bugün

gaz pedalının ne tarafta olduğunu bile bilmeyen, trafik levhalarından bihaber adamdır.

hatta, benzin denen şeye hayatından hiç para harcamamış adamdır anasını satayım. cep telefonu bile kullanmaz o derece manyaktır. var öyleleri..*
aynadan kendi fotografını çekmeyen kızın erkek modelidir.
eksikliğini hissetmemiş erkektir.
boş beleş erkektir.*
ciktigi yemekte, gezdigi barda, gittigi tatilde fotograf cektirmeyen erkek veya kiz ile esdegerlidir. efenim profiline arabali resim koymayan abilerimiz ne yapiyorlar? ciks mi ciks bir restoran masasinda kadeh-sigara-gomlek poz veriyorlar. olmadi yurtdisindan bir kare-gunes gozlugu temasi.
aslinda bu arkadasi en asil duygunun insani yapan materyalizmi bir hosbes araci olarak gormemesine ilaveten verdigi pozlarin dogalligidir.
tiki pozlarına güzel örnek olabilecek bi pozdur. yola haşin haşin bakılır ya da güneş gözlüğü takılırsa +7 oranında performans artışı sağlanabilir.

edit: ops. az kalsın tanımı unutuyordum. çok haşin ve gaddar bir erkektir.
Eşyanın tabiatına aykırı durumdur.
benim henüz içersinde kendimi görmediğim bir karedir. bundan sonra öyle bir teşebbüsüm olurmu bilmiyorum.
arabası külüstür bir yazar olabilir.*
(bkz: ciyzis kirayzs)
27 yaşını bitirmek üzere olan ve hala ehliyet kursuna dahi başlamamış arabaya gram ilgisi olmayan kişidir. * * * *
arabalarla ilgisi alakası olmayan erkektir.mesela ben.
arabasından utanan erkektir. *
arabanın ön koltuk döşemeleri o ara değiştiğinden, fırsat bulamamış erkektir. gecikmeli olarak mutlaka çektirecektir. şimdilik, arabaya götünü dayayarak poz vermiştir. çok geçmeden aynı göt, ön koltuğa oturacaktır.
araba kullanmayan çevre dostu erkektir. az bulunur.
öğretmensiz okul, susuz köy gibidir edendim. eksiktir eksik.
o artistik pozu vererek fotograf çekmezse profil resmi ne olacaktır? (bkz: içler acısı durum)
webcam fotosunda vazgeçilmezi olan boyunda asılı (bkz: internet cafe kulaklığı).
Londra üniversitesinde yapılan yapılan bir araştırma sonrasında Doktor Peter Marsh'ın açıklamasına göre : " erkeklerin arabalarını kendilerinin bir parçası olarak görüyor, bu nedenle araba kullanırken kendilerini çok rahat hisseditorlar. Bu rahatlık da direksiyonu tek elle tutmalarına sebep oluyor. Erkekler ayrıca otomobilleriyle sohbet de ediyorlar.

Kadınlarda ise durum tamamen farklı. Arabayı kendilerinden bağımsız bir başka varlık olarak görüyor. Bütün dikkatini onu kontrol etmeye odaklandıkları için direksiyonu çift elle tutmalarına sebep oluyor. Kadınların sırf bu yüzden araçlarına isim de verdikleri belirtildi."

tanım : buradan yola çıkarak; erkekler arabaları kendinden bir parça olarak gördüğünden, olması mümkün değildir dediğim erkektir.
Kendine güveni olan,kimseye kendini beğendirmek gibi bir gayesi olmayan tutarlı kişidir.
Aynı zamanda görgülüdür,kendisini maddiyatıyla ön planala çıkarmayı sevmeyen erkeklerir.