bugün

(bkz: bakire olmayan kız)
peygamberimizin yaptığı eylemdir. ilk eşi hatice, kendisinden 20 yaş büyüktür ve peygamberimiz onun ikinci eşidir.
kendini ondan büyük görenlerin yapabileceği tespitdir ayrıca.
risk budur.
güvenilir olması daha önemlidir.
Tamam her erkek bakire bir bayanla evlenmek ister ama siz bakir misiniz ?
bunun yanında bakire evlendikten sonra arkandan türlü türlü boklar yemiş yada evlenmeden önce ne oral sexler yaşamış biri de olabilir.

Önemli olan bir ilişkide güvendir, saygı sevgi olunca zaten güvende gelir.
peygamber efendimiz işe karıştırılarak aklanmaya çalışılan eylem. peygamberimizin evlendiği hz. hatice anamız, evlenmiş ve boşanmıştır, yani duldur. hz. hatice anamız (tövbe haşa) evlenmeden önce ilişki yaşamış biri değildir. arada bu şekilde net bir fark vardır.
iş saygı sevgide biter deyip afedersiniz şakır şakır ağzına verilip göğüsleri mıncıklanmış, kalçalarının arasında parmak gezip vajinası üstüne taşakların şak şak vurup inlettiği bir bayanla evlenmektir işte.

ayrıca bekaret beyinde vs şeklinde zırlayan olursa onun bacısına bi tur binsek kendini nasıl hisseder acaba.
bundan ayrı bir de sıfır telefon mu ikinci el telefon mu?
sıfır araba mı ikinci el araba mı?

veya sıfır dacia logan (dizel) mi 82 model willys jeep mi siz karar verin. nasıl willys jeep i yaşlılar falan öyle antika diye alıp 1-2 boya çekip biniyorsa patlak karıya da kodoş adam biner işte. binilmiş bayan lan işte. kucağa almış adamın biri, g.tüne sokmuş y.rağı çat çat zıplatmış s.kmiş.

neyi tartışıyosunuz hala?
bekareti sadece bir zar olarak görmek mantıksızdır. ha eline almış ha içine eline aldıktan sonra içine de alsın zaten bakireyim diye gezmesinler ortalıkta.. anal oral handjob herşeyi yapıp bakireyim diyen kızlarla yaşıypruz bu ülkede..
erkekler bu kadar çok korkmasa kıyaslanmaktan veya eleştirilmekten
bakire olmayan kızla evlenmeyi gizliden gizliye istediklerini itiraf
edebilirler. çünkü o kız tecrübelidir.
Aynı şeyi kızın erkekten beklemesi kadar saçma birşeydir.
gayet olagan bir sey. bircok insanin gerceklestirdigi faaliyet. gerisi bizi pek ilgilendirmedigi icin, ben mesut olmalarini diliyor ve buradan ayriliyorum.

(oysa uzunca bir entry hazirlamistim ama sonra manasi yoktur yok, yok bu gafletin deyip sildim. hadi gittim. ayrica duman-manasi yoktur, güzel parca.)
bu konuya harcanan enerji ile cerndeki olayı hallederdi sevgili türk erkeği. beyniniz bacak arasından çıksın arkadaşlar. her ne o kadar ilk çıkış mekanı olsa da artık çocuk değilsiniz. büyüyün allasen.
bakire olduğunda evlendiği
sonrasında ise boşanıp tekrardan
ikinci evliliğini yapacağı
kadınsa söz konusu olan,
sorun teşkil etmez gibi
kimi kesimlerce
bu tip bi' evlilik

başlık üzerine serbest şiir denemem *
düşünenlerine; "alan razı-veren razı, bu sendeki neyin gazı" sorusuna cevap vermeleri ve o cevabı evde 3 ortalı, 3 ayrı deftere, 3 kere yazıp silip tekrar yazmalarını istediğim, eylemdir.
istemiyorsan evlenme.. hem kendisi sütten çıkma ak kaşık da..

bekareti değersizleştirmeye çalışmıyorum elbette ama bu bakir olmayan kızlar da vibratöre vermedi heralde bekareti, birinizden birine verdi! e demek ki birinizden biriniz bakir değil. e o zaman bu bekaret fantazisi nedir?

