bugün

/
134
herkesin memnun olduğu dizidir.Hayatımda böyle *puluk görmedim (!)
lan oğlum aşktan soğuttunuz beni.
içerisinde set ekibinin elleri kıçlarında, korku içerisinde gezmesine neden olan karakterin olduğu dizi. (bkz: behlül)
nam-i diger behlul, gercek adiyla kivanc tatlitug`un cazibesi sayesinde tum genc kizlari ekrana kilitleyen reytingleri tavana vurmus olan dizi, ask-i behlul

sey pardon ask-i memnu *
bihterin behlüle telefonda höykürüp erol büyükburç'u hatırlattığı dizi.
(bkz: saksı değilim ben)
sözlükteki çoğu kişinin izlemiyorum ayağaana yattığı dizi.
zengin ama gerzek insanların hayatına sevgi dolu bir bakıştır. koskoca ednan ziyagil'in bir hatun yüzünden düştüğü rezil, kepaze durumun irdelenmesidir. ancak ednan ziyagil'in kızı yaşında bihter'e hallenmesinin sorgulanmamasıdır. tüm yurdumun ana haber bültenlerinde izledikleri, halis toprak'ın torunu yaşındaki kız çocuğu ile evlenmesini lanetledikten sonra, oturup ailecek izledikleri dizidir. ne insanlar var değil mi?
abazanlar arasında "sex-i memnu" olarakta bilinen, bol sevişmeli ve ihanetli, olası sex lere gebe televizyon dizisi.
kimin elinin kimin şeyinde olduğu belli olmayan dizidir.
bihter doğru düzgün yürüyemez,
matmazel doğru düzgün ağlayamaz,
nihal doğru düzgün kırık kollu taklidi yapamaz.

ne biçim dizi len bu.
sex-i memnu
ednan bey tahta oymacılığı sanatını icraa ederken
annem: yont yont yakında kendi boynuzlarını da yontarsın yontulmayan bir sen kaldın.
ipeserilenun: buufff
beni bugüne kadar bihter ve oyunculuğuna dair ettiğim tüm laflardan dolayı utandırtmış dizi.

-spoiler-

bihter bir türlü veremediği o tutkulu, aşık kadın havasını bıraksın, hep chucky'nin gelini olarak psikopat psikopat dolaşsın ortalıkta. hele o nihal'i boğazlama sahnesinde iyice kanım ısındı, iyice sevdim bihter'i. hatta gidip bi sırtını sıvazlayasım geldi, bi öpesim geldi kendisini.
bence eli değmişken bülent'i bilem öldürebilir bihter. evet hatta öldürsün de bence.
e başka türlü kurtulacağı yok sabinin..

-spoiler-
şuan izlediğim ve yalan söyleme teknikleri öğrendiğim nahoş bir dizi.
yahu bihter şeytan bile senin yanında melek kalır. ya behlül tırsak tilki. uçkuru bozuk türk erkeği...
vs vs vs'ler.
çetin özder. (bkz: hindistan cevizi)
behlül'ün tişörtü için; uhuv beybi.
(bkz: burn baby burn)
seranın kapısındalardır...
nihal:ağladın mı sen ?
behlül:hayır terledim.
(bkz: ya sabır)
insanı aşktan soğutan kitaptan diziye uyarlanan kurgu..
(hiç birini bir bölüm bile izlemişliğim yoktur ancak;) ezel, yaprak dökümü, küçük kadınlar v.b. kadar gereksiz olduğunu düşündüğüm dizi furyasına dahil dizicik.
şu matmazel üzüldüğünde üzdüklerinde ayrı bir fena oluyorum, yapmayın etmeyin böylesi asil bir insana, hüznün son noktasına.
--spoiler--
pısırık damat nihat'ın anası hanım teyzemizin; şamdanı hilmi'nin kafaya çotank diye gömerek öldürdüğü dizi.

edit: yok yok ölmemiş lan.

--spoiler--
azınlığın sesi hırsın simgesi hilmi önal'ımızın kontrolü kaybettiği dizi. yapma hilmi, kadına şiddet bize yakışmadı. sonu acı oldu. *
hilmi bey ölürse izlemeyi bırakacağım dizidir, böyle kolay ölmemeli. hilmi forever. *
nasıl şamdan bunlar ya yeşilçamdan beri bi darbeyle koca adam öldürüyor.
o koca villaya yaprak dökümünden bir cevriye hanım düşse, işte o zaman reytingleri sepetle toplarlar.
hilmiciğim vah garibim ölümün gri şamdanlamı olacağdığğ ? hığaa ? (bkz: açeydim gollarımı gitme deyeydim hilmi getme)
/
134