bugün

anlayamadığımdır.

ateist olmak normaldir. çünkü varlığı asla kanıtlanamayacak bir yaratıcıya secde etmek zorunda değilsin. deist olmak normaldir. çünkü bir yaradana inanmak illa hz. muhammed'in dediğini doğru kabul etmek değildir.

ancak islamiyete saldırmak normal değildir. çünkü şu an islam adı altında yapılan saçmalıkların hiçbiri islamiyete ait kavramlar değildir. bunlara bakıp nefret kusmak kendini komik duruma düşürmektir.
özgürlükten bahsederler fakat özgürlüğe saygı duymazlar müslümanları aşağılayıp kendilerine laf sokunca ''yov ne istiyorsunuz qotiller borborlar'' diyen anlayamadığım insan türü.
islamcıların ateizme saldırısından sonra gelir. madem özgürüz iki tarafta aynı derecede özgür olmalı.
ülkemizde "görüşe saygı" diye bir kavram olmadığı için çok doğaldır.
müslüman bir ülkede olunduğu için size öyle geliyor ülkede farklı bir din yaygın olsaydı emin olun ülkedeki ateistlerin müslümanlık umrunda olmazdı ama sonra da hristiyan kesim derdi ki bu ateistler hep bizimle uğraşıyor. ateistlerin aslında kimse ile uğraştığı yok müslümanlar aşırı tepki veriyor e karşıdaki de insan o da kendi görüşünü savunuyo, kimse birbirini takmasa mutlu mesut geçinip gideriz.
Müslümanlar ateistlere ne denli saygı duyuyorsa, ateistlere de müslümanlara o derece saygı duyuyorlar. Ateistlerin neden sizin onlara duyduğunuzdan daha çok saygı göstermesini bekliyorsunuz ki? Bu eşitliği anlasanız ateistlerle rö rö rö diye uğraşmaktan vazgeçeceksiniz zaten.
işine gelince toprak olup gidecez diyen islamcıların davranışından iyidir. oglum madem bu kadar rahatsın, neden eleştiri duyunca delleniyorsun adam öldürüyorsun.
Benim de anlayamadığdır.
Ateist olmak normaldir. Bir yaratıcıya secde etmek zorunda değilsin. Tamam secde etmek zorunda değilsin ama başkalarının inançlarına saygı göstermen gerekir. Aynı bizim sizlere yaptığımız gibi.
Saldırınca sanıyorsunuz ki saldırdığım kişi teslim olacak o da ateist olacak. Böyle bir şey yok. inancınızı yayacaksanız güzelce anlatın. Işid in Türkiye versiyonu gibi ne öyle omg.
onlara ateist demiyoruz biz '' din düşmanı , troll'' olarak bakıyoruz.

richard dawkins mesela ateist değildir gözümde bildiğin '' din - tanrı takıntılı'' adamın tekidir.
Bilimi ideoloji haline getirmiştir.

Bu insanların bilimle , evrimle ilgisi bilgisi yoktur öyle kendilerine '' şart'' koşarlar '' zorunluluk '' gibi
bilmeselerde konuşurlar.

