bugün
- kendini esmer sanarken birden sarışın olan kız17
- kızının vurduracağını bile bile eyleme göndermek13
- kent lokantalarinı kapatan kayyum17
- nervio'nun estetikli burnuna yumruk atmak8
- espresso lab10
- anın görüntüsü9
- saraçhane14
- özgür özel23
- akp bitmiştir32
- öcalanın mektubunun kürtçe okutulmamasına ceza8
- nervio14
- güzel kızların ortak özellikleri9
- karınız için kas yapar mısınız10
- true'nin çaylak olması16
- seni bu sözlükte yaşatmayız8
- oy kullanmak için yeterlilik testi10
- cennet te sadece oruç tutanların geçeceği kapı12
- kurumsal boykot listesi15
- akepeli kayyumun kent lokantalarını kapatması20
- sıradaki hedef mansur yavaş18
- masum gençler8
- sen dahil 10 hatuna daha günaydin yazan erkek9
- sözlükteki yaşlılar29
- cici bebe bisküvisi10
- fotokopici bi erkek12
- türk milliyetçisi cumhurbaşkanı istiyoruz14
- ekrem imamoğlu37
- türk dizilerinin insanlara öğrettikleri9
- memeler baş kaldırırsa tutuklanır mı16
- melih gökçek13
- yolda kendi halinde yürüyen kadını coplamak10
- küresel ıkınma13
- v a m p i r o v8
- sözlük yazarlarının ruh hali13
- doktor dövülür ama polis kutsaldır16
- güzel kızları piyasadaki 3 5 erkeğin götürmesi10
- sahurdayız uludağ sözlük13
- 28 şubat ta polislerin başörtülüleri coplaması15
- akp'nin insanı zorla chp'li yapması9
- ben botum9
- sözlükte kimliğin deşifre olması13
- mod geldi mod geldi9
- evde süt kaynatmayıp yoğurt pahalı demek13
- idrarın bulanık renkte olması9
- bedava olan ve insanı mutlu eden şeyler8
- ibda c'nin şehzade caminde toplanması9
- akp'lilerin asıl istediği şey10
- arkadaşlar bi bakar mısınız16
- konsolun önemli olması11
- devletimin yanındayım11
araplar aşağı görülmüyor. yaptıklarıyla aşağılık bir topluluk olduklarını her seferinde kanıtlıyorlar. insanlar da yaptıklarını söylüyor. siz ise bir tarafınızdan mağduriyet uyduruyorsunuz. tüm mesele bundan ibaret.
Arapları kendileri dahil tüm dünya aşağı görüyor aq.
arap... kusam mı hocam, kusam mı...
Arrrraaapppp lütfen!
Evet
Evet
Kendi milletinden farklı bir milleti sevmemek, bu konuda kriterlerin olması ve seçici olmak ırkçılık değildir. Misal araplardan örnek verelim. Vahhabiler kendilerini peygamber soyundan görür ve diğer tüm ırkları, milletleri kendilerinden aşağı görürler. Bunu ne yapacağız mesela?
Adamlar pilavı hala elle yiyor, 700 yıldır kaşığın icadını reddediyor, ama ben kendilerine sempati beslemiyorum ve sevmiyorum diye ırkçı oluyorum? Bunı bırak bir kanunun yazmasını, aklı olan izan sahibi hür irade kabul etmez.
yüce türk milletini hak ettiği yerde görüp buna göre muamele etmek, başka milletleri aşağo görmek değildir. Bunun aksini düşünen milli benliğini sorgulasın.
Saçmalamanın alemi yok, rica ediyorum.
Adamlar pilavı hala elle yiyor, 700 yıldır kaşığın icadını reddediyor, ama ben kendilerine sempati beslemiyorum ve sevmiyorum diye ırkçı oluyorum? Bunı bırak bir kanunun yazmasını, aklı olan izan sahibi hür irade kabul etmez.
yüce türk milletini hak ettiği yerde görüp buna göre muamele etmek, başka milletleri aşağo görmek değildir. Bunun aksini düşünen milli benliğini sorgulasın.
Saçmalamanın alemi yok, rica ediyorum.
Irkçı değillerdir. Olsa olsa arapların görgüsüzlüğü, kibrinden bıkmış normal insanlardır. Ülkende senin aksine rahatça gezen arap seni kızdırıyorsa, elbette haklısın. Sadece onların aksine tatil yapamadığı için haklı olarak sinirlenen normal birisin işte.
dümdüz geri zekalıdır... orta doğu kasabı obama ve clinton kırmızı halıda ağırlanırken gözyaşlarına boğulup, arap baharı akabinde yaşanan mülteci krizinden ötürü arapları suçlar?
mal amına koyum...
mal amına koyum...