ay benim de ne gazım varmış.. ama erkek olsam ben de evlenmem lan.. ama kimseyi de düdüklemem canım!
gayet normal bir durumdur eğer bakire bi kızla evlenmek istiyorsan seninde bi takım fedakarlıklar yapman gerekir mesela evlenene kadar bakir kalmak gibi. kısacası bakire istiyorsan bakir kalacaksın arkadaş. entrymi de şu sözlerle tamamlayayım "ruhu bakire olsun yeter." *
yurdum erkeğini arafta bırakır. ama bence kim ne derse desin mayası iyi ise kısacası ruhu bozuk değilse bekaret konusu umrumda değil. kadınların sürekli baskı altında tutulması erkek yapınca helal milli oldun denmesi kadın yapınca orospu denmesi çok büyük ayıp. 3. dünya ülkesi olduğumuzu gösterir bu. kim bilir belki bu hatunun şansı yaver gitmedi, talihsiz ilişkiler yaşadı olamaz mı?
bence kadının bekaretinden sorumlu olması erkeğin bakirliğinden sorumlu olması kadardır.
kızlık zarını tedavisi imkansız bir genetik hastalığın ilacı olarak kullanmayacaksanız önem ve anlam teşkil etmeyecek durumdur.
yuva kurunca hatun hala bakireyse sorun var demektir.
bakir erkek; "benim kadinim bakire olmali" derse anlarim. ama adam kazanova olmus "evlenecegim kadin bakire olmali" diyor. yok artik!
hala bakirelikten konuşuyoruz.eğer kız hatayla bakireliğini kaybetmişse ve art niyeti yoksa neden yuva kurulmasın.ölsün mü bunlar abi.bakire olupta bir önden yemediği kalanlar da var.
aklında "acaba" lar gezmeden yuvayı dimdik ayakta tutabilecek erkek, nadirdir.
benim için sorun değil dese bile bir çoğunun aklında hep "acaba" lar gezinir.
sevdiğin kadınla evlenip kullanılıp hayyhhğğhhkk pughhkk diye sokağa sümkürülmüş bi peçete olan, kanepe başlarında başka bir erkeğin itelemesiyle tak tuk göğüsleri boşlukta sallanan, domalmış, göğüsleri dişlenmiş uçları öpülmüş, kaslı kasıklar kalçasına her vuruşta inlemiş bir bayanla evlenmektir.
misal bi telefon aldık ikinci el, bizden önceki kullanıcının resimleri durur, rehberi falan durur vs. bu patlak karıyla evlenirsekte o karının içinde yer yapmıştır koca y.rraklar. olmaz yani içine sinmez adamın, siner diyen varsa buyursun alsın. kaldı ki geçmişte hoplattığım, yani hızlı dönemlerimde hoplattığım bayanlar evlendi çocuğu var çoğunun. buyursun evlensinler haha.

bilgisayar, telefon bile alırken sıfır alıyoruz da neden ömürlük eşimizi patlak alalım ki? banane kardeşim s.ktirmeseydi kendini. namus bacak arasından başlar önce. g.tünü a.ını s.ktirmiş karıya güvenmem.
Sevdiğiniz kadınla evleniyorsanız problem edilmemesi gereken durumdur. Yok eğer bir kadınla değilde, egolarınızı ve şehvetinizi tatmin etmek için bir vajinayla evleniyorsanız büyük sorunlar yaratabilir.
bakire olmayan erkekle evlenmek ne ise odur.
çok seviyosa neden olmasın. neden her şeyi bacak arasına sıkıştırıyoruz neden?
ya abi şimdi düşünüyorum da patlak kadınla neden evlenmek ister bir erkek ama cevap bulamıyorum. ya ben düşünsenize başkasının emmeli gömmeli geçirdiği, ulan vajinasıyla dübürü arasındaki boşluğa taşakların çarptığı bir karıyla neden evleneyim?

mahremini paylaşmış, memelerini paylaşmış, g.tünü s.ktirmiş, vajinasını okşatmış, ağzına almış, domalmış bir kadınla mı evlenilir?

yoksa kendini evleneceği erkeğe adamış tertemiz, saf, tüm içtenliğiyle iyi bir yuva kurulabilecek bir bayanla mı evlenilir?

hangisi kodoşluk ya hangisi çılgına döneceğim of.