bugün

...kısacası artık bitti, senin modan geçti diye devam eden çelik şarkısı.
şahsın, umudunun tükendiğinin bir numaralı kanıtı olan ve adı çelik olmayan kişilerin asla söyleyemeyip "e tabi hede de değişti" şeklinde değiştirdikleri, adı çelik olan azınlığın ise kendinden tiksinmesine yol açabilecek şarkı.
genelde arabaların devir sayılarının değişmesinden sonra çelik parçaların da ısınıp özellik değiştirmesi olarak ta tanımlanabilir.
çelik in her zamanki gibi aptal şarkılarından biridir. bir de bunun dongi dongı hali vardır.
bir donemin akillara zarar sarki sozu. celik yazmistir sagolsun.
tayyip erdoğan'ın en sevdiği şarkı.
(bkz: devir degisti e tabi tayyipte degisti)
bu arada çelikten özür dilenesi durum.
sadece çelik'in çağdaş ve yenilikçi olduğunu öne sürmek için çalik fun clup tarfından bulunduğunu düşündüğüm çelik'in şarkısında da kullandığı cümle.
Aman aman halim yaman ama çekemem artık seni
Yeter be aman kendim ettim kendim buldum
Burama geldi of yeter be aman

Benim ahımı aldın ahım da seni alsın
iyi günde kötü günde yerde kalırmı sandın
Yandın yandın yandın

Artık devir değişti tabii çelik de değişti
Kısa kes artık bitti senin modan geçti
Şimdi O kadın moda

bye bye

Ben mi sana sen mi bana deli
Anlaşamadık bi türlü sonunda bitti
Kendim ettim kendim buldum burama geldi of

Yeter be aman diye giden şarkıdır.
(bkz: artık demir değişti e tabii çelik de değişti)
nostalji şarkılar adı altında sabah radyoda dinlemiş olduğum, sözleriyle beni gülme krizine sokan bir çeşit "anca gidersin" şarkısıdır. bu şarkı bir kez daha belli ediyorki insanoğlu yaratıcılıkta sınır tanımıyor. müzik evrensel ve bu şarkı gerçek bir sanat eseri(!). faydası var; dinleyin ve gülün * . şarkıdan inciler;
Benim ahımı aldın ahım da seni alsın * Artık devir değişti ee tabii çelik de değişti
Kısa kes artık bitti senin modan geçti
bye bye****...
en sonunda bu da oldu,ercan yazar oldu,çelik köşe yazarı oldu,sıra izel'de ondan da bir açılım bekliyoruz.
bugün malesef dilime dolanmış şarkıdır.
çelik bile değişmişse,kim tutar bizi dedirten şarkıdır...
allahtan değişti de panço giymez oldu artık.
Hercaim ol sultanım ol diye bi şarkı söylüyordu değiştiyse bile bu şarkıyı unutmasın.
gerçek olmuştur. çelik şu an stv'de yardım programında gayet halisane yardım topluyor. program sonrası topluca maklube yiyeceklermiş.
bulurum bulurum söyle o kıza selam söyle.
gerçekten iyi değişmiş.
harbiden değişmiştir.

http://www.gazeteport.com.tr/i/n/136584120010447.jpg
görsel
Çok bozmuştur.
Bence artık bir çizgide kalmalı.
kadın kılığında ama sakallarını da kesmeden çıplak halde çello çalan bir tarz toplumca kabul görür gibi.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar