bugün
- 13 mart 2025 glasgow rangers fenerbahçe maçı71
- evli kadınla ilişki yaşar mısınız17
- sahurdayız uludağ sözlük29
- mert hakan yandaş12
- ciddi ciddi imamoğlunun kazanacağını sanan insan19
- ilk buluşmada sanayi tostu yemeye gitmek15
- bir kadına ütü yapmayı öğretmek13
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları21
- ramazan hoca12
- kadınlar neden seks sevmiyor sorunsalı21
- araba'nın komple masraf olması9
- yüksek enflasyon14
- küçük prens20
- ramazan günü sokakta sigara içen insan22
- çok zengin olsanız ne yapardınız14
- mhp liler artık ahmet kaya'yı da sevecek mi19
- chatgpt14
- akp döneminde gelir düzeyi yükseldi mi16
- şu anda dinlediğiniz şarkı8
- alparslan kuytul13
- akp döneminin çuvallamasının asıl nedeni15
- kuresel ikinma vs bik bik23
- erdoğanın 92 yaşındaki dedeye elini öptürmesi13
- sözlük at hırsızlarının fotoğrafları12
- ekrem imamoğlunun ingilizce mezunu olması11
- en sevdiğiniz aktörler17
- klarnet calan sarapci koala 626
- galatasaray19
- nervio ile sabahlamak9
- küresel ıkınma17
- v a m p i r o v13
- 1 85 boyunda zeki esprili yakışıklı kültürlü erkek24
- fotokopiçi20
- zehra güneş'e rağmen allah'a inanmayan ateist8
- psikolojisi bozuk yazarlar39
- şinasi yurtsever17
- uludağ sözlük günlük rutini9
- sözlükteki düzgün yazarlar13
- chatgbt9
- çam ağacı ile ilişkiye girmek11
- mhp'nin başına apo geçse olası mhp'li yorumları20
- araba alamıyorsanız sebebi akp dir12
- başka bir evde uyumak16
- kimseden nefret edemeyen insan15
- yeni evli arkadaşlara alınabilecek ev hediyesi23
- sevgiliniz şişmanlasa ayrılır mısınız23
- en sevdiğiniz tatlı nedir27
- çam kokusunun insanı azdırması13
- akp gidince irtica bitecek mi16
- derdini kimseyle paylaşmayan insan9
başrolde aksiyon adamı vin diesel'i seyredebileceğimiz pitch black hattında bir film.
--spoiler--
Eski asker Troop para karşılığında kuryelik yapmaktadır. Kendisine günün birinde bir teklif gelir. Yapacağı görev Rusya'dan Almanya'ya kadar bir kadını korumak ve yolculuğunda ona eşlik etmektir. Ancak Troop, işverenin kendinden birşey sakladığını anlar. Kadın bir sır taşımaktadır ve bu sır pek çok şeyi değiştirecek güçtedir.
--spoiler--
filmin gösterim tarihi: 4 eylül 2008
http://www.bad-lefilm.com/
--spoiler--
Eski asker Troop para karşılığında kuryelik yapmaktadır. Kendisine günün birinde bir teklif gelir. Yapacağı görev Rusya'dan Almanya'ya kadar bir kadını korumak ve yolculuğunda ona eşlik etmektir. Ancak Troop, işverenin kendinden birşey sakladığını anlar. Kadın bir sır taşımaktadır ve bu sır pek çok şeyi değiştirecek güçtedir.
--spoiler--
filmin gösterim tarihi: 4 eylül 2008
http://www.bad-lefilm.com/
Başrolünde Vin Diesel'in oynadığı aksiyon filmi.
Sanırımı aynı isimli birkitabın sinemalaştırılmış hali.
Sanırımı aynı isimli birkitabın sinemalaştırılmış hali.
vin diesel hayranı olup sinema da göreceklere tavsiye: sakın, aman diyorum yapmayın bunu.
--spoiler--
film, vin diesel profiline uygun gayet cool başlıyor. hatta ne olduğunu anlayamadığınız bazı sahnelerle baya bi* beklentiye giriyorsunuz. klon kaplanlar, yıkıma uğramış sovyet topraklarını görünce kaçık bilim adamları ve doğa ana dünyaya bişi yaptı felan diye umuyoruz. lakin, film hiç bir konuyu çözümlemiyor. yani anlatılabilcek gibi bir şey de değil aslında. hani ''bu niye böyle'' diye sorucak olursanız emin olun işte o sorunun cevabı yok bu filmde. ne var peki?
-childrren of men benzeri yani orjinallik bulundurmayan ve hakkında bir nebze bile fikir sahibi olamayacağınız bir konuya sahip.
-uzay çağına girmiş new york'da taksilerin geçirdiği evrime karşın takip araçlarının hala 2008 model range rover olarak kalması güldürdü. ayrıca aksiyon sahneleri ortalama bir atv aksiyon filmi kadar bile değil.
