bugün
- her aileye altın dağıtacağız27
- ioçk'nın nervioyu engellemesi13
- evrimcilerin cevab veremeyeceği soru14
- stüdyo ghibli tarzı uludağ sözlük yazarları14
- menuet'i tavlamak21
- papandreou'nun imamoğlu ile gurur duyuyoruz demesi8
- anın görüntüsü26
- ssilvermist28
- ikizler burcu erkeği17
- diana luna hekate10
- sözlüğün en tokatlanası yazarı27
- sigara içen kız8
- erkek erkeğe artılamak9
- kitap okumanın bir şey sanılması27
- ioçk mı ben mi10
- kadınların memesi olmasaydı19
- arkadaşlar sizce bu pantolon nasıl9
- saçındaki toka olunacak kadın yazarlar9
- gençleri serberst bırakın8
- insan olmaya ceyrek kala9
- beni ne kadar seviyorsunuz12
- takip ettiğim yazarlar12
- destek sözlük9
- en son bitirilen kitap11
- bayramda neler yaptiniz sözlük8
- mehtap yenge9
- 6 nisan 2025 fenerbahçe trabzonspor maçı33
- 0 0 719
- yazarlarin bugunku mutluluk sebebi12
- arkadaşlar ben aşık oldum18
- lor peyniri seven insanlar14
- 20'li yaşlara dönmek ister miydin20
- stanleywhite8
- sözlüğe yön veren yazarlar11
- sözlüğe yeni gelen boşanmış abla11
- sözlüğe güzellik katan yazarlar12
- esra bilgiç10
- joseph shomolo kuschca9
- fenerbahçe'ye verilen penaltı13
- mangal yakmak11
- jose mourinho12
- mangal yakan erkek çekiciligi8
- adanada rupi geçiyor mu21
- sözlük yazarlarının yoğurduğu köfteler8
- eş seçiminde en önemli faktörler13
- instagram'dan bütün akrabaları engellemek11
- 23 sene okudum bu ülkeye hizmet ettim mutsuzum12
- kahve bozulur mu10
- 5 nisan uludağ sözlük istanbul zirvesi28
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri19
Gün geçtikçe görüyorum ki ateizm ve aidiyet duyguları tahrip ediliyor. Bir insanı hayata bağlayan en önemli 3 sebebi vardır. Aile, vatan ve din. Yıllardır dinin iyice sömürülüp ayaklar altına alındığını gördük.Aşağı son zamanlarda artan ateist yüzdesini koyuyorum, siz de görün.
(resim:#1)
Sırada vatani değerler var ve bu duygu da yok olup gidiyor. Vatani duygularını kaybetmiş bir nesil yetişmeye başladı. Bunlar arasında aile kavramıysa zaten tahrip oldu bile. Bu 3 değer yerler altında sürününce ne oluyor peki? Boşluk hissi ve yaşamak istememe... istatistik verileriyle ve bazı argümanlarla bu konular üzerinde yazı yadım. isteyen bloğumdaki "vatanım sensin" adlı yazıyı okuyabilir.
https://sammyjankisihatirla.blogspot.com.tr/
(resim:#1)
Sırada vatani değerler var ve bu duygu da yok olup gidiyor. Vatani duygularını kaybetmiş bir nesil yetişmeye başladı. Bunlar arasında aile kavramıysa zaten tahrip oldu bile. Bu 3 değer yerler altında sürününce ne oluyor peki? Boşluk hissi ve yaşamak istememe... istatistik verileriyle ve bazı argümanlarla bu konular üzerinde yazı yadım. isteyen bloğumdaki "vatanım sensin" adlı yazıyı okuyabilir.
https://sammyjankisihatirla.blogspot.com.tr/
gerçekler zaten ortada. illuminati 5 yaşındaki çocuğun diline dolanmış bir şey ama kimse tehlikenin farkında değil ne yazık ki
genel olarak içe düşülen ruh halinden bahsettim. müslüman olarak doğan her birey bu inancını kaybettikten sonra büyük bir boşluk evresi yaşar
"ateizm" ve "boşluk" terimleri aynı cümle içinde kullanılamayacak kavramlardır.
"söyleyince farklılık yaratır" diye veya karşılaştıkları olaylardan, uğradığı haksızlıklardan dolayı bir an tanrıya isyan edip kendini ateist olarak görenler tenzih edilmiştir.
boşluk olan dindir.
boşluk olduğu için sorgulamaksızın uygulanır, sorgulanması yasaklanır.
insan kendini tarihle, bilimle, bilgiyle doldurmaya başladığı vakit her inanan, inanmanın bir ihtiyaç, toplumdan ferde geçen bir gelenek olduğunu anlayacaktır.
"söyleyince farklılık yaratır" diye veya karşılaştıkları olaylardan, uğradığı haksızlıklardan dolayı bir an tanrıya isyan edip kendini ateist olarak görenler tenzih edilmiştir.
boşluk olan dindir.
boşluk olduğu için sorgulamaksızın uygulanır, sorgulanması yasaklanır.
insan kendini tarihle, bilimle, bilgiyle doldurmaya başladığı vakit her inanan, inanmanın bir ihtiyaç, toplumdan ferde geçen bir gelenek olduğunu anlayacaktır.
inanma kavramı bizim arketiplerimizde var olup evrimsel mekanizmalarla gelmiş olabilir. Ama bu durumun bilimsel açıklamasının olması o inancın yanlışlandığı manasına gelmez *
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar