bugün

örnek; (bkz: kadın bacakları), (bkz: fetişizm) , (bkz: malaktan kaymak), (bkz: yalamak)
tanı; azmış *
kendini durduramamak.
benim tarafımdan anlaşılması mümkün olmayan belkide hiç olmayacak olay. daha bu güne kadar öyle bişey yapamadım ki anlayayım.

of ulan sözlük of efkarlıyım. ard arda entry bile giremiyorum. vurun lan beni...
çaylaklıktan kurtulmak istiyen biri olabilir.
nickinin altına entry girilmesini bekleyen, entyleri combo manyağı yapan, yazık lan diyebileceğiniz, ruh hali aslında bundan da ibaret olabilecek yazar da olabilir. * * *
(bkz: tümevarım)
yazarın peş peşe girdiği entryler ile açık vermesi. hele ki o entrylere uygun başlık da açtıysa etiketimizi şak diye yapıştırabiliriz.
duygu yoğunluğu yaşayan yazarımızın söyleyecek çok şeyi vardır. sevgilisi ile ilk buluşmasıdır misal, fazlaca heyecanlıdır ve paylaşacak birilerini arar. el altında da sözlük vardır. ara kısmına "sevgiliyle ilk buluşma" yazar ve başlar döktürmeye. tek bir entyden ruh halini anlayabilir miyiz; hayır. yazarımızı takip edip sonraki entryler de bakarız; el ele tutuşma, heyecan, sevgilinin gözleri... gibi başlıklarda koşturmuşsa; evet, tahminimiz doğru. yazarımızın sevgilisi ile ilk buluşması gerçekleşmiş bulunmakta. sözlük diyip geçmemeli, bir yaşam formu adeta; analiz, sentez, tahmin, hipotez hepsi var maşallah.