bugün

başı sıkışınca sürekli şeriat ile, davarlık ile ve dahi üçüncü derece ülkelere gezi düzenleyip tabiri caizse kaçmasıdır.

bizim ne zaman amsterdam'a giden eyfele sarılıp foto çektiren başbakanımız olacak yha :(
doğudakiler kendisine yediren batıdakiler kendisinden yiyen bu sıralar aç kalacak nereden koparsa kar
malum yakalandı milyon dolarlar tüh tüh.
batıda artık pek tutunamayan düşüşte olan bir siyasi olarak için doğuyu istismarı kolay bir oy deposu olarak görmesi nedeniyledir.
Batida sallayan olmadigi icin kendi yollarina gul dokturebilecegi bitik ulkelerde ego tatmini yapmasidir.
türkiyede bulunmadığı sürece sorun yoktur. doğu batı fark etmez.
belki de Batı'daki ülkeler bunu kabul etmiyodur. şahsen ben olsam ben de kabul etmek istemezdim.
Doğuda süper kahramancılık oynadığı içindir çünkü batıda yemiyor. E mecbur.
Amerika akp'ye desteğini kesmiş , putin'de başbakana yüz vermeyince başbakan ilgi ve prestiji zayıf islam ülkelerin'de arıyor.kuzey ırak ve iranla amerikanın onay vermediği enerji anlaşmaları yapması bu kanıtlıyor.
oğlum bir tek onlar seviyor lan adamı. keyfinden mi gidiyor?

olayın siniriyle abd'ye saydırdı adam. şimdi oraya gitse ikinci bir beyzbol sopası olayı yaşanır, azarı yemekten korkuyor belli ki.
herhangi bir avrupa ülkesi de olmaz. demokrasi, adalet var lan oralarda. öyle sorular sorulur, öyle laflar sokulur ki türkiye'yi arar adam.

en iyisi gelişmemiş, aşırı dinci, türkiye ve rte hayranı ülkelere gitmek. pohpohlanır. gül yaprakları falan. iyi gelir yiğidime.
keşke son gidişinden sonra daha da dönmese. ölür müsün be adam? oralarda yaşasan bi ömür ölür müsün vefasız?
oyun geldiği yere gidiyor.
Siyasetin dibine vurmaktadır.