bugün

Aynı hemşireye aşık olmuş ve biri diğerini bıçaklayan doktorlardır.
adları üzerinde (bkz: dallama)

doktor olmakla o kadar sene okumakla olmuyormuş demek ki, ne farkınız kaldı sizin ilkokul terk mahalle serserilerinden?
250 gramın bir doktora bile neler yaptırabileceğinin ispatı.

ayrıca (bkz: kürtsen ekle)
büyük ihtimalle lise terk olan doktorlardır.
bunlardan biri doktor değil anestezi uzmanıdır. malum türk medyası.

edit: pallas'a teşekkürler. uzman ile teknisyeni karıştırmışım. bu entry'de dursun buracıkta ibret-i alem içün. türk medyasına gelince, pardon lan. ştt küsmediniz di mi lan? ehe.
bence olabilir bir durumdur. Sonuçta gönül bu otada konar bokada.
Yani gönüllerin aynı ota yada boka konması tesadüf eseri olduğundan olabilir bir durumdur. ve konan gönüllerin ikisininde doktora ait olmasıda bir şeyi değiştirmez.
demek ki ülkede şiddet yaş, eğitim, cinsiyet, din, dil, sektör olaylarını aşmış durumda. hadi halkım yürüyün rambo bıçağı taşıyan doktoramı emanet olalım diye!
o hemşire bangbros'ta ki hemşirelerdense, olur inanırım dediğim durum.
dizisi yapılsa feci tutacak olan ikilidir.
eğer haber gerçekse, çok çalışmaktan lise hayatını yaşayamamış iki dallama doktordur.
rambo bıçağı ile hastanede dolaşan doktora söylenmesi gereken en manalı söz ise (bkz: doktorlara şiddete hayır)
(bkz: sağlıkta şiddete hayır)
aynı hemşireye aşık olan iki doktordan birinin diğerini bıçaklaması olayıdır.
bunlar da okumuş cahiller işte. demek ki "kız meselesi" olayı hiç bitmiyor bu ülkede bu haberi okuyunca anladım. ya hemşire çok güzel ya doktorlar abaza, başka bir açıklama bulamadım.

(bkz: namus belasına gardaş döktüğümüz kan bizim)
(bkz: aynı rüzgara aşık iki yelken)

ahahaa içime ferhat göçer kaçtı vurmayın lan!
ülkenin eğitim seviyesinin ne kadar düştüğünün göstergesidir. demek ki neymiş üniversite açmakla olmuyormuş bu işler. içerisini kaliteli elemanlarla öğretim üyeleriyle iyi bir altyapıyla donatmadıktan sonra bu tip doktorlar daha çok yetişecektir ülkemizde.