bugün
- bana bakan atatürk'ü görür10
- hiç mi yokun ingilizcesi11
- 43 yaşında erkek 23 yaşında kız ilişkisi21
- samsunun gsye yatışı11
- asla hoş karşılamayacağınız şeyler8
- küresel ıkınma9
- 11 nisan 2025 samsunspor galatasaray maçı30
- ben geldim12
- ankara8
- samsunspor gs maçında verilen ofsayt20
- dünya basınının tr iflas etti açıklamaları9
- dünya'yı zehirleyen türk dizileridir diyen rus8
- kadınların çok açık giyinmeye başlaması20
- hiç kimseye yürümeyen erkek9
- her seçim öncesi bulunan zengin petrol yatakları29
- akşama kadar hükümeti aklayan bankamatik memuru9
- kitap okuyanların mal olması25
- burun kanaması9
- kafakoparan dede23
- niye bu hale düştük ki kimsenin sormaması8
- fatih tezcan vs furkan bölükbaşı10
- ölen arkadaşın boşta kalan karısı11
- 11 nisan 2025 cuma namazı vaazı14
- çorap8
- gocu27
- kuranda başörtüsünün olmaması43
- depresyondan çıkmak9
- bugünkü mutluluk sebebi20
- kurabiye yapmak8
- rasim ozan kütahyalı'nın padişahlık açıklaması11
- en beğendiğiniz kitap10
- her fabrika bir kaledir8
- temmuz asgari ücret arttırımının zorunluluğu12
- nereye kayboldunuz8
- kocasının başka kadınlara bakmasına kızmayan kadın12
- balkondan aşağı işemek8
- true'nun aşk hayatı17
- true'nin giresun da evine yatılı misafir olmak8
- gaslighting nasıl yapılır10
- manyak olmaya karar verdim13
- gazzelileri kıyı sehirlerine yerleştirmek9
- uzak mesafe ilişkisi8
- haftada bir içki içmek16
- anın görüntüsü8
- dünya da ticaret savaşları başlamışken seçim yok11
- hayatın size öğrettiği en güzel şey neydi13
- 3 doz biontec aşısı olanlara tavsiyeler15
- ağlayacaksanız seçim yapmayalım9
- sokak yemekleri9
- seks dışında orgazm eden olaylar8
zannedersin türkiye süper liginde forma giyiyor. hergün gazetede.. bir bit artık, futbolunla gel günedeme.
10 yıl önce olsa tamamda, bu koşulda para için prim için sanmıyorum tartışacağını.
bugün oynanan valencia maçının kadrosunda bulunmayan el türko.
Tekrar milli takıma çağırılmıştır. Evet.
Kosova maçının aday kadrosu açıklandı ve arda turan tekrar milli takım kadrosunda.
omurgasızlık ve iki yüzlülük savaşlarından sonra nasıl terimle yanyana geleceğini düşündüğüm insan.
bayrampaşadan gelip futbolculuğunu bir tarafa bırakalım türkiyenin en etkili isimi olmuş olan adamdır. ne yaptı etti kendisini milli takıma aldırttı.
bunun yanında selçuk burak gökhan gibi futbolcuları da yanında götürdü. barcelonada oynamasının karizması da cabası. bundan sonra imparator arda turan diyebilirmiyiz diye soruyor insan ister istemez.
bunun yanında selçuk burak gökhan gibi futbolcuları da yanında götürdü. barcelonada oynamasının karizması da cabası. bundan sonra imparator arda turan diyebilirmiyiz diye soruyor insan ister istemez.
Zaman zaman rahatsızlık verici tavırları olduğu söylense de, milli takımımızın güzide oyuncularından biridir. Cezalandırılmasını ilk etapta doğru bulmuyorum. Affedilmesi isabetli bir karardır. Emeği geçen Emre Belözoğlu kardeşimizin emeği de takdire şayandır.
kendisini çok severdim. kaptanımız derdim. 'o takım' lafını kullanmasına kızamazdım. ülkemin gururu derdim.
fakat şu an ise uyuz oluyorum. çünkü acayip sinsice hareket ediyor. arkasına birilerini alıp tehdit etmeler, hesap sormalar, bayrampaşa'da beklerim gibi laflar, saygısızca yazılar , medyayı arkasına alması gibi davranışlar. acayip irrite edici.
