bugün

http://www.hurriyet.com.t...nomi/17066351.asp?gid=373

iktidara yalnızca bir kereliğine bile olsa gelmek isteyen bir partinin arzusu.
siyaseti bir deneme yanılma tahtası olarak görmek, çok sağlıklı bir bakış değil.
(bkz: abi ver de bi tur atayım)
her siyasetçinin vaatlerini gerçekleştimek için isteyeceği (hayali) halk desteğini ifade eden bir istek...
promosyon dağıtımını eksik etmemeleri gerekir bu istek sırasında. herkese numune ülkücü dağıtılmalıdır. hoşnut kalanlardan da 4 ay sonra oylar alınır zaten.
ne bu yav kondom mu ? sorusunu akılda uyandıran çağrı.
(bkz: çekil bi elde ben oyniyim)
"mhp bu boş işlerle uğraşmayı bıraksında seçmenlerini chp'ye yönlendirsin, bir işe yarasın ülkücüler hayatları boyunca." serzenişlerini getiren saçma çağrı
Bahçeli "Alnımız açık bir iş başardığımızda öpülmek üzere, ensemiz açık herhangi bir kabahatta tokat yemek üzere" diyerek ciddiyetini belli etmek istemiştir. yönetimde yanlış yapanın ensesine şaplak atmak serbest olsa ne güzel olur ama...
ak partinin iktidar olmasındaki önemli göstergelerden biri. böyle muhalefet mi olur? çocuk musun sen, "ben büyüyünce başbakan olmak istiyorum" tadında isteklerde bulunuyorsun. vah bizlere...
"verde şu ülkeyi de bir kerede biz ..." in üstü kapalı söylenmiş halidir.

not: ne oluyoruz lan böyle. bende denemek istiyorum amk. başım kel mi benim??
bir siyasetçinin son çığlıkları olsa gerek.
sanki bi ara denenmişlerdi.
(bkz: 2001 krizi)
denedik arkadaşım denebilecek durumdur. hem son seçimden sonra kimin dümen suyuna giripte el ele kolkola yasa çıkardığınızıda gördük diyebiliriz bu nedenle geçti be gülüm.
gırh yapar tadında bir açıklama.
çaresizliğin boyutunun nerelere geldiğinin göstergesidir.
(bkz: bir kereden birşey olmaz)