Olabilitesi var aslında. Her yere sızıp fotoğraf çekiyor.
Gerçi düşününce yabancı istihbarata da çalışıyor olabilir.
Allah korusun bir toplu taşımada patlama olsa ilk şüphe edilecek aykolik ikinci bez bebek nana.
içime bir şüphe düştü şimdi...
Bence değil çünkü mit ajanı olsaydı otobüse binmezdi mit ajanları gizli insanlardır tanıyamazsın bilemezsin sana kendini asla ifşa etmez ama aykolik yeni insanları tanımayı seven özellikle iett şoförleriyle arası olan bir kardeşimiz iettsever hesabıyla da iett otobüslerini tanıtıp şoför abilerinin hesaplarını takip ediyor ama geçen bir tane şoför iyi birine benzediğini söylemişti bu iyi de olabilir hakarette olabilir o yüzden o şoför hakkında şüpheli yaklaşmak gerekir çünkü aykolik hakaret edilecek bir şey yapmadı iett sevmek ve iyi insan olmak suç değil bu adamın kimseye bir zararı yok sadece otobüse binip ilçeleri geziyor ve resimler çekip burada ve iettsever instagram hesabında paylaşıyor bir mit ajanının bunu yapacağını ben sanmıyorum o yüzden kesinlikle eminim ki aykolik kardeşimiz ajan değildir halkın içinden sözlüğümüzü en iyi şekilde temsil eden kıymetli ve sevecen bir kardeşimizdir.
Mit ajanı değilim ama otobüs gecikince twitter'den iett desteğe otobüsün kaçta kaltığını sordum. iett severim.
aykolik mit ajanı olmadığını söylemiş ama mit ajanı olsaydı ben mit ajanıyım der miydi? bu konuda ikna olmadım. her mit ajanı simitçi değildir bence. iett otobüslerine binerek belki de peşinde olduğu insanları takip ediyor. bu kişiler neden iett şoförü olmasın? onları hem instagramdan hem de reelde takip edebilir. bunu da hiç hissettirmeden yapar. çünkü işinde çok profesyoneldir. ama o da insan sonuçta bazen arkadaş canlısı olarak gördüğü iett şoförlerine selam da veriyor.
ondan olsa olsa sik ajanı olur.
Iett şoförlerini gerçekte de takip etmeye çalışıyordum ama artık denk gelirsem karşılaşıyoruz. Özellikle sırf şoförle karşılaşayım diye uzun uzun beklemem artık.
--spoiler--
ondan olsa olsa sik ajanı olur.
--spoiler--
Senden de olsa olsa vajina ajanı olur.
öyle lafı yersin işte para var huzur yok...
mitkoliğin ay ajanı olma ihtimali daha fazla.
Bence ajan, keyser söze gibi adam.
Gün sonunda ağzından şu sözü duyacağız, “şeytanın en büyük hilesi, aslında var olmadığına insanları inandırmasıdır. “
Bu sözlük fazla kurtlar vadisi izlemiş/ izliyor. Biraz detoks yapın, vadiye ara verin derim.
mit değilde iett ajanı olabilir. toplu taşımalarda yaşanan şeyleri jurnalliyor bu kesin..
iETT deyim ama aykolik yok. Yalan olabilir.
--spoiler--
iETT deyim ama aykolik yok. Yalan olabilir.
--spoiler--
Valla 3 gün önce 93 otobüsüne bindim ama çapa'nın oraya kadar gittim. Bizim oraya 97a gittiği için genelde 97a'ya biniyorum veya 82'yle incirli'ye gidip oradan mk97'ye biniyorum.
siMitçi olabilir.
Bit ajanı. O kadar gezerse bitlenir mk.

Evet
güncel Önemli Başlıklar