bugün

Murat muratoğlu'nun hakkındaki yazısı: https://www.google.com.tr...ya-calisiyor-2167264/amp/
itici insan.. zaten balondu fıssssss diye söndü.. ayy puhaha.
Sanki ben kazanıyorum o yiyor, o derece gıcık kapıyorum pezoya. Tez zamanda fitbolu bırakması dileğiyle.
zeki, çevik ve ahlaksız.
başakşehir kahvesinde tavla atmaya gelecektir. evet.
çıkışı hızlı düşüşü yaman oldu.
evetcidir. basaksehirde oynYACAKTIR.
şaka bir yana başakşehir fatih terim stadyumu nda oynayacaktır *

ironinin böylesi....
kendine yazık etmiştir.
güneş balçıkla sıvanmaz. adam hazretlerinin başakşehir çözümü kendisinin piyasadan silinmesini engelleyemeyecek, sadece biraz geciktirebilir. böylesi toy ve cahil bir topçunun bu saatten sonra türkiye liginde oynayabilecek, bu baskıyı kaldırabilecek mental kapasitesi yok. güle güle arda kardeş fatih terim stadında sana bol şans, hepiniz aynı kalemsiniz zaten.
resmen ucuz atlattık.
ya fatih terimin yanı sıra birde bu gelseydi ?...

verilmiş sadakamız varmış.
başakşehir'e imza atmasına şaşırdım. muhtemelen yakın arkadaşı emre belözoğlu önayak oldu.

ben en kötü inter'e falan gider diye bekliyordum. demek ki futbolu bırakmış kafada.
Arda'nın belediye takımına transferi beşiktaş ve galatasaray taraftarının ortak zaferidir. Basın sayesinde her iki takıma da yamanmaya çalıştı ama olmadı taraftar tepkilerinden dolayı. 2-3 sene sonra acun abisinin yanında survivor, o ses, falan takılır.
2 senedir top oynamayan vasat topçu. akbilsporda başarılar.
eğitimsiz olduğu için vizyonu dar. o yüzden barcelona'da oynayamadı. yalnız başakşehir'de çok düşük oldu be.
Bir Galatasaraylı olarak bu top tepiciye değil de başakşehire acıyorum. Lan sen ligin ilk yarısını lider bitirmiş takımsın, ne çer çöp adamlarla uğraşıyorsun? Git bir doka daha bul, visca daha bul, temizinden adebayor bul. Manyak mısın amk ya?
türkiye'ye döndüğünde gs'den başka takında oynamayacağını belirtirken doğru söylemiştir aslında...

zira başakşehirde de oynayacağını düşünmüyorum.

yatar aga bu adam, koca sezon oynamaz; bak görürsün!
adamın son iki harfidir diyen olmamış mı henüz?
görsel
barcelona ya büyük umutlarla gidip hiçbir şey yapamayan tırt futbolcu.
Uçak bile düşerken bu kadar hızlı düşmüyor be kardeşim. üzüldüm biraz da ama.
Fuzuli adam.
kendisine yakışan kulübe giden sorunlu topçu.

60 yaşındaki adama el kaldırmanın bedelini böyle böyle ödüyor.

adamı barcelona'dan başakşehir'e düşürürler.

allah'ın sopası yok.
görsel
bir kariyer nasıl bitirilir kısmının canlı örneğidir. bence ders olarak okutulmalıdır. evet.