bugün

siftah yapmak.
herkesin kendi keyfine, iradesine bağlıdır. yanlız kaybettikten sonrasını alışkanlık haline getirirse yanlıştır.
Ortada kalma.
pek olumlu karşılanmayacak durumdur. denemeyiniz.
hükümsüz değildir aslında..
milli olmak.

edit: futbolculara 75 kez milli oldu denildiğinde sayaç mı var amk. diyesim gelir nedense *
toplumumuzun dayatmalarına göre evlenmeden yapılmaması gereken şey. tabi bu durum sadece bayanlar için. bekaretini kaybetmiş kızlar, kullanılmış kategorisine giriyor çünkü. erkeklere gelince de adam oldun artık deniyor. sonra paşalar da her haltı yiyip, altına onlarca kızı alıp; evlenirken ben bakire kız isterim diye dolanıyor ki hakları olmadığını düşünüyorum. cinsellik nasıl bir erkeğin ihtiyacıysa, bayanın da ihtiyacı olduğu gerçeğini kabullenememiş bünyelerin, aaa kız çıkmadı bu tarzı davranışları gerçekten çileden çıkarıcı. herkes özgür bireydir, istediğini yaşar, yapar. senden öncekinden sana nedir. özetle bekaretini kaybetmek ülkemizde erkeklere özgüdür.
dünyanın sonu değildir. kelime kaybetmek olunca anlam itibariyle hüzün verici olabilir ancak, doğru kullanım şekli kanımca bekaretin bozulması veya bakirelikten çıkmak olmalıdır.
tecavüz ile yahut yanlış seçilen erkekle yahut yanlış yaşta sağlıksız verildiğine inanılan bir karar hayıflanmasıyla olduğunda kayıp gözüyle bakılabilecek ancak bu durumlar dışında yaşanan doğru adam doğru ilişki doğru zaman üçlemesiyle bingo ise sağlıklı bir cinsel deneyimdir.
ya gerdek gecesinde yada balayında olurdu.
eskiden!
ama eskiler mazide kaldi bazılarına göre.
gerçek hayata merhaba.
iğrenç bir tanım şekli. neyi kaybediyorsun lan? gelişme çağında seni koruyan bir zar artık yok, o kadar.
(bkz: dünyanın sonu)
noter huzurunda yapılması gerek. ya da bir imam ve şahit huzurunda da yapılabilir. acı kayıp gerçekten çok acı.
Kayıp

22 yıldır benimle birlikte yaşayan, kaybetmemek uğruna nice yağız delikanlıları reddettiğim, eğer kaybolursa bir daha bulamayacağımı söyledikleri halde bir ümit peşine düştüğüm, namusumun simgesi olan

''bekaretim''

dün gece 00.30 sularında kaybolmuştur. bulabilene aşk olsun, bulamayanların canı sağolsun.

Jalecan Kıvırtanoğlu
(bkz: şeytan aldı götürdü satamadan getirdi)
Şüphesiz ki ; her zar bir gün delinecektir.
sınır ötesine operasyon düzenlemek gibi bi'şey.

basit bi'şey fakat bi' farkla. vatandaşın tepkisini azaltmaz arttırır.

olsun. vatan sağolsun.
karakola verilecek bi dilekçeyle hallolacak durum. telaşa gerek yok.
yerel bir gazeteye bekaretimi kaybettim hükümsüzdür ilanı geçildimi bitti gitti. büyütmeyin bu kadar.
şayet o bekareti verilen kişi çok sevilen kişi ise ve bu eylem evlenme arefesinde yapılmış bir eylemse pek ve sorun olmayacak durum.
kaybolma gibi bir durum yoktur, zira yeniden bulunamayacaktır. ama dikiş nakış işleri ile revize edilebilir.
(bkz: bekaretimi kaybettim hükümsüzdür)
"kaybetmek" kelimesi ile birlikte kullanıldığı için;
sahibinin elinde tutması gereken, yokluğunda kayıp bir değer olan, resmen bir statüdür bekaret.
Biliyorum, içinde yaşadığım topluma çook çok aykırı benim görüşüm ama, ömrüm boyunca bu şekilciliği gördüğüm yerden kaçacağım. Savaşmak anlamsız.
Hakikaten, "kaybetmek" olarak görülüyor çünkü. Yani sen o'nsuz eksik ve defolusun. Önceki değerin yok.
Sırf bu yüzden, dikiş nakış işlerine filan sarıyorlar ya, aman allah. Beterin beteri. Böyle bir endişe duyanın orasına kadar toplum girmiş, yerleşmiştir, daha ne!

O kadar korkuyorum ki bu tip düşüncenin bana yaklaşmasına, kendi bekaretimi kendim yok edip, öyle çıkacağım meydanlara..
(bkz: haydi bakalım sonra ne olacak bakiye nur)
eğer hak eden birisi değilse ve sen de bunu biliyorsan hayatın boyunca mutsuz olacağın durumdur.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar