bugün
- profesörün sokak köpeği saldırısına uğradığı ülke13
- reis deyince akla ilk gelen14
- larisalisa öldü mü9
- özlem zengin19
- b12 takviyesi10
- gecenin şarkısı9
- yazarların en çok sevdiği aylar29
- israfa son vermek için yapılması zaruri olan 3 şey29
- ölsem helvamı hangi yazar yapar21
- gece yatarken kurulan hayaller11
- puura11
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri22
- bazlama açmayı bilmeyen kız8
- sigara içen insan aptaldır32
- üşüyorum sözlük sarılabilir misiniz9
- thusnelda10
- amk diyen kezo8
- sevgilisinden yeni ayrılan kız11
- kanka olmak istediğiniz yazarlar20
- şalgam suyu10
- dini bütün bir kızı etkilemenin yolları20
- sokakta görülen kediye naber lan demek17
- larisalisa22
- sözlük erkeklerinin bu günkü kombini15
- peter parker'ın mutsuz olması11
- istifa etme nedenleriniz16
- sana şimdi ne mesajlar geliyordur15
- bamya seven erkek25
- hz ömer'in nil nehrine racon kesmesi12
- victor osimhen18
- konusu belirsiz kavga8
- belediye konserleri yasaklansın16
- iki nişan atmış a101 kasiyeri 35 yaşında mizgin16
- müslüman diye hamas'ı savunmak18
- skoda9
- manyak olmaya karar verdim10
- sözlük çirkinlerinin fotoğrafları12
- filistin meselesi bizim milli meselemizdir19
- işten çıkmaya 1 5 saat kalması8
- erkek olana kadar çocuk yapmak13
- bu tiple kaç sözlük hatununu yatağa atarım11
- nerede o eski yazarlar19
- boyu 1 47 olup gazabımdan kork yazmak11
- anın görüntüsü9
- 10 milyon dolar verseler dinini değiştirir misin12
- hatuna artistlik için öküz gibi içip kusmak10
- eskiamaeksikbiri20
- realite manipülasyonu13
- mel mel vs eylulsabahi36
- 10 kasım 2024 fenerbahçe sivasspor maçı31
Ben senin hayatindan gittim oğlum hadi yerime koy birini koyabilirsen... (bkz: ben bu sarkiyi sana soyledim)
10 evin etrafında 1 tur atmakla 1 evin etrafında 10 tur atmak çok farklı şeyler. umarım anlarsın.
Allah belanı versin koduğum.
Aşksızsın. Çünkü sen kendine aşıksın. Kimseyi sevemezsin.
Karaktersizsin. Hiç kimseyi kırmayacağım motoosuyla hareket edip milletin a. Koyuyon. Ortada ne sen varsın ne de kırmamak için ağına aldığın insanlar.
Hiçsin. Biraz ayrıcalık ve para için insan seçen birini sadece ailesi sever. Sevgisiz ne yapabilirsin ki?
Salaksın. 20 sene okumuşsun hala dünyayı sadece kendi etrafında dönüyo sanıyon.
Saygısızsın. Sana birazcık ilgisi olan herkesi etrafında tutmaya çalışyon. Sen iyi ol, egon okşansın gerisi önemli değil.
Bencilsin. Sadece kendini düşünüyon. Insanların ruhuna hiç saygın yok.
Utanmazsın. Aynı saygısızlığı tekrar tekrar yapıyorsun. Insanlar kaçmaya çalışırken de onları bir şekilde etrafında tutmak için yapmayacağın oyun yok.
Küstahsın. Boku yiyip ağZını insanların elbiselerine silmeye çalıyorsun.
Döneksin. Hiçbir sözünü tutmadın.
Yalancısın. Bahane göt gibidir herkeste vardır. Ama kullanmamak esastır sözünden habersizsin.
Basitsin. Bir insana yalan söylerken bi bak karşındakine! Daha önce bunun tekrarını yaşamıştır belki.
Yanlızsın. Çevrende sadece sana övgüler düzecek insanlar var. Onlarla ne paylAşabilirsin ki?
Müseifsin. Eteğindeki mavi bıncukları öyle saçıyoj ortalığa. Böyle düşüncesiz ümit dağıtan insanın ne ümidi kalır ki?
Özetle; Sana oksijen veren ağacın yaprağının amk ben.kodumun salağı. Sana inanıpta yola çıkan aklımın da amk. Bir insan aynı hatayı kaç defa yapar ki. Lan ne varsın ne yoksun. Bari rahatsız etme. Seni gömecem diye bir aydır uğraşıyom hiç saygın da yok.