-blade runner'dan olduğu gibi aşırılmış bir new york tasviri mevcut. gülmemek elde değil. ayrıca eski sovyet toprakları ne kadar cehennem ise usa, o zıtlıkta cennet olarak gösterilmiş. buna gülemedim bile.
işin kötüsü tüm bunların neden bu şekilde olduğunu asla anlatmıyor film.
filmin benim için en hoş yanı dövüş sahnelerinden birinde sepultura'dan dead embryonic cells* çalması oldu. kim nerden nostalji yapmış da koymuş bu parçayı bilemedim. bunu bile bilemedim.
yönetmen Mathieu Kassovitz, orjinali i6i dakika olmasına rağmen filmi, 90 dakikaya makaslayan fox için ne kadar ''herşeyi berbat ettiler'' dese de filmin 161 dakika da bile bişey verebileceğini sanmıyorum.
son olarak başta söylediğim gibi sakın sinemaya gidip izlemeyin bu film kimseyi tatmin edemez. dvd'de izleyecekler için de uncut versiyonunu beklemeleri, en azından konunun anlaşılabilmesi ve sinir stres sahibi olunmaması için doğru tercih olacaktır.
--spoiler--
--spoiler--
film, vin diesel profiline uygun gayet cool başlıyor. hatta ne olduğunu anlayamadığınız bazı sahnelerle baya bi* beklentiye giriyorsunuz. klon kaplanlar, yıkıma uğramış sovyet topraklarını görünce kaçık bilim adamları ve doğa ana dünyaya bişi yaptı felan diye umuyoruz. lakin, film hiç bir konuyu çözümlemiyor. yani anlatılabilcek gibi bir şey de değil aslında. hani ''bu niye böyle'' diye sorucak olursanız emin olun işte o sorunun cevabı yok bu filmde. ne var peki?
-childrren of men benzeri yani orjinallik bulundurmayan ve hakkında bir nebze bile fikir sahibi olamayacağınız bir konuya sahip.
-uzay çağına girmiş new york'da taksilerin geçirdiği evrime karşın takip araçlarının hala 2008 model range rover olarak kalması güldürdü. ayrıca aksiyon sahneleri ortalama bir atv aksiyon filmi kadar bile değil.
-blade runner'dan olduğu gibi aşırılmış bir new york tasviri mevcut. gülmemek elde değil. ayrıca eski sovyet toprakları ne kadar cehennem ise usa, o zıtlıkta cennet olarak gösterilmiş. buna gülemedim bile.
işin kötüsü tüm bunların neden bu şekilde olduğunu asla anlatmıyor film.
filmin benim için en hoş yanı dövüş sahnelerinden birinde sepultura'dan dead embryonic cells* çalması oldu. kim nerden nostalji yapmış da koymuş bu parçayı bilemedim. bunu bile bilemedim.
yönetmen Mathieu Kassovitz, orjinali i6i dakika olmasına rağmen filmi, 90 dakikaya makaslayan fox için ne kadar ''herşeyi berbat ettiler'' dese de filmin 161 dakika da bile bişey verebileceğini sanmıyorum.
son olarak başta söylediğim gibi sakın sinemaya gidip izlemeyin bu film kimseyi tatmin edemez. dvd'de izleyecekler için de uncut versiyonunu beklemeleri, en azından konunun anlaşılabilmesi ve sinir stres sahibi olunmaması için doğru tercih olacaktır.
--spoiler--
başı kıçı belli olmayan film. senaryoyu çekici hale getirmek için sıkıştırdıkları tüm konular muallakta kalarak bitiyor efenim. hayır desek 2.si gelecek. ulan kim çeker bunun 2.sini, kim gider bunun 2.sine.
1985 yılında kurulmuş bir glam metal grubu. "bang go the bells" parçaları dinlenesidir.
ayrıca;
güzel bir klibi olan cradle of filth parçası.diğer adı; "so glad for the madness"
ayrıca;
güzel bir klibi olan cradle of filth parçası.diğer adı; "so glad for the madness"
(bkz: melanie thierry)
bilimkurgu havasını size enjekte etmeye çalışan ancak başaramayan filmdir. children of men'e benzetmeye çalışmışlar biraz ama iki senaryo arasında müthiş bir dağ var. sıkılmayacağızın garantisini verebilirim ama en kötü tarafı ise filmin senaryosunun havada kalması oldu.. birşey almaya çıkarsınız tam mağazanın önünde paranızı almadığınızı fark edersiniz ya tam da öyle işte..
güzel olduğu iddia edilen ama bence o kadar da güzel olmayan bir film (bkz: izlemeden yorum yapmak bakarak).
güncel Önemli Başlıklar