bugün
- müslüman diye hamas'ı savunmak19
- judas'ın ölmesi8
- 17 yaşında bmw vs 3 yaşında egea9
- profesörün sokak köpeği saldırısına uğradığı ülke22
- yazarların romantiklik seviyesi19
- zeynep bastık'ın beyaz külodu9
- anın görüntüsü13
- kedimi kim yedi1'in ölmesi13
- reis deyince akla ilk gelen21
- nerede o eski yazarlar23
- güvenmemeyi nasıl öğrendin10
- peter parker'ın mutsuz olması13
- günün sözü9
- realite manipülasyonu21
- mel mel vs eylulsabahi40
- özlem zengin21
- gece yatarken kurulan hayaller16
- tanışmak istediğiniz yazar14
- bazlama açmayı bilmeyen kız10
- bir erkeğin bağımlılık yapabilecek özellikleri8
- ölsem helvamı hangi yazar yapar22
- sana şimdi ne mesajlar geliyordur17
- victor osimhen10
- eskiamaeksikbiri21
- larisalisa öldü mü9
- b12 takviyesi10
- gecenin şarkısı9
- yazarların en çok sevdiği aylar29
- israfa son vermek için yapılması zaruri olan 3 şey29
- puura11
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri22
- sigara içen insan aptaldır32
- thusnelda10
- amk diyen kezo8
- sevgilisinden yeni ayrılan kız11
- kanka olmak istediğiniz yazarlar20
- şalgam suyu10
- dini bütün bir kızı etkilemenin yolları20
- sokakta görülen kediye naber lan demek11
- larisalisa13
- sözlük erkeklerinin bu günkü kombini15
- istifa etme nedenleriniz16
- bamya seven erkek25
- hz ömer'in nil nehrine racon kesmesi12
- arabanın antifrizini değiştirebilen kız8
- konusu belirsiz kavga8
- belediye konserleri yasaklansın16
- iki nişan atmış a101 kasiyeri 35 yaşında mizgin16
- skoda9
- manyak olmaya karar verdim10
ülkemizin iki önemli sanatçısını bir araya getiren şarkı. gayet olmuş. dinlemek için; http://www.youtube.com/wa...p;feature=player_embedded
söz ve müzik: tarkan.
söz ve müzik: tarkan.
içinde anlatım bozukluğu barındıran ifade.
şöyle olması gerek idi: "bir ben biliyorum bir de allah biliyor." yok eğer böyle olmazsa yüklem ortak kullanılır ve şu anlam çıkar: " bir ben biliyor bir allah biliyor."
aynı hatayı barındıran diğer bir şarkı için: (bkz: o bana dert ben ona mutluluk verdim)
şöyle olması gerek idi: "bir ben biliyorum bir de allah biliyor." yok eğer böyle olmazsa yüklem ortak kullanılır ve şu anlam çıkar: " bir ben biliyor bir allah biliyor."
aynı hatayı barındıran diğer bir şarkı için: (bkz: o bana dert ben ona mutluluk verdim)
tarkan'ın insanın içini dağladığı şarkıdır. ne sözler yazmış öyle?
suretime aldanıp sakın yanılmayın
yüzümün güldüğüne bakmayın
aşktan canı yananlardanım ben de
bu yüreği taştan sanmayın
sel olur gizlice
içime içime süzülür gözyaşlarım
kanar yaralarım kanar
tuz bastıkça anılar
efkâr benim öteki adım
kor azgın yangınlarda canevim ciğerim yanıyor
zor, çok zor ne çektiğimi bir ben bir allah biliyor
ben kendimi bildim bileli
hissetmedim ayrılık acısının böylesini
yemeden içmeden kesildim
ağla ağla tükendim hasreti bitirdi beni
suretime aldanıp sakın yanılmayın
yüzümün güldüğüne bakmayın
aşktan canı yananlardanım ben de
bu yüreği taştan sanmayın
sel olur gizlice
içime içime süzülür gözyaşlarım
kanar yaralarım kanar
tuz bastıkça anılar
efkâr benim öteki adım
kor azgın yangınlarda canevim ciğerim yanıyor
zor, çok zor ne çektiğimi bir ben bir allah biliyor
ben kendimi bildim bileli
hissetmedim ayrılık acısının böylesini
yemeden içmeden kesildim
ağla ağla tükendim hasreti bitirdi beni
biz ademoğulgillerin de her daim gizli konular hakkında ya da ızdırap denizinde kulaç atarken sarfettiği sarf malzemesi. hatta bülent ersoy ismini bana artık iyice bülent terssoy diye okutan başdöndürücü bumerangtrak ifade.. ahanda detaylı bilgi: http://www.tamsesli.com/i...zle-youtube-facebook.html
türk sanat müziği aşığı bi adam olarak oldum olası bülent ersoy sevmedim, sevemedim. her şarkıyı bozar bir havası var bence. neyse...
ama bu şarkı, muhteşem olmuş. içilir, hem de ne içilir, ne efkarlar dağıtılır bu şarkı ile.
tarkan'a ise diyecek söz yok. tarkan işte... iyi ki var...
