bugün

ülkücülügün ne olduğunu bilmeyen ayrıca ülkücü olmayan yazarımsı söylemi. ülkü hedeftir amaçtır ülkücü hedefi amacı olan insandır bizim hedefimiz turan rehberimiz kurandır.
nazim hikmetin siirlerini okuyarak kendisini ezik görmesinden iyidir.
Ülkü ocaklarının tarihte yaptıklarını bilmeden veya bilipte hala aynılarını yapıp ülkenin karanlık günlere sürüklenmesi için atılan başlık. Aralarında çok bulunmuş biri olarak söylüyorum sosyal medyada dalga geçtiğiniz adamlar değil bunlar. silahlarını alsalar tuncelideki terörü temizleyecek potansiyelleri bulunmaktadır. Ülkücüler zaten bu tür kışkırtmalarla değil özel yerlerden gelen emirlerle hareket ederler sokak kavgalarını kastetmiyorum.
Ya siz ne kadar malsınız amk. Ulan tc yazanlara vay efendim tc yazıp vatan mı kurtarılır, 4 parmak yapanlara vay efendim mısır mı kurtarıyonuz. Ulan harbiden beyninizi sikeyim. Adam şiir yazıyorsa sadece şiir yazıyordur. Vatanı şiirle mi kurtaracak sen burdan nasıl böyle bir anlam türetebilirsin üç gram da olsa beynin yok mu birader.
güldürür. evet.
En azından bir şey yapıyordur.
ülkücü değil türkçüdür. korkak değildir. anlayan anladı.
en azından okuyorlar. okumayanlar ne yapıyor. türklüğü ayaklar altına alanları savunacaklarına onlarda okusun. ülkücülere kimse meydanlara inmesi için güç vermedi, çoğunluk akp demiş biz niye inelim sokaklara. dantelli kefen giyenler niye inmiyor.