milli takıma alınmasını isteyen medya art niyetli . çünkü aynı medya sadece arda'ya bunu yapsa iyi. yalçın,burak, selçuk inan, alper potuk gibi milli takımı hak etmeyen adamlar için bile fatih terim'e yükleniyorlar. sahayı terk eden volkan 'ın ve formsuz gökhan 'ın niye alınmadığı tartışılıyor. bunların amaçları fatih terim'i yemek ve kendi dostlarını milli takımda görmek. kaan ayhan, hakan çalhanoğlu, enes ünal ve okay yokuşlu gibi gençlerin milli takımda oynamasını umursamıyorlar. milli takımı gram düşündükleri yok. buna arda da dahil. arda sadece kendi egosunu düşünüyor ve kankilerini alıp hizipçilik yapmak istiyor. kardeşlerinin önü açılmış hikaye. varsa yoksa burak oynasın, selçuk oynasın. milli takım babalarının çiftliği gibi olsun.
keşke fatih terim almasaydı kadroya arda'yı. en azından bir duruş gösterirdi ve kovulsa bile onuruyla kovulurdu.
fakat şu an ise uyuz oluyorum. çünkü acayip sinsice hareket ediyor. arkasına birilerini alıp tehdit etmeler, hesap sormalar, bayrampaşa'da beklerim gibi laflar, saygısızca yazılar , medyayı arkasına alması gibi davranışlar. acayip irrite edici.
milli takıma alınmasını isteyen medya art niyetli . çünkü aynı medya sadece arda'ya bunu yapsa iyi. yalçın,burak, selçuk inan, alper potuk gibi milli takımı hak etmeyen adamlar için bile fatih terim'e yükleniyorlar. sahayı terk eden volkan 'ın ve formsuz gökhan 'ın niye alınmadığı tartışılıyor. bunların amaçları fatih terim'i yemek ve kendi dostlarını milli takımda görmek. kaan ayhan, hakan çalhanoğlu, enes ünal ve okay yokuşlu gibi gençlerin milli takımda oynamasını umursamıyorlar. milli takımı gram düşündükleri yok. buna arda da dahil. arda sadece kendi egosunu düşünüyor ve kankilerini alıp hizipçilik yapmak istiyor. kardeşlerinin önü açılmış hikaye. varsa yoksa burak oynasın, selçuk oynasın. milli takım babalarının çiftliği gibi olsun.
keşke fatih terim almasaydı kadroya arda'yı. en azından bir duruş gösterirdi ve kovulsa bile onuruyla kovulurdu.
kendisini sahada gören var mı ? merak ediyorum.
Maçın hepsini izlemedim ama gördügüm kadarıyla bi sikim yapmadı yine.
lan bu adam barcelona'da oynuyor.yedek de olsa barcelona'da kalmak bile büyük başarı ister.rakip sikindirik bir takım.bakıyorum arda'ya her top geldiğinde topun ağzına sıçıyor.
tamam kötü günü olur kötü oynar...
ama koşmadı bile lan.milli takım ruhla olur.keza selçukta aynı.ben bu adamına galatasarayda oynamasına bile şaşıyorum adam milli takıma girdi.
bir tek burağa ihtiyacımız var hayvanların içinden.
yani bu takım ruhla oynanır.böyle şerefsizlerin ülkemizi temsil etmesine kesinlikle karşıyım.
tamam kötü günü olur kötü oynar...
ama koşmadı bile lan.milli takım ruhla olur.keza selçukta aynı.ben bu adamına galatasarayda oynamasına bile şaşıyorum adam milli takıma girdi.
bir tek burağa ihtiyacımız var hayvanların içinden.
yani bu takım ruhla oynanır.böyle şerefsizlerin ülkemizi temsil etmesine kesinlikle karşıyım.
artık milli takıma zerre kadar faydası olacağını düşünmediğim topçudur, dün de gördük aynı selçuk inan gibi sahte futbol oynuyor, oyuna ve skora en küçük bir katkısı yok, riske girmeyeyim sorumluk almayayım diye rakip kaleden ve toptan kaçıyor, barçada oynuyorum ya, sakatlanmayayım, topa fazla girmeyeyim tribine girmiş, artık milli takımda işi olmamalı...
şu alemde hareketleriyle en itici tiplerden biridir. allah çirkin şansı versin. evet.
ebru şallı'ya mesajları çıkmış futbolcu. sorsan delikanlılığın kitabını falan yazar anadolu çocuğuyum pozları keser. ulan var ya. evet.
ebru şallı ile pilates yapan futbolcu kişisi.
Ah ulan arda mikrofon önünde şöyle delikanlısın böyle namuslusun ama iş 250 gram kukişe gelince sende her erkek gibi kendini kaybeder olmuşsun...