ki zaten bi insan '' ben ateistim'' diyorsa kendini kalıplara vuruyordur , düşüncesine ters.
(bkz: bir ateist yüzünden hepsini karalamak)
eski ateistlerden kim kaldı moruk boş ver saldırsınlar, türk olan ateistler daha bir komik incil, zebur, tevrat vs. vs. okuyamıyor. kuran'dan bir kaç ayet bulup "aha bak burada yazıyor, kara köpekleri öldürün, o zaman tanrı yoktur." asdasg bunlar mal amına koyim ya asdag
(bkz: bir yobaz yüzünden bütün müslümanları karalamak)
Ehli sünnet tv'nin "ailenizde ateist olsa ne yaparsınız " sorusuna toplumun genelini ortaya koyabilecek karakter ve yapıda insanların cevaplarını duyunca saldırgan olan felsefenin ne olduğu anlaşılır.
Ve saldırgan olana karşı olmak, insanları uyutan ve sürekli kullanılmalarına sebep olan bir sisteme karşı olmak herhalde vicdansızca bir eylem olmasa gerek.
Müslümanların ateizme saldırdığının yarısı kadar değildir amk. Milli eğitim din kitaplarında bile ateistleri düşman gibi gösteriyorlar. Mesela ben gerçekte gizli ateist olduğum için anca sözlükte falan kendimi avutuyoum.
saldırgan olmak baskadır, efendice gorus belirtmek farklıdır. Bazılarının umrunda olmaz, gorus belirtip karsıt olmalarından daha da mantıklıdır. Cunku inanmıyorsun. Inanmadıgın gibi, bunu icine sindirmeye çalısıyorsan, ve bu boyle devam ediyorsa burada zaten bir sorun vardır.
Bu insanların bu sekilde davranmasının nedeni bizim dinimizde zaten acıklanmıstır. Kuranda cokca yer verilmistir bunun nedenine.
bu tiplere laf yetiştirmeyeceksin çünkü ne kadar bozsan da sana en son söyleyeceği cümle "ben inanmıyorum kardeşim zorla mı? " deyip işin içincen sıyrılıp çıkacaktır.
Garip bir davranışdır. Diğer dinler dahil olmak üzere hiçbirine inanmadıklarını söylüyorlar ama bir tek islama saldırıyorlar ilginç.. inanamadıkları bir tanrıya ve dine kafayı takmış vaziyetteler. inanmadığınız bir şeyin hayatınızda bu kadar yer kaplaması ne kadar ilginç.
içlerindeki ya varsa korkusudur.
Islam'a saldırarak bu korkuyu bastırmaya calisiyorlar.
Nafile çaba
Ölümle yanlış yaptıklarını anlayacaklar
Ama is işten geçmiş olacak.
kendilerini hoşgörü dini mensubu olarak tanıtıp kendinden olmayana baskı uygulayan güruh islamcıların ta kendisi. ülke halkının büyük kısmı müslüman. Ve artık halk eskisinden çok daha yobaz ve saldırgan durumda. Din adına kafa kesmeye, adam yakmaya hazır potansiyel katiller var aramızda. Başka ülkelerde, başka inançlara sahip insanların arasında da yaşadım. Lakin bu denli baskıcı ve şiddete davet eden hiç bir dinle karşılaşmadım. bu yüzden en çok islamı eleştiriyorum.
iq eksikliği ve kuyruk acisindan ileri gelir.

Bunlar saldirsa ne olur saldirmasa ne olur ya. Çoğu geri zekali zaten.
cuma günleri özellikle azıyorlar
şeytan bunları sözlüğe salıyor
onlar yazıyor
ben okuyup gülüyorum
ne yazıkki birazdan cuma namazına gideceğim için ''cuma vaktinde sözlükteki nezih ortam''a şahit olamayacağım.
neyse artık cuma namazında dua ederiz
bu nezih ve ulvi ortamı kaçırdığımız için af dileriz.
eleştiriyi saldırı olarak gören çöl zencilerinin uydurmasıdır. islam vahşi bir dindir ve bunla her vicdanlı insan mücadele etmelidir. bu insani bir vazifedir.

din düşmanlığı insanın varoluşunun bir öze sahip olmasıdır.

dine düşman olmak, iyiden doğrudan yana olmaktır.
(#34034603).
Saldırmak kolay,
kaldırmak zor.

Ayağa kaldırabilenlerdenmisiniz?
islamcıların ateistlere saldırmasıyla boyuna kapışır.

arkadaşlar bu mesele kan davası gibi ve bitmeyecek. zaten biterse, buradaki müslümanların konuşacakları konusu kalmaz, özellikle o sebeple devam etmektedir.

ateistlerle, müslümanlar arasında fikrî barış yapılabilir mi? mümkün değil...