Ohh be rahatladım.
Karaktersizsin. Hiç kimseyi kırmayacağım motoosuyla hareket edip milletin a. Koyuyon. Ortada ne sen varsın ne de kırmamak için ağına aldığın insanlar.
Hiçsin. Biraz ayrıcalık ve para için insan seçen birini sadece ailesi sever. Sevgisiz ne yapabilirsin ki?
Salaksın. 20 sene okumuşsun hala dünyayı sadece kendi etrafında dönüyo sanıyon.
Saygısızsın. Sana birazcık ilgisi olan herkesi etrafında tutmaya çalışyon. Sen iyi ol, egon okşansın gerisi önemli değil.
Bencilsin. Sadece kendini düşünüyon. Insanların ruhuna hiç saygın yok.
Utanmazsın. Aynı saygısızlığı tekrar tekrar yapıyorsun. Insanlar kaçmaya çalışırken de onları bir şekilde etrafında tutmak için yapmayacağın oyun yok.
Küstahsın. Boku yiyip ağZını insanların elbiselerine silmeye çalıyorsun.
Döneksin. Hiçbir sözünü tutmadın.
Yalancısın. Bahane göt gibidir herkeste vardır. Ama kullanmamak esastır sözünden habersizsin.
Basitsin. Bir insana yalan söylerken bi bak karşındakine! Daha önce bunun tekrarını yaşamıştır belki.
Yanlızsın. Çevrende sadece sana övgüler düzecek insanlar var. Onlarla ne paylAşabilirsin ki?
Müseifsin. Eteğindeki mavi bıncukları öyle saçıyoj ortalığa. Böyle düşüncesiz ümit dağıtan insanın ne ümidi kalır ki?
Özetle; Sana oksijen veren ağacın yaprağının amk ben.kodumun salağı. Sana inanıpta yola çıkan aklımın da amk. Bir insan aynı hatayı kaç defa yapar ki. Lan ne varsın ne yoksun. Bari rahatsız etme. Seni gömecem diye bir aydır uğraşıyom hiç saygın da yok.
Ohh be rahatladım.
olursa iyi olur olmazsa da iyi olur güzelim bize her yol paris.*
istanbuldasin. Ne bok yiyon bilmiyorum. insallah o kizla cikmiyorsundur. Bazen seni kazanacagima inaniyorum bazen umutsuz vaka oldugumu dusunuyorum. Zamanla gorucez bakalim. Ama seni o kadar cok ozledim ki.
sana yüz verdik kendini bulunmaz hint kumaşı sandın güzelim sen.
sana karşı hişsizleşiyorum yavaş yavaş.
üzgünüm. zamanla oynayabilseydim 14 ay önceye gider ve birbirimizi hiç görmememizi sağlardım.
üzgünüm. zamanla oynayabilseydim 14 ay önceye gider ve birbirimizi hiç görmememizi sağlardım.
Valla her zamanki gibi samimi olucam umarim mutsuzsundur amk.
yalancı, yalancı,
sana kimse inanmaz,
sözüne kimse kanmaz.
kandırılmış, kullanılmış ekstradan da salak hissettiriyorsun.
vah kelebeğin haline.
sana kimse inanmaz,
sözüne kimse kanmaz.
kandırılmış, kullanılmış ekstradan da salak hissettiriyorsun.
vah kelebeğin haline.
senden sonra kimseyi sen kadar sevmedim,sevemedim. sen benim ilk aşkımsın. yıllar geçti ama hala sana karşı olan hislerim aynı. dualarımda bile allahım ya onu nasip et ya onun kadar iyi birini derim hep. beni senden daha iyi tanıyabilecek birini bulabileceğimi sanmıyorum. konuşmalarımızda geçen ölümü gör tabirinin gerçek olma ihtimali bile bana ne kadar acı veriyor bilemezsin. ben o gün ölürüm bil isterim. olurda birgün sana kavuşursam sevinçten kafayı yerim heralde. hayata seninle başladım seninle bitiririm sanırım. hayatlarımıza birileri girip çıkmış olsada, sen kendini bana layık görmesende.. seni seviyorum ÖZGÜr kız.