Ya arkadaşım bulunduğu yerin aldığı paranın yaşadığı şehrin hakkını veremeyen futbolcu.
Arkadaşım barcelona'da yaşıyorsun sokağa çıktığında tüm şehir ülke seni tanıyor, milyon dolarlar kazanıyorsun şehrin en lüks muhitinde müthiş bir villada yaşıyorsun. insanların sadece tv de görebildiği canlı izlemek için inanılmaz paralar verdiği insanlarla arkadaşsın her gün beraber yiyip içiyorsun ama hala küçük düşünüyorsun lan.
Olum hiç mi sokağa çıkmıyorsun lan. Takım arkadaşlarının eşleri sevgilileri dünyaca ünlü şarkıcı yada top model. insanın şuurunu yitirmesine sebep olacak kadınlarla birlikte takım arkadaşların. Sen? sevgilinden ayrılmışsın isabet olmuş sevindim senin için ama arkadaşım yazdığın kişi de 2 çocuklu kadınmış ayıp bea olum. sinem de aslıhan da ebru da olmaz. Sen bu parayı yemeyi cidden bilmiyorsun arkadaşlarına falan söyle la türkiye'yi bir unut git bir fransız ispanyol arjantinli bir model bul olum dibimiz düşsün diyelim ki adam hakkını veriyor.
Bu ülkede parayı ezmeyi uzan kardeşler biliyordu başka da para harcamayı onun tadını çıkarmayı bilen yok. Kesin arda'da kazandığı parayla ev alıyordur.
Arkadaşım barcelona'da yaşıyorsun sokağa çıktığında tüm şehir ülke seni tanıyor, milyon dolarlar kazanıyorsun şehrin en lüks muhitinde müthiş bir villada yaşıyorsun. insanların sadece tv de görebildiği canlı izlemek için inanılmaz paralar verdiği insanlarla arkadaşsın her gün beraber yiyip içiyorsun ama hala küçük düşünüyorsun lan.
Olum hiç mi sokağa çıkmıyorsun lan. Takım arkadaşlarının eşleri sevgilileri dünyaca ünlü şarkıcı yada top model. insanın şuurunu yitirmesine sebep olacak kadınlarla birlikte takım arkadaşların. Sen? sevgilinden ayrılmışsın isabet olmuş sevindim senin için ama arkadaşım yazdığın kişi de 2 çocuklu kadınmış ayıp bea olum. sinem de aslıhan da ebru da olmaz. Sen bu parayı yemeyi cidden bilmiyorsun arkadaşlarına falan söyle la türkiye'yi bir unut git bir fransız ispanyol arjantinli bir model bul olum dibimiz düşsün diyelim ki adam hakkını veriyor.
Bu ülkede parayı ezmeyi uzan kardeşler biliyordu başka da para harcamayı onun tadını çıkarmayı bilen yok. Kesin arda'da kazandığı parayla ev alıyordur.
Adama laf söylemek için yanında 24 saat olmamız gerektiğini öğrendiğimiz futbolcu.
Altımdaki şahsiyet öyle söylüyor. Herkesin zevki kendine göreymiş kimi o şekil kimi bu şekilmiş.
Bunu diyen mümtaz şahsiyet aleyna tilki demet akalın kavgası ile ilgili başlık açmış bir şahsiyetmiş.
La arda al olum şunlarıda yanına.
Altımdaki şahsiyet öyle söylüyor. Herkesin zevki kendine göreymiş kimi o şekil kimi bu şekilmiş.
Bunu diyen mümtaz şahsiyet aleyna tilki demet akalın kavgası ile ilgili başlık açmış bir şahsiyetmiş.
La arda al olum şunlarıda yanına.
Birkaç ay önce ekonomi çok iyi faizler düşmeli diye saçma salak boyunu aşan demecler vermisti.
Hadi arda! Bütün mal varlığımızı tl ye çeviriyoruz. var mısın ülkemize destek olmaya?!
Hadi arda! Bütün mal varlığımızı tl ye çeviriyoruz. var mısın ülkemize destek olmaya?!
Nasıl bizi milli takımdaki para mevzuları yüzünden soğuttuysa şu anda Barcelona'nın yenilmesini istiyorum.
Az önce el clasico da oyuna dahil olan sakallı futbolcu.
barcelona ömrü kısalmakta olan milli oyuncu. geçen sene ilk el clasicosunda oyuna girdi. 1-1 iken 1-2 yenildi barca. bu sene de 1-0 önde iken 1-1 oldu. yaktı barcelonayı.
(bkz: Beko)
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar