bugün

araba ile eve bırakılan kızın arabadan indikten sonra arabanın camına yaklaşıp eve gelmek istermisin sorusudur ve sonu sex ile bitecek bir eylemdir. malesef ki sadece yabancı filmlerde geçen bir senaryodur. düşünün türk filmlerinde bile geçmiyor. türk kızımı bunu yapacak.
Senle ciddi düşünüyorsa ailesiyle neyim tanıştırmak için der anca türk kızları o lafı. kandırcak.
Muhtemelen kızın babası evdedir sizi tanıştırmak için çağırıyordur. Yukarı çıkın kızın babası zaten sizi görmezden gelecek.
filmlerde bile nadir gerceklesen olaydir cok umutlanmayin onun icin.
verici kız.
Turk filmlerinde su sekilde vuku bulan olaya sebep olan kizdir:

Kiz cama eğilip kafasini camdan soktugu an erkek refleks olarak cami kapatir ve kizin kafasi sıkısır. Sonrasini anladiniz zaten. Hayir niye eve gidip yapmak varken bu pencere sevdasi niye?

Ah yeşilçam ahh. Bizi neye donusturdun sen
camı birazcık açıp duyamadım tekrar et denilip kafasını arabanın içine soktuğu anda camı kapatıp o meşhur sahneyi tekrar edin sonra vereceği tepkiye göre cevap verin. şaka lan şaka siktir git deyin kafi. kesin böbrekçidir.
Gta 5 ten hatırladığım bir sahnedir.
film sahnelerin de değil, başımdan geçen bir olaydır. aynı muameleyi size özel yapmamıştır. bir alışkanlık hali olup sizden sonraki erkek arkadaşına da aynı teklif de bulunacak olan kızdır.
(bkz: bir kahve) demesi zaten o anlama geliyor genelde.
- eve gelmek ister misin?
+ sen geç, ben nöbetçi bir eczane bulup geliyorum.