bugün

insanları kendinden küçük görme durumu saçmadır. Bence haftada 2 ilişkiye giriyorsun diye üstün değilsin beki ben ilişkiyi önemsemiyorum belki de senden daha fazla ilişkiye giriyorum bunun bi önemi yokki sen benden bi fazla yada eksik ilişkiye girmem ne beni üstün yapar ne seni NBA deki bi basketçi messi ye onun kadar iyi basket oynamadığı için messi yi kendinden küçük göremez o adamında yeteneği başka çocukluğundan beri köyde yaşayan biri beklide dünyanın en iyi pilotu olacaktır. Nerden bileceksin ki mesela ben facebook da filan gönderi paylaşmam durum atmam atanada bisey diyemem hakkı ben arkadaşlarımla sıradan bi yerde oturup çay içiyorsam bu beni elit kafelerde takılan dan ne üstün yapar nede alçak o belki o mekanda onlarca foto çekinmekten zevk alıyor bende arkadaşlarımla oldukça mekanın neresi olduğu umrumda değil hani bi fotoğraf vardı bir sürü hayvan bi örneğin karşısında öğretmen ağaca tirmanmalarini istiyor. Hayatınızda o öğretmen sizsiniz 7 milyar insanda tek bi kişilik aramayın o kişiliğe göre yargılamayın siz kendi kişiliğinizi düşün ün kendince iyi olanı yapin sokak da 10 yaşında bi çocuğa bağıra çağıra söve söve döverek kendi düşüncelerini yapmasını söyleyen birini görseniz ne tepki verirdiniz bi düşünün şimdi o insan olmamaya çalışın ama unutmayın insan 5 yaşında da insan 15 yasindada her yaşta insan her yaşta hatası olur. Kendini mükemmel olarak görenler için hatırlatıyorum insan imtihan edilmediği günahın masumu değildir.