazarına sözlük formatı başlığının linkini atarlar artistlik yaparak. kardeş ben senden iyi biliyorsam orayı nolacak?
2 gündür defalarca kez dinlediğim mor ve ötesi şarkısıdır. Ama çok kısa geliyor nedense.
Dinleyin ey gökteki yıldızlar.
alçak mod
görsel
Hayır tamam arkadaşın yaptığı da ne kadar doğru ama ayıracak vaktimiz yok demektense özledik deseymiş herkes mutlu mesut yaşarmış yani.neyse zall reis nasıl uygun gördüyse.
güncel Önemli Başlıklar