ama bu şarkı, muhteşem olmuş. içilir, hem de ne içilir, ne efkarlar dağıtılır bu şarkı ile.
tarkan'a ise diyecek söz yok. tarkan işte... iyi ki var...
iki kişinin bildiği sır değildir.
tarkan yine mükemmel bir şarkı yapmış. keşke sadece kendi okusaydı. bu haliyle şarkı bülent ersoy' un yorumuyla bozlak türkülere dönmüş çünkü. tarkan' ın o duygulu sesiyle milleti darmadağın edebilecek güçte bir şarkı.
ne zaman dinlesem aklıma bülent ersoy'un masayı yumruklayarak şarkı söylemesi gelir.
o nasıl 'yanıyooor' demektir? döşümüze vurmuş kadar oldun bülent. sana gelince tarkan, allah belanı vermesin ve yüreğine, duygularına, aklına sağlık. yardır bakalım.
"Özüne dön Tarkan" denilecek türde muhteşem bir şarkıdır. iki büyük ses şarkıyı bu derece üst düzey yaparken Tarkan'ın devreye girdiği kesitlerde ise eminim ki her dinleyene "Tarkan neden bunlardan kendi albümünde yok?" dedirtiyordur. Ama Bülent ablamızın o "Yanıyoooor" haykırışındaki titreşimler hepimizin içini hırpalamaya yetti.
şarkının 1:23. saniyesinde yanıyor kelimesinin bülent ersoy tarafından anırır gibi söylenmesi beni benden almıştır.
ilk defa şehit haberlerinin geldiği gece dinledim şarkıyı ağlayacaktım nerdeyse insanın yüreğine dokunabilme potansiyeli vardır. iki kaliteli sesten de beklenen böyle bir şarkıdır zaten. özel yaşamı kimseyi ilgilendirmez yaptıkları işlere bakın. kaliteliyse aferini alırlar.
http://www.youtube.com/wa...1-Crk&feature=related
http://www.youtube.com/wa...1-Crk&feature=related
dinleyin dinlettirin derim ben.
müptelası olduğum parça. normalde öyle bülent ersoy dinleyicisi olmasam da, ki parça ilk çıktığında, hadi yazdan ajda pekkan ile tarkan ın düetini biliyoruz (bkz: yakar geçerim), o aklıma geldi, dedim kendi kendime '' la tarkan la, ajda pekkan pop yapıyorlar da, bülent ersoy ne alakadır?'' dedim; demez olaymışım. tabii o zaman tarkan ın her janrın altından rahatlıkla kalkabileceğini düşünemedim. mükemmel parça olmuş; hem bülent ersoy hem de tarkan açısından. rakı içerken, iki ya da üç arkadaşla dinlemek lazım bir de; aslında dinlememek lazım; rakıdan fazla çarpar adamı zira.
bülent ersoy'un öyle bir allah deyişi var ki, en kral ateisti imana getirir, öyle bir şarkı bu. dinledikçe dinleyesi, içtikçe içesi gelir bu şarkıyı dinleyenin. imana gelen ateist içtikçe özüne döner yine.
ağır arabesk kokan şarkı. sevmedim.
daha bugün dinlediğim ve müptelası olduğum harika bir şarkı o ne içten haykırıştır öyle bee
"o zaman sır değildir yeğen"
repliği dayı olunabilir şarkıdır.
repliği dayı olunabilir şarkıdır.
bu şarkıyı sadece tarkan ın ağzından dinlemeli. tarkan ın hatrına ilk defa seni dinleyen binlerce insan oldu bülent. hadi yine iyisin.
bülent ersoy'un tarkan ile birlikte söylediği şahane şarkı. ayrıca bülent ersoy'un söylediği bir şarkıyı saatlerce bıkmadan dinleyeceğim hiç aklıma gelmezdi. bu şarkıyı kimsenin bülent ersoy gibi de söyleyemeyeceği aşikar.
bülent ersoy'un yorumladığı bir şarkıyı üst üste dinleyeceğim hiç mi hiç aklıma gelmezdi. Bu şarkı beni bu yönden de şaşırtmayı başarmıştır. tabi burada tarkan'ın etkisi de büyük. güzel şarkıdır, güzel.
yahu bu tarkan çok içli bir çocuk. sürekli bir anlatası var kendini. beni en etkileyen şarkısı bu oldu ama. bülent ersoy'un yorumunu da çok beğendim, çünkü o da aynı dertten muzdarip, o yüzden çok içten söylemiş. klipte de gördüm bülent ersoy'un hissettiğini bu şarkıyı. içten ve hissedilerek yapılan her iş gibi bu da harika bir çalışma. valla arka arkaya dinliyorum, sonra biraz ara verip tekrar dinliyorum. bilmiyorum n'olacak böyle ama müptela olduk gitti valla.
tanım: tarkan'ın, bülent ersoy'un yorumuyla taçladırdığı fevkaladenin fevkinde şarkısı.
tanım: tarkan'ın, bülent ersoy'un yorumuyla taçladırdığı fevkaladenin fevkinde şarkısı.
güncel Önemli Başlıklar