bugün

Kadın mı değil ki dayı o.
Ürkütücü bir yazar.
Bu bip bip miydi. Bir harfin lafı olmaz.
görsel
hala kendisini erkek zannedenler olduğunu söyleyen güzel nickli yazar...
istek üzerine donuza eklemediğimi belirtmek istediğim değerli yazar. çok sevsem de öz eleştiri yapmadığını görmek bana derin üzüntü veriyor. kendisini sevsem ve saygı duysam da saygı ve format çerçevesinde hakkındaki fikirlerimi belirtmekte özgür olduğuma dikkatini çekmek ister, saygılarımı sunarım.

edit: şamata konusunda ölçülü davranmamasının söz konusu olması da beni üzüntüye sürükleyen bir başka durumdur. saygı ve format çerçevesinde belirtmek isterim.
Format dahilinde yazıyor olmak birinin nickaltına sürekli yazma, milletle versuslamayı doğru kılmıyor. Seninle direk yada endirek muhatap olan var mı yok? Rahat bırak insanları.
herkesin saygı ve format çerçevesi içerisinde istediğini sevme/ sevmeme, istediğini övme/ eleştirme hakkı bulunduğunu önemle hatırlatmak istediğim değerli yazar. neticede hepimiz insanız ve bizi beğenen de olacaktır, beğenmeyen de. bunu kabul etmek zorundayız. unutmayalım.
saygılarımı sunar, bugünlük kendisi hakkında daha fazla yazmak istemediğimi belirtmeyi uygun görürüm. lütfen sizi sevip saydığım gerçeğini de unutmayınız. iyi günler...
Önümüz bayram ve ben 9 gün tatile çıkıyorum. Bak bu kadar netim format ve saygı çerçevesinde en pis şamatanın konusu olduğunda sakın ağlama.
görsel
Bugün hakkında son kez yazacağım, daha fazla yazmak istemediğim yazar.

--spoiler--
1-) her yazarın başka yazarları saygı ve format çerçevesinde eleştirme hakkı vardır, kimse karışamaz.
2-) bir yazara olumsuz eleştiride bulunmak ortalığı karıştırmak değildir. Lütfen ayrımı iyi yapınız.
--spoiler--

Kendisinin beni kırdığını belirtir, üzüntümü dile getirmek ister, saygılarımı sunarım. iyi günler…
Ellerini de atsa keşke.
Yine cevap hakkı kullanmama sebep olmuş değerli yazar.

--spoiler--
Lütfen nick değiştirmenin ille de değişim amaçlı olmayabileceğini, nick değişse de fikirlerin aynı kalabileceğini unutmayın. Kaldı ki hiçbir yerde kendimi unutturmak için nick değiştireceğimi belirtmedim.
--spoiler--

Daha fazla uzatmak istemiyorum. Bu ricamı kırmazsanız mutlu olurum.
Saygılarımı sunarım.
Bugün hatalarını kabul etmeyerek ve son olarak da defalarca rica etmeme rağmen bana eski nickimle hitap ederek kalbimi çok kırmış değerli yazar. Kendisini sevmeye devam edeceğim ama artık buruk hissedeceğim. iyi tatiller, saygılarımı sunarım.
Ehehe tahmin ettiğim gibi amber bugün buna salça olur dedim.
Mezarda bile çiçek var beni neden sevmedin demek istediğim yuzır
ss
Eleştiriye gelemeyişi ve ölçüsüz şamata yapışı ve bu hataları kabul etmeyişi beni derin üzüntülere sürüklese de hala sevdiğim yazardır. Ama eskiye nazaran daha kırgın bir sevgi duyuyorum haklı olarak.

Edit: bir de nickli başlıklar açanlar hakkındaki üzücü yoruma katıldığını hayret ve hüzünle fark edip yine kırıldım.
Sevdiğim bir dayımdır. Doblo'suyla turlamak nasip olmadı. Olur inşallah.
Efkarli içmemeye söz verirsen seni dobloma bindiririm. Erecto bey Çankaya’daki bit pazarına çok gittim.
Çok sevsem de hatalı bir yazarı bana karşı savunduğunu fark edip üzüldüğüm yazar. Şimdilik donuza eklemesem de bir sonraki sefer bunu kendi irade ve isteğimle yapacağım. Hoş olmamış.
Balayında gideceği yerlere dikkat etmesi gereken yazar.
Ahshs ay yok benim hayalim değil. Tavsiyeler için teşekkürler.
Erkek demiştim ama karı gibi hakikaten.

Kusura bakmasın.
sözlüğün 4. en yakışıklı erkeği...
ilk üç

Erecto
Aykolik
ismet gurbuz.
Birden fazla kişi tarafından kullanıldığını düşündüğüm hesap.