Irkçı sensin, tüm ırkçı taşakları sana girsin! söylemine gebe cümle. Dikkatli olmakta fayda var.
Evet
Evet
O kadar korkaktırlar ki doğrudan islama sövmeye totoları yemez arapları aracı yaparlar.
Bunların da çok suçu yok bir iki nesli böyle eğitmişler.
Bunların da çok suçu yok bir iki nesli böyle eğitmişler.
--spoiler--
o kadar korkaktırlar ki doğrudan islama sövmeye totoları yemez arapları aracı yaparlar.
--spoiler--
Gürcü kardeş zorla konuşturucaksın bizi gece gece…islamla arapları sevmemenin ne alakası var? Mesele islamsa biz “türk” ler siz gürcülerden daha müslümanız kafanı yorma sen…
Misal; hz muhammed, allah ın en sevgili kulı peygamber efendimiz. Cennette ayağına paspas oluruz cc allah teala nasip ederse…zira hamd olsun müslümanız…
Amma ve lakin, türk milletine gram saygı duymayan, insan yerine koymayan suudi kralını ben sevmiyorum misal. Sen seviyor musun? Seviyorsan söyle.
o kadar korkaktırlar ki doğrudan islama sövmeye totoları yemez arapları aracı yaparlar.
--spoiler--
Gürcü kardeş zorla konuşturucaksın bizi gece gece…islamla arapları sevmemenin ne alakası var? Mesele islamsa biz “türk” ler siz gürcülerden daha müslümanız kafanı yorma sen…
Misal; hz muhammed, allah ın en sevgili kulı peygamber efendimiz. Cennette ayağına paspas oluruz cc allah teala nasip ederse…zira hamd olsun müslümanız…
Amma ve lakin, türk milletine gram saygı duymayan, insan yerine koymayan suudi kralını ben sevmiyorum misal. Sen seviyor musun? Seviyorsan söyle.
Banane Suudi kralından. Cevabını gayet iyi bildiğin konuda lafı dolandırma ortamlarda zekiyim diye geziyorsun algıyı bozma durduk yere.
Arap tasağı yalayanları rahatsız eden bir durumdur.
--spoiler--
banane suudi kralından. cevabını gayet iyi bildiğin konuda lafı dolandırma ortamlarda zekiyim diye geziyorsun algıyı bozma durduk yere.
--spoiler--
Gürcü kardeş kıvırma kıvırma…2 dk soruya cevap ver.
Neymiş o algı? Biz “türk” müslümanlar olarak islamla değil bizi insan yerine koymayan araplarla sorunluyuz. Senin buradaki duruşun nedir?safın neresi senin? Bayrağı altında memuriyet yaptığın ulus mu yoksa bu ülkenin kurucusunun mezarına bir kez bile gitmeyip “türk”leri müslüman olarak bile görmeyen bir krala sahip, ülkemize parasıyla gelip kendinş kral zanneden tipler mi? Bak soru çok basit?
Kıvırmadan yanıt ver, herkes görsün. Burada kimsenin zeka oyunu yaptığı yok, soru burada. Cevabın nerede?
banane suudi kralından. cevabını gayet iyi bildiğin konuda lafı dolandırma ortamlarda zekiyim diye geziyorsun algıyı bozma durduk yere.
--spoiler--
Gürcü kardeş kıvırma kıvırma…2 dk soruya cevap ver.
Neymiş o algı? Biz “türk” müslümanlar olarak islamla değil bizi insan yerine koymayan araplarla sorunluyuz. Senin buradaki duruşun nedir?safın neresi senin? Bayrağı altında memuriyet yaptığın ulus mu yoksa bu ülkenin kurucusunun mezarına bir kez bile gitmeyip “türk”leri müslüman olarak bile görmeyen bir krala sahip, ülkemize parasıyla gelip kendinş kral zanneden tipler mi? Bak soru çok basit?
Kıvırmadan yanıt ver, herkes görsün. Burada kimsenin zeka oyunu yaptığı yok, soru burada. Cevabın nerede?
Haklı olan kişilerdir. Bir de üstün ırk zanneden iq'suz ümmetçiler var.
Ya ardını okşayayım peygamber bile onları dizginlemeye onların içinden gelmiş, gelmiş burada ülkesinin yapısını korumak isteyenlere ırkçı diyor... Ne diyeyim bilemedim. Oy için bedava kimlik dağıtanlara söyle sen onu!
Arap sevicileri de dahil.
Yanlış düşünceler bunlar ben mesela bitane ingilizin dövüldüğünü görmedim henüz.
güncel Önemli Başlıklar