bugün

arı ısırınca yapılması gerekenlerdir. özellikle sol ayağının orta parmağı ısırılınca yapılması gerekenlerdir. bu şerefsiz arı kişisi ben uyurken ayak parmağımı ısırdı beni ufkundan etti. ne yapmam gerek sözlük ahalisi yardım edin.

not: troll değilim beyler acil yardım lazım.
arı ısırmaz sokar.
(bkz: her genç kızın başına gelir)
(bkz: arı sokması)

yoğurt veya çamur sürülürse şişme olmayacağı gibi ağrı da hafifler.
arı ıssırabilir. yapılması gereken bir durum yoktur. bir süre sonra acı dinecektir.
Yere sırtüstü yatın ve öyle bekleyin. Bakalım ne olacak?
ısırdığı yere metal bir şey tutulması gerektiğini biliyorum ama sebebini bilmiyorum.
(bkz: buzlu badem)
parmağını kes.
amonyak sürmeyi de içerir. yalnız abartıp dakikalarca o noktaya amonyak bastırılmamalıdır. bu sefer cilde hasar verebilirsiniz.
arının alnına koymaktır. Elinizin şişiği bir yana dursun.
arı sokması ile arı ısırması farklı şeylerdir. arı ısırması neredeyse hiç acıtmaz. zaten eşek arılarının kıskaçları ufacık olduğu için* hafif bir acı verir. iğnesi ise zehirli olduğu için acı vermektedir. seni ısırmamış dostum sokmuş. burada başlık gireceğine direk internete yazıp daha faydalı ve ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsin.
Sizde onu ısırın. ille söylemek mi gerek amk.
Çok kaşınır orası mk .
arı ısırınca birşey yapmasakta olur. lakin sokarsa, buz tatbiki ve amonyak işi çözecektir.
Arıyı öldürmek.

Dip: Öldün sen keke ta ta ta .
(bkz: aynısını anana bacına yapsalar hoşuna gider mi)
üstüne azıcık amonyak* sürün. asla şişmez. fakat fazla kaçırırsanız amonyak yanığı oluşur.
Alerjiniz yoksa dert edecek bir şey yok.

Alerjiniz varsa çok afedersin pohu yediniz...
arının soktuğu yeri cüneyt arkına söylersin vakumlamayla alır zehrini.
benim bildiğim arı ısırmıyor la.
solucan poki koyun panzehiridir.herkes bilmez.
Arı ısırmaz sokar hatta siker.
yoğurt sür zehrini alır derdi annem.
buz sürmek kadar kolaydır. evet.
iğneyi çıkardıktan sonra buzla ovun orası ıslak kalsın üzerini tuzla kaplayın acısı geçiyor.