bugün

Gece yalnız uyumaya hazırlandığın andır.

Ama sırf yalnız uyumamak için kanlı canlı, duyguları olan, istekleri bitmeyen, seni darlayan, toksik bir kadına tahammül etmek de kolay değildir.
Recep Tayyip erdoğ an değildir.
3.5 senelik ciddi ilişkimi bitirdiğimden beri her an hdhdhshsghs
bir tane doğru dürüst erkeğe denk gelemedim .
flörtler hep zirvede kalıyor başka seviyeye çıkamadan aşağı düşüyorlar hshdhdhjwjshsj
Tam şu an. Ayaklarımı tuzlu suda ovacak birilerine ihtiyacım var.
--spoiler--
3.5 senelik ciddi ilişkimi bitirdiğimden beri her an hdhdhshsghs
bir tane doğru dürüst erkeğe denk gelemedim .
flörtler hep zirvede kalıyor başka seviyeye çıkamadan aşağı düşüyorlar hshdhdhjwjshsj
--spoiler--

Türkiye de erkekler cin gibi artık.Fedakarlık yapmak kimsenin tercih edeceği şey değil.ben de tercih etmem. Geriye çıkarların uyuşması kalıyor. O da olmazsa taraflar istediğini alır almaz ilişkiyi de koparıyor.
çıkarlar ve fedakarlık'tan kastın ne ?
Uzun uzun konuşmak lazım onun için

Ama erkek de kadının ekonomik, sosyal durumunu inceler.kizdan Fayda elde edemeyeceği anlarsa başka birine bakinir artık. ilişki beklentisi ye-ic-gez sevis- borç al ver ise çıkarı budur.veya daha daha ciddi biriyse evllilikte ekonomik katkina, uzun vadede ona sıkıntı çıkarıp cikarmayacagina bakar.

Fedakarlık tan kastim ise erkeğin ilişkide eşit hareket etmek yerine bazen sorgusuz bir şekilde o an için kendi aleyhine bile olsa sevgilisinn beklentilerini/ beklenti üstünü yerine getirmesi demektir.