bugün

http://www.hurriyet.com.t...ed&utm_medium=twitter

haberinde geçen gol. youtube'a baktım; "öyle bi video yok" dedi.

youtube'a erişim engellenmeli hatta site toptan kapatılmalı. atatürk'ün attığı gol nasıl olmaz lan!
(bkz: atatürk israil le maç yapmış)
(bkz: atatürk israil de maç yapmış)
(bkz: subhanallah kardeşim ibretlik bir paylaşım)

1915 yılında atıldığı ve doksana gittiği iddia edilen gol. en doğrusunu israil futbol federasyonu bilir haberi geçen onlar.
atatürk'ümüzün muhteşem golüyle maçı kazandıran goldür ayrıca.
yoktur. o yıllarda çanakkale'de müttefiklere gol atıyordu.
sabri sarıoğlu nun maccabi netanya ya attığı gol'den daha güzel olmadığı söylentileri dolaşan goldür.

(bkz: ccc sabri reyiz ccc)
said nursi'nin banko tel aviv dediği kuponu yatıran goldür.
ismet inönü'nün sağdan bindirmesiyle gelişen atakta atatürk ceza sahasındaki yerini aldı, ismet inönü rakipleri bir bir eksilterek sıfıra kadar indi ve ceza sahası yayına doğru ortasını yaptı. ve atatürk iyi bir göğüs kontrolle topu aldı ve yarım voleyi yapıştırdı, aman allahım top direkten geri geldi, pozisyon devam ediyor atatürk tekrar topu aldı, kaleciyle karşı karşıya "vur atam, vur gol olsun atam" ve atatürk şık bir aşırtmayla kaleciyi mağlup ediyor sevgili izleyenler, 2-2 oldu, 2-2. tel aviv'den gol haberi mi var? allah'ım ben böyle maç görmedim.
top ayaktan çıktığında atatürk'ün rakipten bir adım önde olduğu ve golün ofsayt koktuğu tartışılmaktadır.
golün duraklamalarda gelmesi değerini daha da bir artırmıştır. turun kapısını aralatmıştır.