bugün

Canlı performansları şahane olan gruptur. Ayrıca böbürlenerek belirtmeliyim ki eicca nın elini tutmuşluğum var. Konseri en önden izlemenin faydaları olarak benim için çok cici bir andır. Evet aşıktım.
Birkaç yıl önce(2006 diye hatırlıyorum) izmirde canlı izleme şansı bulduğum ve muhteşem bir performans sergilemiş gruptur. Adamlar çalarken kendilerinden geçiyorlar.
bittersweet
i dont care
sos anything but love şarkıları ayrı güzel olan
ve coverlardan en güzeli nothing else matters olduğunu düşündüğüm grup.
üstün müzik zevkine sahip insanlar için müzik yapar kendileri , anlayamazsınız.
çaldıkları en iyi parça nothing else matters olan gruptur.
çellonun ve kemanın dile gelip konuşmasını sağlayan finlandiya çıkışlı grup. inanılmaz kaliteli müzikler yapmaktadırlar ve bu inanılmaz kaliteli müzikleri metallica coverları kesinlikle değildir. onlarda iyidir fakat apocalyptica müzikal olarak çok ileride bir gruptur. şu anki grup üyeleri şöyledir.
Eicca Toppinen
Paavo Lötjönen
Perttu Kivilaakso
Mikko Sirén

ayrıca favori olarak gösterebileceğim şarkıları Harmageddon, hall of the mountain king ve hope serisidir. özellikle harmageddon 2. dakikadan sonra ki çello ritmi kısmı ile insana kafayı yedirtir.
adam gontier I dont care düetleri muhteşemdir.
Herkesin metallica coverları ile tanıdığı ama şebnem ferah' ın perdeler şarkısında bile eşlik eden (bkz: not strong enouh) (bkz: i am not jesus) (bkz: i don t care) (bkz: bittersweet) (bkz: broken pieces) (bkz: end of me) gibi şarkıları olup (bkz: adam gontier) (bkz: brent smith) (bkz: gavin rossdale) (bkz: corey taylor) ve niceleriyle harika düetler yapmış, eicca toppinen diye insan üstü güzel bir üyeye sahip aşmış gruptur.
Ha dersen hayran mıyım, yok değilim.
Ayrıca Türkiye' ye sık sık gelirler, yamulmuyorsam ankara' da bile konser vermişlikleri vardır.
Shadowmaker adlı yeni stüdyo albümü 15 nisan'da çıkacak olan Symphonic Metal grubu.
Şebnem ferah'in düet yaptığı güzel mi güzel sanat ve emek dolu müzik grubu.
en sevdiğim gruplar arasında ilk sıralarda olan finlandiya asıllı grup, severek finliyoruz efenim. *
Rüyamda konserine gittiğimi görmüştüm, hayalimdir. sizi çello aşkıyla yanıp tutuşturur çünkü çalarken öyle bir tavırları vardır ki hayran kalmamak elde değildir.
Nothing else matters coverını dinleyin dinlettirin grubu.
aynı zamanda not strong enough şarkıları da güzeldir.
Enstrümental rock yapan dehşet ül vahşet grup.
insanı acayip hislendirirler.
Ayrıca not strong enough parçalarıyla kötü bir dönemi birlikte atlatmışızdır bu yüzden tarafımda ayrı yeri vardır grubun da parçanın da.
Metallicanin alt grubu gruplarin şarkılarını coverlar.
1993 yilinda Eicca Toppinen, Paavo Lötjönen, Max Lilja (2002 yilina kadar), Antero Manninen (1999 yilina kadar) tarafindan kurulmus finli cello rock grubu.

bütün albümlerini topladigim nadir gruplardandir ve ilk defa 2015 yilinin eylül ayinda konserlerine gidebilecegim grup.
https://www.youtube.com/watch?v=Vhq9n8gq4-0

(bkz: helden)
Adam Gontier'la olan şarkıları, of. Harika.
Ruska diye diretmeye devam edeceğim .
i don't care coverlarını gün boyunca dinlediğim günleri hatırladım.
"i don't care" herkes için efsanedir belki. belki benim en sevdiğim parçaları lauri ylönen ve ville hermanni valo* eşliğinde "bittersweet"tir. ama bugün bunu dinleyeceğiz:

https://www.youtube.com/watch?v=e5O90uzvUA4
Grubun ismini bir tek ben mi bitkisel çaya benzetiyorum?
sea song dinlenilesidir.
I Don't Care.
Hope şarkısı insanı başka yerlere alır götürür. Canınızı yerim.
Davul mavul gitar eklediler, çello bulunduran sıradan gruba döndüler.