valla ne kadar sikimde değil desem de sönen sokak lambasında bile senin kabahatini arıyorum. hiç beceremiyorum şu sikimde değil ayaklarını. ha bu arada zerre benimle işin olmadığını biliyorum... kapak resmini gördüm yarın ne olursa olsun bugünü yaşadık yazılı bir resim yapmışsın. hiç hoşuma gitmedi, beğenmedim. hayır anlamıyorum nasıl bir terazi kullanılıyor şu dünyada bilsem bi. sonuçta kabahati yine sende buldum. bak yine sende tıkandı her şey.
nasıl olduysa...
nasıl olduysa...
yine benden çok uzaklarda olduğun bir gecedeyiz, daha kaç gece böyle geçer, kaç sabaha sensiz uyanırım bilmiyorum ama benim pek fazla gücüm kalmadı bi şekilde direnmeye çalışıyorum ama seni görmediğim hergün gittikçe güçsüzleşiyorum, ALLAH büyük dua ediyorum hep umudumda var ama hiçbi şey belli değil yine görebilcek miyim seni, ömrümü seninle geçirebilcek miyim bilmiyorum işte bu çok zor, hep gülüyorum kimseye belli etmiyorum falan da içim çok acıyo, senin hiçbi şeyden haberin yok olsa napardın onuda bilmiyorum, ben artık hiçbi şeyi bilmiyorum, bildiğim her şey silindi gitti, aklımda sadece sen varsın, bu kadar sevmemeliydim seni biliyorum ama elimde değildi hiçbi şey gerçi unutmak mümkün olsa da unutmazdım çektiğim acılara rağmen bi an bile unutmayı düşünmedim, öyle sevdim işte ben seni sen bilmedin ama çok sevdim sarılırken içim titrerdi bırakmak istemezdim işte ben o anları özledim dile bile kolay değil sensizliğimin üzerinden tam 1 yıl, 2 ay, 22 gün geçti dediğim gibi gücüm kalmadı ama sabrediyorum çünkü ALLAH büyük biliyorum her şey güzel olacak...
Umrumda değilmişsin gibi yapmaktan bıktım artık. Her gece yazıp yazıp silmek zorunda kalmak mıdır gurur ? Bu gurur beni yiyip bitirecek. Kendimi daha ne kadar kandırabilirimki unuttum diye ? En iyisi susmak derler de, susmanın delirtici derecede zor olduğunu bilmezler.
sana yardırmayacağım bu sefer. sisteme isyanım. aşk nasıl bir şey abi ? güzel olması gerekmiyor mu bunun ? neden bana işkence gibi geliyor ? gerçekten bak, çok başarısız bir çiftiz. sadece birbirimize köpekler gibi aşığız. ama kesinlikle başarısızız. umarım bu sefer barışmayız. umarım biter amına kodumun şeyi.
bebeğim yarın yapacağımız yürüyüş için sabah mutlaka kalkacağım. bu sefer seni bekletmeye niyetim yok. her seferinde kök salıyorsun benim yüzümden. yol boyunca kan şekerim kaç kere düşecek hiç bilmiyorum. seni çok seviyorum. dünyaya bir daha gelsem seni en dibimde isterim yine de. en ufak bir anı bile birlikte geçirmek için çırpınıyoruz bu çok güzel lan. her yere birlikte gideceğiz zaten yaptığım planlar yüzünden. ölene kadar o harika şarkılarımla yanındayım. ve son olarak ağzını burnunu yerim senin.
not: geç kalırsam vurma beni n'olur. ama kalmam ya yok yok kalmam kalkarım ben merak etme.
not: geç kalırsam vurma beni n'olur. ama kalmam ya yok yok kalmam kalkarım ben merak etme.
(bkz: nerdesin aşkım)
Şaka şaka aramiyorum seni çok ders çalışmam lazım bu sene kafamı meşgul edersin şimdi.
Şaka şaka aramiyorum seni çok ders çalışmam lazım bu sene kafamı meşgul edersin şimdi.
sana artık yazı mazi yazmiyorum. hiçbir şeyi zerre kadar hak etmiyosun.
Aslında unutulmamak için unuturlarmış
unutulanları, unutanlar
unutulanları, unutanlar
Gonul sevgiliyi bulmuzsa,
Kuru dal bile cicek acar...
Kuru dal bile cicek acar...
Kardeş sen aşkı; çiçek, böcek, güneş, bulut sanmışsın.
kahpeliğin okulu olsa profesörü sen olurdun kesinlikle.
Zaten o yaziyi ben sana yazmadim farzet cok uzaklardayim . soz verdim kendime aglamak yok...
güncel Önemli Başlıklar