bugün

duygusal bir çözümleme olup, niçin olmasın diyerek düşünmemize neden olan enterasan bir iddiadır.
çünkü ak partinin seçmeni kemalist seçmenden fazla olduğu için doğru olan genelleme .
gazi sağ olsaydı yüksek ihtimalle hala tek partili sistemde olurduk, o yüzden pek de mantıklı olmayan önermedir.
sanmıyorum ki böyle akp gibi bir oluşuma ata izin verirdi ayrıca ata çok partili sistemi kendisi teşvik etmiştir.
Yok ebeyin amı dedirten başlık.
ataturk korkusunun entry olarak dokulmesi.
peki tayyip in siyasi kariyeri hiç bu noktaya gelir miydi onu da düşünmek lazım.
Aslında atatürk yaşasaydı bazı arkadaşlar göt korkusundan isviçreye kaçardı.
olasılığı vardır ancak çok düşünmüyorum ki gerçekleşşin. atatürk yaşasa akp seçmeni gibi körü körüne bağlanan,mantıksız bireyler yetişmezdi. sadece siyaseten değil her meselede insanımız daha gelişmiş, özgürlükçü bir yapıya sahip olurdu.
atatürk bir yüzyıl sonrada hatırlanacak tayyip ise unutulacak.
atatürk yaşasa idi bu güne kadar gerçekleşmiş tüm darbeler gerçekleşmez bunlar mağdur olamaz ve en büyük oy kaynakları (mağdurluk) olamayacağından kazanma ihtimalleri olamazdı, tabi birde yılanın (cahillik) başını küçükken ezerdi.
Hangi seçim? Hayatta kalır mıyım yoksa zindanlarda çürür müyüm seçimi mi?
he amk he .
atatürk olsaydı bugün yaşadıklarımızı yaşamayacağımızdan dolayı kendi kendini çökerten önermedir.
mhp kendini kapatır chp ye dahil olurdu.
yüzde ellinin üzerinde oy alırdı.
hz muhammed e karşı bile seçim kazanabilir bu recep mazallah.
(bkz: sinekler yazar olsa açacakları başlıklar)
yüce atatürk yaşasaydı tayyip'e yenilirmiş peh güldürmeyin arkadaşlar ya koskaca yüce atatürk baş komutan şizofren birine yenilirmi sizce zike sürecektim baktım akılı yokmuş bu yazarın.
Atatürk yaşasaydı tayyip onun karşısında bırak seçime girmeyi siyasete giremezdi. O yüzden olamayacak olandır her türlü.
iktidara küfür eden sözlükte böyle başlıklar olması ilginç .
atatürk yaşamıyor.
rte/den açık ara fark yerdi.
Atatürk hiçbir zaman seçim yarışına girmedi ve yaptığı şey kendi seçtiği mebusu halka oylatmaktı.
Rteyi sikine alip sallardi.
açık oy gizli sayım olsa tayyibi geçerdi. sandık başlarındaki jandarmaları da unutmayalım.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar