bugün

çoğunun Türkleri sevmediği su götürmez bir gerçektir. bunun mantıklı bir açıklaması yoktur. liderlerin yapmış olduğu şeyler veya başka Türklerin yapmış olduğu şeyler herkese mal edilemez. nazi kalıntıları bizi istememeye dursun, biz gitmek için can atalım.
Sen Ukraynalı kızlara fahişe gözüyle bak,
Sen Rus kızlara fahişe gözüyle bak,
Sen Sırp kızlara fahişe gözüyle bak,
Sen Alman kızlara fahişe gözüyle bak,
Sen Moldovalı kızlara fahişe gözüyle bak,
Sonra yok nazi artığı yok Belçika Afrikayı sömürdü ingilizler emperyalist de adamlar Türk diyince iki kez düşünüyorsa bu toplumunda liderinde zihniyetinde hep aynı oluşundandır. Tabi onlar sütten çıkmış ak kaşık mı asla ama onlara bişey söylemeden önce kendini eleştir yanlışlarını kabul et.
Bi siyaset öğrencisi olarak sadece türklere yönelik olduğunu düşünmüyorum. Evet artan bi faşizm var kabul ama artık bulgar göçmenleri yunan göçmenleri olsun farklı ırklara da bi faşizanlık söz konusu. Sırff bu yüzden ingiltere avrupa birliğinden çıkmak istiyor. Göçmen almak istemiyorum. Ama şu da var ki islamafobi bu katlanarak gelen bi sorun artık avrupada.
avrupalının ne kadar faşit olduğu henüz piyasaya çıkmadı .

ayak sesleri geliyor da kendisi henüz teşrif etmedi .

bi gelsin o zaman cehape lileri benim elimden kimse alamaz .

hani şu fransız dan daha fransız ingilizden daha ingiliz olmaya çabalayan ve bunu da başkalarına dayatmaya çabalayan din düşmanı cehape lileri diyorum .

o salaklar kendilerini bilir .